AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-4 van 4 worden getoond)

 • STAGEPLAATS GEZOCHT
  Ik ben een Portugese architecte die momenteel in Gent woont. Ik ben afgestudeerd in Architectuur en Duurzaamheid en ik zoek een stage in een leuk en avontuurlijk kantoor dat me graag zou willen hebben!
  Datum: 10-11-2017
  Regio: West-Vlaanderen/Oost-Vlaanderen/Buitenland

 • STAGEPLAATS GEZOCHT (REGIO BRUSSEL, WAALS BRABANT)
  Ik ben een studente ingenieur-architect die in September is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ik ben op zoek naar een stageplaats waar alle aspecten van het vak worden aangeleerd en waar men zowel op kleine als op grote schaal werkt. Mijn interesse ligt zowel in de nieuwbouw als in renovatie-projecten.
  Datum: 27-09-2017
  Regio: Vlaams-Brabant/Waals-Brabant/Buitenland

 • GEZOCHT (STAGIAIR) ARCHITECT
  Tom Bubbe ir. architect zoekt stagiair / junior architect om mee te werken aan hedendaagse architectuurprojecten. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van ons werk en houden het kantoor bewust kleinschalig. Eerstdaags starten we met enkele nieuwe projecten (2 woningen en een kantoorgebouw) en zoeken een gemotiveerde en gedreven architect die hieraan van bij het begin wil meewerken.
  Datum: 18-09-2017
  Regio: Antwerpen

 • STAGIAIR ARCHITECT ( M/V ) GEZOCHT
  bw-architecten is een kleinschalig, groeiend architectenbureau dat op zoek is naar een gemotiveerde stagiair(e) die graag wil werken in een gedreven omgeving. Wij zijn actief op vlak van woningbouw, kantoren, hotels, ... en dit zowel voor renovatie, nieuwbouw als interieur en totaalconcept. Ben je een creatieve geest, die graag zelfstandig werkt, maar ook in teamverband, met een goede kennis van autocad of revit, office,... stuur ons dan je portfolio en cv en word deel van ons enthousiaste team.
  Datum: 24-08-2017
  Regio: Antwerpen