VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 214 worden getoond)

 • GEZOCHT : ERVAREN INGENIEUR ARCHITECT / ARCHITECT.
  Bent u een ervaren (ingenieur) architect die de knowhow van het bouwen volledig onder de knie heeft? Wij bieden u een unieke job waar je de kans krijgt om mee te werken aan bouwprojecten. Deze projecten worden samen met de bouwpartners voorbereid en opgevolgd maar voor de technische kant van de constructie rekenen wij op jou. Ook de intensieve werfvergaderingen en gedetailleerde meetstaten schrikken jou niet af. U bent actief al zelfstandige of bereid dit te worden.
  Datum: 23-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • TALENT GEZOCHT
  We zijn op zoek naar toptalent met passie voor architectuur. Je bent een teamspeler; je bent gedreven; je draagt graag verantwoordelijkheid.
  Datum: 23-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ARCHITECT
  Sileghem & Partners zoekt (ir-) architect
  Datum: 22-06-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • PASSIE VOOR ARCHITECTUUR !
  Declerck-Daels, Architecten wil zijn team versterken met een ambitieuze, sympathieke en getalenteerde (ir-) architect. Ervaring en passie zijn vereist. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt. Mail uw cv en motivatie naar info@declerck-daels.be . Wees origineel :)
  Datum: 21-06-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: PROJECTARCHITECT
  ENOFSTUDIO is op zoek naar een ervaren projectarchitect(e) gelet op de uitbreiding van het projectenbestand PROFIEL: - 5-10 jaar ervaring in een gelijkwaardige positie - werfervaring is een must - sterke ontwerpvaardigheden - grondige kennis van bouwaanvraag- en aanbestedingsprocedures - kennis van Vectorworks en BIM software is een pluspunt MAIL portfolio en cv naar info@enofstudio.eu VRAGEN TEL 03/ 265 00 14
  Datum: 21-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT ARCHITECT(E) MET MINSTENS 2 JAAR ERVARING
  Je zoekt een boeiende job, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Je zal instaan voor de opvolging van volledige dossiers van schetsontwerp tot en met uitvoering. Je voert het takenpakket uit van een volwaardig architect doch steeds in samenspraak met de leidinggevend architect. Je kan hoofdzaken onderscheiden van bijzaken en organiseert je werk ook op die manier. Je bent communicatief en klantvriendelijk.
  Datum: 21-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • ARCERO ARCHITECTEN ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT
  ARCERO ARCHITECTEN heeft een vacature voor een gemotiveerde zelfstandige medewerker: architect / ir.-architect. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ASSISTENT-ARCHITECT
  RUKIYE KARANFIL ARCHITECTEN, gevestigd in Gent, is dringend op zoek naar een assistent-architect Droom je ervan om elke dag bij te leren en je grenzen te verleggen? Ben je gemotiveerd en kan je zelfstandig werken? Wij bieden jou: -fulltime/parttime job in een aangename werkomgeving -uitgebreid&gevarieerd takenpakket -onmiddellijke indiensttreding Profiel: Bachelor Toegepaste Architectuur Goede kennis van AutoCAD, Adobe, Sketchup Interesse? Stuur je cv/portfolio naar rukiye@rukiyeka
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT-ASSISTENT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige architect-assistent (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • TEKENAAR
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige tekenaar (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Antwerpen