AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 54 worden getoond)

 • ACHT EN HALF ARCHITECTUUR ZOEKT STAGIAIR VOOR DEELTIJDSE MEDEWERKING.
  Acht en half architectuur is een jong bureau, dat vooral actief is in de private sector. Bij zowel nieuwbouw als verbouwingen, proberen wij een resultaat af te leveren dat getuigt van een fris ontwerp enthousiasme, in combinatie met uitgepuurde technische detaillering. Jouw taak zal er in bestaan om mee te werken aan de diverse fases van een bouwproces, van ontwerpfase tot uitvoering en werfcontroles. Wij zoeken iemand voor een deeltijdse samenwerking.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • TALENT GEZOCHT
  We zijn op zoek naar toptalent met passie voor architectuur. Je bent een teamspeler; je bent gedreven; je draagt graag verantwoordelijkheid.
  Datum: 20-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT
  Bubbe Architecten zoekt enthousiaste stagiair (ir.) architect om mee te werken aan hedendaagse architectuurprojecten van ontwerp tot oplevering en dit binnen een klein team. Stuur cv naar info@tombubbe.net.
  Datum: 17-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • TEEMA ARCHITECTEN IS OP ZOEK NAAR EEN GETALENTEERDE STAGIAIR(E) (IR-)ARCHITECT(E)
  Wat we zoeken: je hebt een passie voor architectuur, bent gedreven, zelfkritisch, zelfstandig en je kan goed om met deadlines. Je hebt ontwerptalent met grafische kwaliteiten. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid. Wat we aanbieden: een boeiende stageplaats waar je ervaring kan opdoen in alle fasen van het bouwproces. Je werkt aan opdrachten van verschillende schaal, in een inspirerende plek in de groene omgeving van Brasschaat, dichtbij Antwerpen.
  Datum: 15-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • JUNIOR ARCHITECT OF STAGIAIR ARCHITECT
  Als junior architect of stagiair architect werk je in nauwe samenwerking met het projectteam. Je ondersteunt de projectarchitect in alle verschillende fases van het project. Je werkt en tekent plannen en constructiedetails uit. Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften
  Datum: 15-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(E) ARCHITECT GEZOCHT
  U zoekt een volwaardige stageplaats, waarin alle aspecten van het bouwproces aan bod komen. U beheerst Autocad, Office, Sketchup, 3D studio Max en Adobe Suite. Ervaring met Revit is een plus. Feeling voor rendering en 3D-modeling is een plus. U kan hoofdzaken onderscheiden van bijzaken en organiseert uw werk ook op die manier. U hebt passie voor uw werk en de nodige fierheid over het geleverd resultaat. U ben communicatief en klantvriendelijk.
  Datum: 15-03-2017
  Regio: Antwerpen


 • JOB (STAGIAIR/ARCHITECT) MET DOORGROEIMOGELIJKHEID BIJ EX-IT ARCHITECTUUR
  EX-IT Architectuur Is vooral actief in totaalprojecten. Wij bouwen zowel villa’s, appartementen en sociale huisvesting met hoogstaande technische uitwerking. Ben je (stagiair-)architect, creatief en technisch zeer onderlegd, dan ben jij de ideale persoon voor ons architectenkantoor. Het is belangrijk dat je proactief bent, graag samenwerkt en correct communiceert. Wij zijn op zoek naar een partner die binnen het kantoor wil en kan doorgroeien naar medevennoot, als jij er klaar voor bent.
  Datum: 13-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS IN CENTRUM OUDENAARDE
  klein bureau voor woningbouw en appartementen zkt stagiair.
  Datum: 10-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEVRAAGD : ARCHITECT , IR ARCHITECT OF STAGIAIR
  Archi-Inventa is op zoek naar een gemotiveerd (stagiair)(ir)architect om het huidige team van 3 architecten te versterken. Ons kantoor is werkzaam in de private sector, nieuwbouw en renovatie. Interesse? Maak uw portfolio over samen met uw CV & neem contact op voor een persoonlijk gesprek.
  Datum: 07-03-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BEO ARCHITECTEN ZOEKT ZELFST. MEDEWERKER
  BEO ARCHITECTEN zoekt een enthousiaste zelfstandige medewerker voor het kantoor in Sint-Niklaas. Stuur uw portfolio en CV naar info@beo-architecten en we contacteren u vervolgens terug voor een gesprek.
  Datum: 05-03-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen