VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 187 worden getoond)

 • DRINGEND COLLEGA'S GEZOCHT.
  ARCHITECTENBUREAU PROJECT is dringend op zoek naar gemotiveerde architecten, bouwkundig tekenaars of architect-assistenten om ons jong en dynamisch team te versterken.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • WANTED ARCHITECT
  AIDarchitecten zoekt een architect die met passie, kunst en kunde ons team kan versterken.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • ONTWERPATELIER ZOEKT EEN FIJNE COLLEGA (M/V) TER VERSTERKING VAN HET TEAM
  Het Ontwerpatelier is als multidisciplinair ontwerpteam actief in de private en openbare sector. Het legt zich toe op stedenbouwkundige ingrepen, huisvestings- en interieurprojecten alsook publieke gebouwen. De projecten zijn verspreid over gans Vlaanderen.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • TALENT GEZOCHT
  We zijn op zoek naar toptalent met passie voor architectuur. Je bent een teamspeler; je bent gedreven; je draagt graag verantwoordelijkheid.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ZELFSTANDIG MEDEWERKER
  koen froyen architecten is dringend op zoek naar een gemotiveerde architect, bouwkundig tekenaar of architect-assistent om ons team te versterken.
  Datum: 18-03-2017
  Regio: Limburg


 • BRES ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING
  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gedreven medewerker (M/V) die vol gezonde goesting bereid is mee te bouwen aan de waaier van projecten die we op vandaag kunnen aanbieden!
  Datum: 18-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT WERFCOöRDINATOR
  osar zoekt een werfcoördinator die de organisatorische taak van het aansturen van de diverse aannemers op zich neemt. Geen specifieke rol als architect, enkel aansturen, coördineren en terugkoppelen naar de architect.
  Datum: 17-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • (IR.) ARCHITECT GEZOCHT
  Bubbe Architecten zoekt enthousiaste (ir.) architect om mee te werken aan hedendaagse architectuurprojecten van ontwerp tot oplevering en dit binnen een klein team. Stuur cv naar info@tombubbe.net.
  Datum: 17-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER OM EEN ARCHITECTENBUREAU TE VERSTERKEN.
  Architectenbureau Exelmans & Partners bv bvba zoekt (m/v) Bouwkundig tekenaar/architect/stagiair architect/assistent architect. Wij zijn voornamelijk op zoek naar iemand met voldoende bouwtechnische kennis die ons kan helpen bij tekenwerk van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen in Vectorworks. Heel af en toe gebruiken wij sketchup bij voorontwerpen. Kennis van Vectorworks is een pluspunt maar geen vereiste. Contact en cv sturen kan via het opgegeven mailadres onderaan.
  Datum: 17-03-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DESMET & LAMMENS ARCH. ZOEKEN EEN NIEUWE MEDEWERKER
  Onze nieuwe medewerk(st)er staat in voor zowel tekenwerk als bouwkundige uitwerking van onze projecten. Het toepassingsgebied varieert van voorontwerp via bouwaanvraag tot uitvoering maw 3D studies, 3D renders, bijwerken met photoshop, bouwaanvragen, aanbestedings- en uitvoeringsdossiers. Hij/zij verleent assistentie bij de opmaak van lastenboeken en meetstaten. Kennis en zelfstandig zijn wenselijk.
  Datum: 17-03-2017
  Regio: West-Vlaanderen