AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 62 worden getoond)

 • PLAATS VOOR STAGIAIR
  Zin om mee in team te komen werken aan woningbouwprojecten van alle schaal zowel in nieuwbouw als renovatie. Wil je kennis op doen over het hele bouwproces van ontwerp tot en met uitvoering. Ben je geïnteresseerd om met ArchiCAD op mac te werken en niet vies van wat modder op de werf.
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • GEMOTIVEERDE STAGIAIR-ARCHITECT
  Op zelfstandige basis. TAKEN: ontwerp en uittekenen plannen & 3D - meetstaten, administratie en coördinatie - klanten- en werfopvolging
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: (STAGIAIR) ARCHITECT - PROJECTLEIDER/PROJECTMEDEWERKER
  We wensen ons team van ervaren en gemotiveerde medewerkers verder te versterken met een (stagiair) architect voor leiding en/of medewerking aan diverse projecten of verschillende schaalniveau's
  Datum: 18-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGEPLAATS VOOR (IR)ARCHITECT MET VERANTWOORDELIJKHEIDSZIN
  Wij zijn op zoek naar een stagiair. We bieden je een toffe gevarieerde job aan waar je je eigen dossiers krijgt en begeleiding krijgt in alle fases van de bouw
  Datum: 17-01-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ALICE WANTS YOU!
  I'm with Alice | Architecture & Engineering is op zoek naar een ingenieur-architect voor de versterking van haar team
  Datum: 15-01-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR-MEDEWERKER
  Kleinschalig kantoor in centrum oudenaarde zoekt stagiair voor medewerking aan residentiële projecten - voornamelijk eengezinswoningen.
  Datum: 15-01-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR-ARCHITECT GEZOCHT
  Architecten.Atelier is op zoek naar een gedreven stagiair-architect om ons team te versterken. Je werkt mee aan verscheidene hedendaagse projecten, zowel verbouwingen als nieuwbouw voor publieke en private projecten. Het takenpakket omvat het uitwerken van projecten van ontwerp tot oplevering en dit op zelfstandige basis. Wij bieden je een stageplaats aan waar je op korte tijd alle aspecten van het architectenberoep leert kennen en beheersen.
  Datum: 15-01-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • FREELANCE MEDEWERKER GEZOCHT.
  Wij zijn op zoek naar een stagiair of freelance medewerker die ons kan bijstaan in de uitwerking van projecten vanaf voorontwerp tot en met werfopvolging.
  Datum: 15-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • PART-TIME/VOLTIJDS MEDEWERKER
  We zijn op zoek naar een toffe medewerker, die in een jong team wil meewerken aan zowel restauratie-projecten, als nieuwbouw en renovatie. Kennis van restauratie is zeker een pluspunt. We werken ook vaak samen met verschillende bureaus zodat ook landschap en interieur aan bod komt.
  Datum: 12-01-2018
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR-) ARCHITECT BIJ SILEGHEM & PARTNERS
  Sileghem & Partners zoekt STAGIAIR (ir-) architect!
  Datum: 11-01-2018
  Regio: West-Vlaanderen