PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 20 worden getoond)

 • ERVAREN ARCHITECT, IR. ARCHITECT, POSITIEVE TEAMSPELER
  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring. Je bent een goede teamspeler, leergierig, communicatief en oplossingsgericht. Je bent gewend om dossiers uit te werken in samenwerking met een ervaren projectarchitect. Ruime kennis van het Nederlands. MS Office en REVIT. InDesign, Sketchup, Photoshop zijn een pluspunt. Goede verloning. Een goede werksfeer binnen een dynamisch team met gevarieerde opdrachten. Je werkt binnen het zelfstandigenstatuut.
  Datum: 05-07-2018
  Regio: Antwerpen

 • IK ZOEK EEN JOB ALS TECHNISCH TEKENAAR AUTOCAD
  Ik ben op zoek naar een voltijdse job als technisch tekenaar Autocad, omgeving Bilzen en omstreken. Heb eveneens kennis van 3D Studio Max, Lumion en Sketchup.
  Datum: 01-07-2018
  Regio: Limburg

 • OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MEDEWERKER/ASSISTENT ARCHITECT OM UW BUREAU TE VERSTERKEN?
  Op zoek naar een enthousiaste medewerker/assistent architect om uw bureau te versterken? Van voorontwerp tot uitvoeringsplan; van 2D visualisaties tot 3D Interactive walkthrough. Kortom een polyvalente werkkracht die u kan bijstaan in een gevarieerd takenpakket. Interesse ? Aarzel niet om mij te contacteren ; dan stuur ik u met plezier mijn cv & portfolio op.
  Datum: 15-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • INTERIEURARCHITECT ZOEKT WERK!
  Bent u op zoek naar een vaste interieurarchitect of tekenaar die bijkomend werk wil overnemen aarzel dan niet om mij te contacteren, zodat ik u mijn curriculum vitae en portfolio kan voorleggen. Met veel plezier kom ik mijn kandidatuur verder toelichten in een persoonlijk gesprek. Vriendelijke groet, Frederik Bastiaens
  Datum: 09-06-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • FREELANCE ARCHITECT-ASSISTENT
  Freelance architect-assistent voor het uittekenen van bouwaanvragen, ontwerpen, ...
  Datum: 02-06-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • ASSITENT ARCHITECTE IN OPLEIDING ZOEKT VAKANTIEJOB
  Bent u eventueel op zoek naar een jobstudente ? Eind juni ben ik klaar met mijn 2de jaar Bachelor Toegepaste Architectuur. Tijdens mijn opleiding leerde ik met AutoCAD concrete architectuurprojecten digitaal uitwerken, van voorontwerp tot uitvoeringsplannen en detailtekeningen. We hebben nog geen kans gehad werfbezoeken te ervaren. Mijn opleiding is nog niet afgerond maar graag zou ik ervaring opdoen en teamgericht werken/meehelpen/assisteren.
  Datum: 30-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • JOB ALS ARCHITECT ASSISTENTE REGIO BEVEREN
  Ik zoek een job als architectuur assisente, als bediende, liefst in de regio Beveren, Melsele, Vrasene (of ergens in het Waasland).
  Datum: 29-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • FREELANCE ARCHITECTEN
  MDW Architecture is op zoek naar Freelance architecten Junior/Senior.
  Datum: 29-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • STUDENTENJOB GEZOCHT VOOR GEMOTIVEERDE A.A.
  Spontane jonge dame in opleiding (2de jaar achter de rug) zoekt studentenjob.
  Datum: 27-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • ZELFSTANDIG STAGIAIR-(IR)ARCHITECT M/V MET INTERESSE VOOR RESTAURATIEPROJECTEN
  AVAPARTNERS - ARCHITECTS & PLANNERS - Creatief team van 27 full time medewerkers zoekt 1 zelfstandig stagiair-architect met interesse voor restauratieprojecten in combinatie met duurzame, hedendaagse architectuur. Graag diploma master in monumenten- en landschapszorg of master of sience in conservatorium of monuments & sites of relevante ervaring.
  Datum: 25-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen