VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 163 worden getoond)

 • PROJECTMANAGER VASTGOEDPROJECTEN
  Het Kapittelhof zoekt wegens uitbreiding van haar opdrachten van beheer van vastgoedprojecten in vnl. West- en Oost-Vlaanderen een projectmanager vastgoedprojecten om op zelfstandige basis voor 2/5 per week haar team te versterken.
  Datum: 18-01-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEMOTIVEERDE ARCHITECT
  Op zelfstandige basis. TAKEN: ontwerp en uittekenen plannen & 3D - meetstaten, administratie en coördinatie - klanten- en werfopvolging
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • JUNIOR ARCHITECT - SOCIAAL VASTGOOED TE BRUSSEL
  Architect of burgelijk ingenieur-architect, U maakt deel van enn ploeg van 4 architecten. U staat in voor de follow-up van de renovatie- en bouwprojecten. U brengt vesralg aan de technishe Directie en werkt mmee aan het onderhoud van het technisch kadaster.
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: (STAGIAIR) ARCHITECT - PROJECTLEIDER/PROJECTMEDEWERKER
  We wensen ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers verder te versterken met een (stagiair) architect voor leiding en/of medewerking aan diverse projecten op verschillende schaalniveau's.
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • DAG ZOEKT ARCHITECT
  DAG is een compact en gedreven team met een horizontaal samenwerkingsverband. We houden van een informele werksfeer, waarbij de kruisbestuiving van de verschillende teamleden de inhoudelijke kwaliteit van de voorstellen versterkt. We werken voor promotoren, lokale besturen, huisvestingsmaatschappijen, schoolbesturen en kerkfabrieken aan nieuwbouw, renovatie, restauratie projecten. Stuur je kandidatuur naar info@dearchitectengroep.be
  Datum: 17-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • OP ZOEK NAAR( INGENIEUR) ARCHITECT - STAGIAIR
  bureau met ervaring zoekt dringend nieuwe medewerkers voor binnenlandse en buitenlandse projecten
  Datum: 17-01-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: (IR)ARCHITECT +/- 2 JAAR ERVARING MET VERANTWOORDELIJKHEIDSZIN
  Wij zijn op zoek naar een (ir)architect met +/- 2 jaar ervaring. We bieden je een toffe gevarieerde job aan waar je je eigen dossiers krijgt en begeleiding krijgt in alle fases van de bouw.
  Datum: 17-01-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT/ONTWERPER GEZOCHT
  styfhals is op zoek naar een enthousiaste en creatieve architect/ontwerper. Heb jij zin om mee te werken aan diverse projecten binnen een hecht en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Datum: 16-01-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECT-ARCHITECT
  B+ architecten is een jong, creatief en gepassioneerd architectuurcollectief uit Genk, bezig met een verscheidenheid aan projecten, zowel inzake architectuur, interieur, stedenbouw, restauratie als overheidsprojecten. Wij zijn op zoek naar een gedreven projectarchitect die projecten van A tot Z kan begeleiden en afwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team of wens je meer informatie, stuur dan jouw cv en portfolio naar info@rubenbraeken.be. Tot snel!
  Datum: 16-01-2018
  Regio: Limburg


 • INTERIEURARCHITECT GEZOCHT
  goedefroo+goedefroo architecten zoekt interieurarchitect * met zin voor hedendaagse vormgeving * met kennis van materialen * met kennis van nieuwe woon- en werkvormen Wilt u deel uitmaken van ons team, richt dan uw mail met cv en portfolio naar: info@goedefroo-architecten.be
  Datum: 16-01-2018
  Regio: West-Vlaanderen