VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 198 worden getoond)

 • PROJECTMEDEWERKER BUITENINFRASTRUCTUUR
  In een team van 6 collega's realiseer je zelfstandig projecten van beperkte omvang in het kader van de buiteninfrastructuur van de KU Leuven.
  Datum: 20-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • S&A|FVH ZOEKT ARCHITECT
  Stedenbouw & Architectuur Frank Van Hulle is op zoek naar een architect medewerker
  Datum: 18-07-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: BELEIDSTHEMABEHEERDER ENERGIE EN KLIMAAT
  Heb je enige affiniteit met beleid rond energie en klimaat? Ben je een teamplayer? Werk je graag in een zelfsturend team? Heb je interesse en vooral goesting om onze scholen mee te helpen bouwen? Heb je een open geest en ben je leergierig? Dan ben jij de geknipte collega voor ons! Wij zoeken een beleidsthemabeheerder energie en klimaat om onze projecten beleidsmatig te ondersteunen. Dit houdt onder meer in: het uitwerken van een beleidsvisie voor onze scholen op energie & klimaat, het uitw
  Datum: 17-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CAAN ARCHITECTEN ZOEKT …
  CAAN architecten is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor de versterking van zijn team Wij hechten veel belang aan een creatieve en precieze aanpak van onze dossiers, gaande van ontwerp tot uitvoering. Wij kunnen een zeer gevarieerde taak aanbieden binnen ons kantoor en medewerking aan diverse projecten. Je bent een teamspeler, hebt talent en architecturale voeling, bent enthousiast, hebt een leergierige attitude en bent praktische ingesteldheid. Dan zoeken wij jou!
  Datum: 16-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • FREELANCE ARCHITECTEN
  MDW Architecture is op zoek naar Freelance architecten Junior/Senior.
  Datum: 13-07-2018
  Regio: Waals-Brabant


 • ARCHITECT(E) OF INGENIEUR-ARCHITECT(E)
  Ben je op zoek naar een job op zelfstandige basis in een jong architectenbureau? FISH uit Roeselare werkt aan hedendaagse woon-architectuur in West-Vlaanderen. Heb je interesse? Lees dan verder onze vacature voor jouw nieuwe job.
  Datum: 13-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • INTERN PROJECTLEIDER
  Als intern projectleider ben je de spil tussen het openbaar bestuur, de klant, de projectleider en de collega’s. Je staat in voor de opvolging van bouwaanvragen, uitvoeringstekeningen, 3D-visuals. In deze functie staan communicatie en bouwkundige kennis centraal, het uitvoerende werk wordt uitgevoerd door uw collega’s. Je hoeft zelf niet te tekenen, maar bent wel verantwoordelijk voor de opstart en interne coördinatie van jouw projecten.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Voor de vernieuwing van ons bureau Prisma-architecten (voormalig Coppens & Coen architecten) zoeken we een bouwkundig tekenaar. Je hebt kennis van Revit en werkt met kritische blik mee met ontwerpen, bouwaanvragen, meetstaten, lastenboeken en ook uitvoeringsplannen.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DESKUNDIGE IN DE RUIMTELIJKE ORDENING VOOR DE GEWESTELIJKE OMGEVINGSVERGUNNINGSCOMMISSIE (GOVC)
  De gewestelijke omgevingsvergunningscommissie (GOVC) zoekt een deskundige in de ruimtelijke ordening voor een actieve deelname bij de bespreking in de commissies en bij de formulering van het GOVC-advies van omgevingsvergunningsdossiers.
  Datum: 12-07-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT-ASSISTENT MET GOESTING
  Je komt terecht in een dynamisch en leuk team We zijn actief in diverse domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en sociale huisvesting. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen en je helpt mee aan diverse projecten. Je bent in staat om een bouwaanvraag, bestekken en meetstaten op te maken. Je houdt ervan om mooie 3D-voorstellingen te maken en mee te helpen aan wedstrijddossiers.
  Datum: 10-07-2018
  Regio: West-Vlaanderen