AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 90 worden getoond)

 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR-) ARCHITECT
  Sileghem & Partners zoekt STAGIAIR (ir-) architect
  Datum: 22-06-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR-ARCHITECT GEZOCHT
  De cvba D E Architecten is op zoek naar een gemotiveerde en dynamische medewerker voor een voltijdse samenwerking. Vereisten : je bent leergierig, flexibel en gepassioneerd van architectuur. Kunnen werken met autocad en ms-office zijn vereisten; kunnen werken met photoshop (CS) en sketchup zijn pluspunten. Interesse? Gelieve je CV en eventueel korte port folio over te maken aan cvba D E Architecten, Brusselsesteenweg 43, 3080 Tervuren, of via mail naar info@dearchitecten.be
  Datum: 21-06-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • M2 ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR(E)-ARCHITECT
  Je zoekt een volwaardige stageplaats, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. Je zal meewerken aan voorstudies, ontwerpen, de opmaak van bouwaanvraag- en aanbestedingsdossiers en krijgt de kans werfervaring op te doen. Gevoel voor harmonie en technische interesse zijn een must. Wij zijn een gestaag groeiend kantoor en bieden een aangename werkplek met fijne collega’s.
  Datum: 21-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • ARCERO ARCHITECTEN ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT
  ARCERO ARCHITECTEN heeft een vacature voor een gemotiveerde zelfstandige medewerker: stagiair - architect / ir.-architect. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen, (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 20-06-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR.) ARCHITECT GEZOCHT
  Ik zoek een gemotiveerde stagiair architect om op zeer korte termijn (juli/aug) bij mij te komen werken aan een nieuw leuk project. U hebt bij voorkeur reeds enige ervaring. U komt terecht in een klein maar ambitieus bureau!
  Datum: 19-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PM-ARCHITECTEN ZOEKT TALENTVOLLE STAGIAIR
  Onze kernactiviteiten : architectuur, stedenbouw, masterplanning, erfgoed. Heb je een grote technische interesse, sterk ruimtelijk inzicht, probleemoplossend denken, een flexibele geest en een passie voor architectuur ? Wij bieden een afwisselende, uitdagende en inspirerende job in een sterk en gemotiveerd team, in prachtige nieuwe kantoren in het hartje van de Vlaamse Ardennen op 2 minuten loopafstand van het treinstation. We bieden uitstekende begeleiding en leermogelijkheden in de stage.
  Datum: 19-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT-STAGIAIRE
  een gemotiveerd en dynamisch architect-stagiaire
  Datum: 17-06-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: 1 STAGIAIR (ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT)
  GDR-architecten wenst zijn team uit te breiden met 1 stagiair (architect of ir.-architect). GDR-architecten is als architectenbureau voornamelijk actief in het Gentse, in een waaier aan sectoren. Onze projecten gaan van openbare gebouwen, over sociale huisvesting en scholenbouw naar particuliere woningen. Dit resulteert in een boeiende schaaldiversiteit binnen de projecten.
  Datum: 16-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • MD/EH-ARCHITECTEN ZOEKT STAGIAIR (IR.)-ARCHITECT
  Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een stagiair (IR)-architect. Je bent een gedreven, nauwkeurig persoon met zin voor verantwoordelijkheid, technisch inzicht en wil meewerken aan leuke projecten van ontwerp tot oplevering in de residentiële sector. Wij bieden jou een boeiende werkomgeving, een gevarieerde takenpakket met de nodige begeleiding. Ervaring en kennis van Vectorworks wordt aanzien als een pluspunt. Meer info op: - www.md-architect.be - www.eh-architect.
  Datum: 16-06-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen