AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 111 worden getoond)

 • STAGIAIR (INGENIEUR)ARCHITECT IN LEUVEN
  Word onze nieuwe collega en werk samen met ons grote projecten uit in Leuven, Brussel en Antwerpen (sociale woningen, studentenresidentie, zwembad, scholen...).
  Datum: 18-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR-ARCHITECT GEZOCHT
  ARTUUR cvba is gespecialiseerd in huisvesting en ruimtelijke planning en zoekt een toffe en gemotiveerde stagiair om ons team te versterken. Je hebt bij voorkeur al een jaar stage achter de rug, je bent een teamspeler met zin voor verantwoordelijkheid en een creatieve duizendpoot.
  Datum: 18-07-2017
  Regio: Antwerpen


 • MODULO ARCHITECTS UIT BRUSSEL ZOEKT 2 STAGIAIR ARCHITECTEN OF IR-ARCHITECTEN
  MODULO ARCHITECTS uit Brussel zoekt gedreven zelfstandige stagiair architect of ir.- architect met grote interesse voor hedendaagse architectuur, met kennis van Microstation of Autocad, NL/FR voor voltijdse medewerking aan gediversifieerde projecten van omvang (onderzoek, onderwijs, zorgsector, openbare instellingen) en wedstrijden in creatief team (20-tal architecten). Graag cv en portfolio.
  Datum: 12-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • KENNES+ELEGEERT ZOEKT AMBITIEUZE MEDEWERKERS
  Kennes+Elegeert is op zoek naar volgende medewerkers: * Stagiair(e) architect met grafisch talent * Ervaren (Ir.) architect met technisch talent * Ervaren architect met Masterdiploma Conservatie-Restauratie. Indien interesse ontvangen we graag je portfolio en cv. Je kan dit versturen naar sollicitaties@kennes-elegeert.be.
  Datum: 11-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • (INGENIEUR) ARCHITECT STAGIAIR
  Als architect stagiair komt u in aanraking met alle aspecten van het beroep van architect: van ontwerp tot opvolging van de uit te voeren werken. U wordt omringd door een team van ervaren architecten en via bijkomende opleidingen verrijkt u uw kennis.
  Datum: 11-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • A LINED ZOEKT AMBITIEUZE (STAGIAIR) ARCHITECT
  Architectuur A lined is een jong en dynamisch architectenbureau dat zich wil versterken met talentvolle medewerkers. Ben jij op zoek naar een boeiende en uitdagende werkplek? Bruis je van creativiteit en zoek je een duurzame samenwerking waarin je je kan ontplooien? Ben je open van geest en heb je zin in het uitwerken en opvolgen van gevarieerde architectuur- en interieurprojecten? Aarzel dan niet ons te contacteren voor een verkennend gesprek, want dan zijn wij misschien op zoek naar jou!
  Datum: 10-07-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER/STAGIAIR/ASSISTENT ARCHITECT
  Architect Bob Van Delm zoekt gemotiveerde stagiair(e) / assistent / medewerker met zin voor verantwoordelijkheid, in een kleinschalig bureau te Kessel-Lo (Leuven). Je krijgt dossiers toegewezen die u kan volgen van het begin tot einde. Je gaat dus het volledige traject mee kunnen opvolgen. Je bent enthousiast, nauwkeurigheid, leergierigheid. Je hebt een passie voor architectuur, en zoekt een boeiende werkplek. Heb je interesse om het volledige bouwproces te doorlopen?
  Datum: 07-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STUDIO THYS VERMEULEN ZOEKT ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS
  vacture voor stagiair architect, vacature voor ervaren projectmedewerker vacature voor office manager surf naar www.studiothysvermeulen.be (klik op info)
  Datum: 06-07-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGAIR (IR.) ARCHITECT
  8 office architects zoekt een nieuwsgierige allrounder die zich tijdens zijn/haar stage met behulp van revit, photoshop en potlood uit de slag weet te trekken. Die ons kritische vragen stelt, die graag ontwerpt en die wil weten wat er nodig is om onze ontwerpen realiteit te doen worden.
  Datum: 06-07-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: GEMOTIVEERDE STAGIAIR(E) / MEDEWERKER.
  Architect Guert GORISSEN zoekt gemotiveerde stagiair(e) / medewerker met zin voor verantwoordelijkheid. Kleinschalig architectenkantoor ten Noorden van Antwerpen (Kapellen) met boeiende residentiƫle projecten www.guertgorissen.be Kennis van REVIT (Autodesk) is een vereiste. Contact opnemen via mail info@guertgorissen.be
  Datum: 06-07-2017
  Regio: Antwerpen