VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 176 worden getoond)

 • BEN MARTENS ARCHITECTEN ZOEKT EEN (IR.-) ARCHITECT
  Voor de verdere uitbouw van ons kantoor zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige (ir.-)architect (m/v). Enkele jaren ervaring zijn een pluspunt. Je taken: uitwerken van ontwerpen tot uitvoerklare projecten, opmaak aanbestedingen, prijsvergelijkingen, werfcontrole, ... . Software: Vectorworks, Office, ArchX,... Solliciteren kan door je CV te sturen naar ben@benmartens.be
  Datum: 24-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: (STAGIAIR) ARCHITECT - PROJECTLEIDER / POJECTMEDEWERKER
  We wensen ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers verder te versterken met een (stagiair) architect voor leiding en/of medewerking aan diverse projecten op verschillende schaalniveau's.
  Datum: 23-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT GEZOCHT
  De Architecten NV is op zoek naar een architect met enkele jaren ervaring om door te groeien in het 'managen' van middelgrote en grote dossiers, dit van ontwerpfase tot oplevering.
  Datum: 23-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEMOTIVEERD ZELFSTANDIG MEDEWERKER, (IR)ARCHITECT, ASSISTENT ARCHITECT OF BOUWKUNDIG TEKENAAR.
  Voor de verder uitbouw van het kantoor zijn wij op zoek naar een zelfstandig medewerker. Ben je gedreven, heb je oog voor detail, wil je meewerken aan zowel nieuwbouw, als renovatie-opdrachten zowel in openbare als private sector. Deeltijds is bespreekbaar. Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek en stuur uw CV samen met uw portfolio door.
  Datum: 23-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT VOOR FARMACEUTISCHE PROJECTEN
  Eén van onze klanten is een studiebureau met specialisatie in de farmaceutische industrie. Ze nemen het beheer van projecten op zich zoals bijvoorbeeld het bouwen van een cleanroom. Momenteel zijn ze op zoek naar een voltijdse architect.
  Datum: 22-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • MAN ARCHITECTEN ZOEKT INTERIEURARCHITECT(E) VOOR LANGDURIGE SAMENWERKING
  MAN architecten is op zoek naar een gedreven interieurarchitect(e), bij voorkeur met ervaring (maar is geen must). Interieurarchitectuur is jouw passie en je straalt dat ook uit!
  Datum: 22-02-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • JONG DYNAMISCH & STERK GROEIEND ARCHITECTENBUREAU REARCH ZOEKT EEN ARCHITECT MET ERVARING.
  Jong dynamisch architectenbureau in volle expansie zoekt dringend nieuwe ervaren medewerkers om mee te werken aan projecten van diverse schaal.
  Datum: 21-02-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT FREELANCE TEKENAAR
  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een freelance tekenaar. Een grote affiniteit met architectuur zijn een vereiste! U werkt hoofdzakelijk van thuis uit in nauw contact met het bureau. Een vlotte en duidelijke communicatie is belangrijk.
  Datum: 21-02-2017
  Regio: Limburg


 • DRINGEND GEVRAAGD ARCHITECT / PROJECTLEIDER
  In het kader van een overheidsopdracht voor een klant te regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar meerdere projectleiders die betrokken worden bij diverse opdrachten waaronder nieuwbouw- en renovatie, inrichting, technische of ruimtelijke doorlichtingen, haalbaarheidsstudies en projectramingen, onderhoud, ...
  Datum: 20-02-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GOOSSENS & PARTNERS ZOEKT ZELFSTANDIG (IR.-) ARCHITECT
  Goossens & Partners architecten en ingenieurs zoekt een creatieve zelfstandige (ir.)-architect om het team te versterken . Alle fases van het bouwproces komen aan bod: woningen, appartementen en utiliteitsbouw (openbaar + privé). Bij voorkeur stage reeds voltooid. Deeltijds werk mogelijk. - goede ontwerpvaardigheden en kennis van presentatietechnieken zijn belangrijk - graag ervaring met opmaak aanbestedingsdossiers - kennis van autocad is noodzakelijk - interesse voor stabiliteit is plusp
  Datum: 20-02-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen