AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-5 van 5 worden getoond)

 • GEZOCHT (STAGIAIR) ARCHITECT
  Tom Bubbe ir. architect zoekt stagiair / junior architect om mee te werken aan hedendaagse architectuurprojecten. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van ons werk en houden het kantoor bewust kleinschalig. Eerstdaags starten we met enkele nieuwe projecten (2 woningen en een kantoorgebouw) en zoeken een gemotiveerde en gedreven architect die hieraan van bij het begin wil meewerken.
  Datum: 18-09-2017
  Regio: Antwerpen

 • STAGEPLAATS GEZOCHT (REGIO GENT)
  Ik ben net afgestudeerd aan KU Leuven als architect en kijk mett heel veel ongeduld uit naar een stageplaats waar voornamelijk heel veel bij te leren is over renovatie bij allerlei projecten. Meer informatie is te vinden op mijn website: www.sofiestandaert.com
  Datum: 04-09-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • STAGIAIR ARCHITECT ( M/V ) GEZOCHT
  bw-architecten is een kleinschalig, groeiend architectenbureau dat op zoek is naar een gemotiveerde stagiair(e) die graag wil werken in een gedreven omgeving. Wij zijn actief op vlak van woningbouw, kantoren, hotels, ... en dit zowel voor renovatie, nieuwbouw als interieur en totaalconcept. Ben je een creatieve geest, die graag zelfstandig werkt, maar ook in teamverband, met een goede kennis van autocad of revit, office,... stuur ons dan je portfolio en cv en word deel van ons enthousiaste team.
  Datum: 24-08-2017
  Regio: Antwerpen

 • I'M LOOKING FOR AN INTERNSHIP FOR 6 MONTHS
  I'm an architecture student studying in 4th year from Chandigarh College of Architecture, Chandigarh, India. I'm looking for a firm for a 6 months internship program from August 2017 to January 2018 as it is a part of our college curriculum. Kindly contact me by email or Phone number if my skills match your firm requirements.
  Datum: 08-07-2017
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Henegouwen/Namen/Luxemburg/Luik/Buitenland

 • TALENT GEZOCHT
  We zijn op zoek naar toptalent met passie voor architectuur. Je bent een teamspeler; je bent gedreven; je draagt graag verantwoordelijkheid.
  Datum: 22-06-2017
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant/Waals-Brabant