PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 19 worden getoond)

 • ARCHITECT - ASSISTENTARCHITECT - BINNENHUISARCHITECT - STAGIAIR
  gezocht: medewerker architect/assistent architect/interieurarchitect/stagiair architect. Veelzijdig takenpakket :bouwaanvragen tekenen, opmaak bestekken en meetstaten, werfopvolging,...
  Datum: 22-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen

 • ENTHOUSIASTE INTERIEURVORMGEVER ZOEKT NIEUWE JOB
  Ik ben een jonge vrouw van 22 jaar die een nieuwe uitdaging zoekt. Na een opleiding als interieurvormgever, ben ik iets meer als een jaar geleden begonnen bij Ixina. Ik zoek een job waar ik mijn creativiteit kan gebruiken, in combinatie met de ervaring die ik als verkoper opgebouwd heb. Ik ben een leergierige, proactieve, perfectionistische en gemotiveerde vrouw, die elke taak tot in de puntjes zal uitwerken. Hebt u zo'n job in de aanbieding? Aarzel dan niet om me te contacteren.
  Datum: 09-02-2017
  Regio: Antwerpen

 • FREELANCE BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Als ervaren bouwkundig tekenaar (autocad) kan ik u helpen bij het uittekenen van uw projecten. Hebt u hulp nodig dan mag u mij altijd contacteren.
  Datum: 06-02-2017
  Regio: Vlaams-Brabant

 • FREELANCE BOUWKUNDIG/TECHNISCH TEKENAAR ZOEKT OPDRACHTEN.
  Ik ben zelfstandig tekenaar in bijberoep en heb een eigen tekenbureau. Hebt u hulp nodig in 2d tekenwerk of 3D beeld dan kan ik jou misschien helpen.
  Datum: 01-02-2017
  Regio: Antwerpen/Limburg

 • IK ZOEK EEN JOB ALS BOUWKUNDIGE TEKENAAR
  Graag wil ik u mijn diensten aanbieden om als freelance voor u te werken na de uren. Ik ben bouwkundig tekenaar in bijberoep en werk met AutoCAD Ik sta in voor: - opmetingen ter plaatse en uittekenen van opmetingen - maken voorontwerpen - opmaken van bouwaanvraagdossiers - opstellen lastenboeken en meetstaten en uitvoeringstekeningen - ... Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u me altijd telefonisch bereiken op het nr. 0475585395.
  Datum: 01-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen

 • INTERIEURARCHITECT ZOEKT WERK!
  Als pas afgestudeerd interieurarchitect met masterdiploma, ben ik momenteel op zoek naar een gepaste job. Een bureau waar ik deel kan uitmaken van een team en verdere ervaring kan opdoen, zoals het creatief meewerken aan diverse projecten, onderzoek kan verrichten van verschillende concepten, uittekenen van 3D visualisatie en, … Bij interesse zend ik u heel graag mijn CV en portfolio door. Frederik Bastiaens frederik.bastiaens@gmail.com
  Datum: 23-01-2017
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • GEZOCHT: FREELANCE ONTWERPER!
  Als ervaren renovatiepartner zijn er periodes dat wij handen te kort komen op onze ontwerpafdeling. We schakelen jou dan graag in als freelance ontwerper om de capaciteit te vergroten.
  Datum: 20-01-2017
  Regio: Antwerpen

 • ARCHITECTENBUREAU VANHOORN FREDERIC ZOEKT DRINGEND (ASSISTENT-) ARCHITECT.
  Architectenbureau Vanhoorn Frederic BVBA is een dynamisch bureau met boeiende, uiteenlopende, opdrachten (woningen, appartementsbouw, kantoren, commerciële gebouwen, industriële gebouwen,...). Voor versterking zijn op zoek naar een gemotiveerde architect of architect-assistent met ervaring (min. 3 jaar). We bieden u een boeiende en gevarieerde job om mee te werken aan alle facetten binnen het bouwproces van onze projecten. Concreet omvat dit de opmaak van: opmaak ontwerpen, bouwaanvragen, aan
  Datum: 16-01-2017
  Regio: West-Vlaanderen

 • DIGITAAL BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Ben op zoek naar een architecten bureau waar men met Revit werkt. Woningbouw, Appartement bouw , kantoorgebouwen enz
  Datum: 09-01-2017
  Regio: Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK NIEUWE PROJECTEN, VASTE SAMENWERKING MET ARCHITECT
  Ik ben een jong dynamisch persoon die graag zou willen samen werken met een architect. Opgelet ik ben een zelfstandige en geen pas afgestudeerde.
  Datum: 04-01-2017
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen