VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 215 worden getoond)

 • AIDARCHITECTEN ZOEKT TALENT
  We zoeken getalenteerde fijne medewerkers om samen projecten uit te voeren. Ons kantoor is gelegen te Westmalle, we werken in een historisch Monument en breiden kortelings uit met een hedendaagse nieuwe werkruimte. Een ideale uitvalsbasis voor projecten merendeel regio Antwerpen. We bieden een interessante aangename werkplek, zowel qua verloning als uitdagingen. We werken zowel aan stedenbouwkundige projecten, meergezinswoningen, zorg projecten als interieur- en restauratieprojecten.
  Datum: 25-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT-ASSISTENT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige architect-assistent (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 25-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • TEKENAAR
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige tekenaar (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 25-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • (PROJECT) ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen ,(m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 25-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: (IR.)ARCHITECT(E)
  Blockx, Peeters & Van Looveren, Architectenvennootschap uit Hoogstraten is dringend op zoek naar een (ir)architect(e) met ervaring. Samen met Atelier Blockx vormen wij een architecten- en ingenieursbureau van een tiental medewerkers actief zowel in de private als de publieke sector van het bouwen.
  Datum: 25-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • RDVA ZOEKT ARCHITECT MET TECHNISCH PROFIEL
  RDVA zoekt een architect met affiniteit voor bouwtechniek en ontwerp om aanbestedingsdossiers op te maken en werven op te volgen. U bent verantwoordelijk, betrokken bij het bureau en een onafhankelijk, harde werker. Twee jaar ervaring vereist.
  Datum: 24-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • ELD NV ZOEKT EEN PROJECT ARCHITECT
  Je bent verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en bijsturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten. Je staat in voor de coördinatie en kwaliteit van het project. Je stuurt je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volgt de werfuitvoering nauwgezet mee op. Je bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen.
  Datum: 24-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • ERAVREN ARCHITECT OF ARCHITECT/ASSISTENT
  Eravren architect of architect/assistent gezocht
  Datum: 24-04-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: IR-ARCHITECT MET ERVARING
  1 architect of ingenieur- architect Omschrijving job (ingenieur-) architect met ervaring in conceptueel- en uitvoeringsontwerp alsook werfopvolging.
  Datum: 24-04-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • THINK OUTSIDE THE BOX, ENTER BOXAR....
  Think outside the box, enter Boxar .... We werven aan... met koffie en leute Architect-Assistent/Architect/duizendpoot/... Kan onmiddelijk starten in ons kantoor te Bornem, dat overigens wel vlot bereikbaar is. Portfolio en/of cv doorsturen naar bart@boxar.be
  Datum: 21-04-2017
  Regio: Antwerpen