VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 207 worden getoond)

 • FAST FORWARD CHERCHE ARCHITECTE CONCEPTION !
  Ce que nous recherchons, avant tout, un(e) chouette collègue; - vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme - quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme - vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40M
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • FAST FORWARD CHERCHE INGéNIEUR (INGéNIEUX) TECHNIQUES SPéCIALES !
  Ce que nous recherchons, un ingénieur ingénieux : - vous concevez les techniques spéciales pour nos projets et faites partie de la cellule initiation et conception - vous déterminez – en concertation avec nos architectes – le concept des techniques spéciales (HVAC – électricité – sanitaire) - vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR)
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • FAST FORWARD ZOEKT (INGENIEUS) INGENIEUR SPECIALE TECHNIEKEN!
  Wat we zoeken; een ingenieus ingenieur: - je ontwerpt de technieken voor onze projecten en maakt deel uit van de cel projectinitiatie en ontwerp - je bepaalt – in overleg met onze architecten – het concept voor de technieken (HVAC – elektriciteit – sanitair) - je werkt op zéér verschillende schalen en omvangen (gaande van 1,5MIO tot 40MIO EUR)
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WANTED : NIEUWE MEDEWERKER OM BOUWAAVRAGEN UIT TE WERKEN EN UITVOERINGSDOSSIERS OP TE STELLEN
  Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker met ervaring in het opstellen van bouwaanvragen en uitvoeringsdossiers
  Datum: 24-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT OF INGENIEUR-ARCHITECT GEZOCHT
  We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde en creatieve collega om het team te versterken en mee te werken aan diverse architectuurprojecten van verschillende aard en omvang. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in alle aspecten van de job , vooral ook in uitvoering en werfopvolging. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en je dossiers van a tot z te volgen.
  Datum: 23-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • NIEUW MEDEWERKER (INGéNIEUR) ARCHITECT GEZOCHT
  Wij zoeken een INGENIEUR ARCHITECT of ARCHITECT die snel en efficiency in tekenprogramma’s. Is architectuur je passie, dan zal deze jog u zeker tot uw voldoening brengen.
  Datum: 23-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT
  net architectuur werft aan! We zijn op zoek naar een architect of ir.-architect voor de opvolging van kleine tot middelgrote projecten. Ervaring is een pluspunt, maar we nemen ook starters in beschouwing. Stuur je cv en portfolio op naar info@net-architectuur.net en we contacteren je voor een afspraak!
  Datum: 23-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT; PROJECTLEIDER PATRIMONIUM
  In deze functie werkt u binnen de dienst patrimonium als projectleider van investeringsprojecten in nauw overleg met de projectleider onderhoud. U wordt aangestuurd door de Raad van Bestuur en door de algemeen directeur. U staat in voor de coördinatie van grote bouwprojecten binnen de school (nieuwbouw-, verbouwings- en inrichtingsprojecten) en voor de aanvraag en opvolging van AGION-dossiers.
  Datum: 23-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • BACHELOR IN DE BOUW OF TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
  De Technische Diensten zijn een team van een 400 medewerkers die instaan voor het beheer, het onderhoud en de verdere uitbouw en ontwikkeling van het patrimonium van de universiteit, bestaande uit meer dan 350 gebouwen, van moderne nieuwbouw tot prachtige historische gebouwen, in een omvangrijke en historisch waardevolle omgeving. Je leidt professioneel en met aandacht voor architecturale kwaliteit, budget en timing de jou toegewezen ombouwprojecten.
  Datum: 22-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT OF INGENIEUR - ARCHITECT
  AIV ARCHITECTEN & INGENIEURS zoekt een architect of ingenieur-architect of architect-assistent of stabiliteitsingenieur
  Datum: 22-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen