AFGESTUDEERDE ARCHITECTEN DIE EEN STAGEPLAATS ZOEKEN (1-4 van 4 worden getoond)

 • ARCHITECTENBUREAU LEYMAN IS OP ZOEK NAAR EEN GEDREVEN STAGIAIR-ARCHITECT (M/V).
  Architectenbureau Leyman is op zoek naar een gedreven stagiair-architect (m/v). We bieden je een boeiende werkplek met mooie en uitdagende projecten. Het is een pluspunt als je ervaring hebt, want alle aspecten van het bouwproces komen aan bod.
  Datum: 25-03-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen

 • STAGIAIR-ARCHITECT
  Ik ben een jonge jarchitecte met een Master Diploma die onder een zelfstandig statuut kan werken. Mijn voornaamste ervaring is het ontwikkelen van tekeningen, knooppunten, nauwe samenwerking op gebied van technische ontwikkelingen alsook de organisatie en de opvolging op de bouwplaatsen. CV + Portfolio:
  Datum: 20-03-2018
  Regio: Antwerpen

 • ECO-ARCHITECTENBUREAU ZOEKT (STAGIAIR-)ARCHITECT(E)
  DAM architecten bouwt ecologisch & zoekt een enthousiaste medewerker die nauwkeurig werkt, initiatief neemt... Gevraagde softwarekennis: Excel, AutoCad, Vectorworks, SketchUp, Indesign, PowerPoint Gevraagde ervaring: Minstens een half jaar Talenkennis: Nederlands Website: http://www.damarchitecten.be
  Datum: 02-03-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen/Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

 • STAGIAIR-(IR) ARCHITECT
  Het architectenatelier uit Lier zoekt een stagiair(e). Onze projecten: sociale woningen, openbare projecten en particuliere gebouwen. Geen ervaring vereist.
  Datum: 22-02-2018
  Regio: Antwerpen/Vlaams-Brabant