VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 210 worden getoond)

 • STAFMEDEWERKER KENNIS EN ADVISERING
  Heb je affiniteit met onderwijs en bouwprojecten? Hou je er van om nieuwe tendensen en ontwikkelingen op de voet te volgen? Zijn analyseren en adviseren je op het lijf geschreven? Dan ben jij de enthousiaste medewerker die we zoeken!
  Datum: 19-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PM / SENIOR ARCHITECT MET ERVARING IN GROTE SCHAAL EN UITVOERING
  Nicolas Firket Architects zoekt medewerkers voor verschillende grote schaal projecten. Senior Architect / projectleider ervaring is gewenst. Neem contact op met application@NFAoffice.com
  Datum: 18-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEDREVEN (IR) ARCHITECT GEZOCHT
  ARTUUR cvba is gespecialiseerd in huisvesting en ruimtelijke planning en zoekt een gedreven (ingenieur-) architect met minstens 3 jaar werkervaring om ons team te versterken. Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je bent vertrouwd met werven, uitvoeringsdetails en technieken; ervaring met overheidsopdrachten is wenselijk maar geen must.
  Datum: 18-07-2017
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTLEIDER INFRASTRUCTUUR (NIV A1A-3A - VOLTIJDS - CONTRACTUEEL)
  Je werkt binnen de afdeling Grondgebiedszaken, en meer bepaald binnen de dienst Openbare Werken. De dienst Openbare Werken is belast met de planning, uitvoering en opvolging van alle infrastructuur- en onderhoudswerken, zowel in eigen beheer als door derden uitgevoerd. Je oefent toezicht uit op allerhande bouwwerken op het grondgebied Asse in opdracht van het gemeentebestuur. Het toezicht situeert zich op het vlak van de voorbereiding, de planning en (financiƫle) opvolging.
  Datum: 17-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECT UITVOERING MET 5 JAAR ERVARING
  Je taak omvat om actieve bijdrage te leveren binnen een team en dit voor diverse projecten die in aard en omvang variƫren: dit vanaf de stedenbouwkundige vergunning tot de werfopvolging en omvat de opmaak van meetstaten, bestekken, aanbestedings- en uitvoeringsplannen, werfverslagen, de afhandeling van verrekeningen, enz.
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Waals-Brabant


 • GEZOCHT : ARCHITECT(E)
  Franstalig architectenbureau gelegen te Tourinnes-La-Grosse is op zoek naar een (M/V) architect met minimum 5 jaar ervaring voor een samenwerking op nieuwbouw-, renovatie- en uitbreidingsprojecten voor woningen. Voorkeur wordt gegeven aan een voltijdse samenwerking. Kennis van de software Archicad is een vereiste.
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Waals-Brabant


 • ADB ZOEKT NIEUWE GEDREVEN MEDEWERKER / STAGIAIR
  ADB is op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde architect-medewerker of stagiair om mee te werken aan diverse nieuwe projecten, met goede kennis van Autocad, Adobe en Office. Stuur gerust cv/portfolio op naar info@architectendebruyn.be
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DOCTORAATSBURSAAL (100%): 'HET ONTWERPEN VAN AMBASSADES VOOR 'MIDDLE POWERS'
  De Groep Wetenschap & Technologie van de KU Leuven, Departement Architectuur, onderzoekseenheid Architectuur en Maatschappij zoekt een assistent om haar onderzoeksgroep Architecture Interiority Inhabitation (A2I) te versterken op de campussen Sint-Lucas Gent en Brussel. De kandidaat wordt verwacht een doctoraat te behalen.
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: MEDEWERKERS ARCHITECTEN MET ERVARING
  Als MAMU-er sta je in voor het volledige takenpakket van de architect, startend van het kennismakend gesprek t.e.m. de voorlopige oplevering. Hierbij kan je zelfstandig ontwerpen, besprekingen voeren, technische details uitdenken, budgetten beheren en communiceren met alle betrokken partijen. Een project realiseren is per slot van rekening teamwork. Naast voelig met het estetische heb je ook aandacht voor planning, budget en programma, de 4 peilers die een MAMU-er als evenwaardig beschouwt.
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Limburg


 • RE[ ]CHURCH ZOEKT ONTWERPER-ONDERZOEKSASSISTENT (100%)
  De onderzoeksgroep ARP (Architectural Cultures of the Recent Past) van het Departement Architectuur KU Leuven zoekt een onderzoeker (100%) voor RE[ ]CHURCH. Het gaat om een 4-jarig project rond ontwerpmatig onderzoek over de toekomst van de parochiekerk in Europa. Het onderzoek verloopt in nauwe interactie met het onderwijs aan de Faculteit Architectuur en de concrete praktijk in het veld.
  Datum: 13-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant