PERSONEN DIE EEN JOB ZOEKEN IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 22 worden getoond)

 • ARCHITECT EN BOUWKUNDIG TEKENAAR
  We zijn op zoek naar een boeiende collega ( stagiair ) architect en bouwkundig tekenaar. Je maakt deel uit van een klein team, en krijgt de kans om het bouwproces van concept tot uitvoering mee op te volgen. Wij bieden een interessante aangename werkplek zowel qua verloning als uitdagingen. We werken zowel aan industriële projecten, meergezinswoningen, woningbouw als aan verbouwings- restauratieprojecten.
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Antwerpen/Limburg/Luik

 • WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN INTERIEURARCHITECT(E)
  Slots Décoration is een familiaal bedrijf gevestigd in Spiere-Helkijn. Wij staan bekend als interieur- en decoratiezaak die garant staat om sfeer in ieders interieur te brengen. Wij gaan op zoek naar een interieurarchitect(e). Je begeleidt de klanten van A tot Z in hun zoektocht om hun droomproject te verwezenlijken.
  Datum: 24-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • JONGE INTERIEURARCHITECT ZOEKT (INTERIEUR)ARCHITECTENBUREAU
  Als jonge interieurarchitect ben ik op zoek naar een bureau waarin ik mijn progressie kan verder zetten. Ik werkte reeds al bij een interieurarchitect waar ik ervaring opdeed in meerdere projecten en heb ook al meerdere eigen projecten in Brabant, Bruxelles en aan de kust. Een pluspunt is dat ik perfect tweetalig ben. Ik ben ongelofelijk gemotiveerd en vraag niet beter dan een nieuw ervaring op te doen.
  Datum: 19-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant

 • ARCHITECT MEDEWERKER,
  Freelance of halftime job in architectenburo
  Datum: 19-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Vlaams-Brabant/Buitenland

 • IK ZOEK EEN JOB ALS ARCHITECT ASSISTENT IN DE REGIO VAN BRUGGE
  Na 30 jaar tewerkgesteld te zijn als architect assistent zoek ik opnieuw werk als bediende bij een architectenbureau. Mijn huidige werkgever heeft verkozen om zijn architectenbureau stop te zetten om full time les te gaan geven Mijn CV kan per mail bezorgd worden
  Datum: 17-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen

 • INGENIEUR BOUWKUNDE
  PM-architecten zoekt ingenieur stabiliteit. - Als Bouwkundig Ingenieur Stabiliteit sta je in voor het ontwerpen, dimensioneren en berekenen van uiteenlopende gebouwen. - Je geeft advies aan de projectarchitect en werf- en projectleiders. - Je volgt werven op. - Je levert voorstudies en stabiliteitsberekeningen af die technisch en financieel in orde zijn. Wij bieden een vaste voltijdse job met een aantrekkelijke verloning in een aangename, collegiale, dynamische en boeiende werkomgeving.
  Datum: 14-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • ARCHITECT STEDENBOUWKUNDIGE
  Architect stedenbouwkundige voor het stedenbouwkundig ontwerp en uitvoering van architecturale bouwprojecten voor een Gents architectenbureau. Regio Roeselare is ook een mogelijkheid. Min. ervaring van 7 jaar.
  Datum: 09-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • BELEIDSMEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELINGEN EN VASTGOED
  De Technische Diensten ondersteunen een integraal vastgoed- en ruimtebeleid voor de KU Leuven en staan in voor de uitbouw, de instandhouding, het beheer en het onderhoud van de onroerende goederen en de technische infrastructuur. Als medewerker van de Divisie Ruimte en Vastgoed begeleid je de ruimtelijke ontwikkelingen en de opvolging van vastgoedprojecten in het onroerend patrimonium van de KU Leuven.
  Datum: 08-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • JUNIOR ARCHITECT ONTWERP
  Architect met 2 à 6 jaar ervaring voor het design departement van een gekend Brussels bedrijf. Tof team. Breed portfolio. Internationaal. 2-talige omgeving.
  Datum: 07-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant

 • IK ZOEK EEN STUDENTENTENJOB ARCHITECT ASSISTENT VOOR DE ZOMERMAANDEN
  Ik heb een diploma Bachelor in de toegepaste architectuur. Ik studeer momenteel verder aan de Universiteit van Antwerpen. Ik zoek een job tijdens de zomermaanden als architect assistent.
  Datum: 01-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen