AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 90 worden getoond)

 • OSAR ZOEKT STAGIAIR
  osar is op zoek naar een stagiair - (ir)-architect op zelfstandige basis. Je bent gedreven, leergierig en werkt goed in teamverband. Je kan zelfstandig werken en deelt graag je kennis met collega's.  Stuur uw sollicitatie naar els.kuypers@osar.be
  Datum: 15-11-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR-ARCHITECT GEZOCHT
  Architecten.Atelier is op zoek naar een gedreven stagiair-architect om ons team te versterken. Je werkt mee aan verscheidene hedendaagse projecten, zowel verbouwingen als nieuwbouw voor publieke en private projecten. Het takenpakket omvat het uitwerken van projecten van ontwerp tot oplevering en dit op zelfstandige basis. Wij bieden je een stageplaats aan waar je op korte tijd alle aspecten van het architectenberoep leert kennen en beheersen.
  Datum: 14-11-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEVRAAGD : STAGIAIR
  We zoeken een stagiair voor een boeiende stageplaats . Het kantoor is gespecialiseerd in high-end woningen en niet alledaagse projecten .Ons kantoor is gespecialiseerd in projecten van klein tot middelgroot . Renovatie , nieuwbouw en restauratie . Onze filosofie is gestoeld op doorgedreven concepten , contact met uitvoerders en detaillering ,de ontwerpen zijn tijdloos , ruimtelijk en gebalanceerd .Kijk ook op onze facebook-pagina voor recentere ontwikkelingen .
  Datum: 14-11-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen, (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 02-11-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER ARCHITECTEN
  BNE architecten is op zoek naar toptalent! Vacature - een (stagair) architect(e) - een interieur architect(e)
  Datum: 02-11-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WANTED : CREATIVE POWER MVX
  Wij zijn een klein bureau, jong van geest, dat vooral actief is in privé renovatie en nieuwbouw van A tot Z. We zijn op zoek naar een nieuwe zelfstandig architect(e) (stagiair(e)) MVX om ons team aan te vullen. Je bent volledig betrokken bij de verschillende projecten en helpt mee om deze tot een goed einde te brengen. Wij zorgen voor een goede begeleiding zodat je zelf uitgroeit tot iemand die zijn job voor 100% met trots kan uitvoeren. Meer info op : http://www.kunst99.be/Kunst99/Job.html
  Datum: 01-11-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT STAGIAIR(E) GEZOCHT
  Architectenbureau Bart Van Loon is opzoek naar een gemotiveerde ARCHITECT STAGIAIR(E) om hun team te versterken. Wij werken zowel in de privé als voor de overheid, zowel nieuwbouw als verbouwingen, modern alsook klassieke renovaties of zelfs restauraties. We bieden een gevarieerde stageplaats aan waar alle aspecten van het bouwproces uitgebreid aan bod komen.
  Datum: 30-10-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: GEMOTIVEERDE MEDEWERKER ARCHITECT
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker architect om ons team te versterken. Je bent architect/stagiair en hebt goede kennis van autocad, sketchup, MS office. We bieden je een gevarieerde job waarin zowel ontwerp, opmaak bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken als projectopvolging tot het takenpakket behoren. Stuur jouw cv en portfolio naar architect@AVenH.be en we nemen spoedig contact met je op.
  Datum: 30-10-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGEPLAATS VOOR STAGIAIR-ARCHITECT(E)
  Met zijn ruime ervaring in sociale woningbouw, industriebouw, particuliere woningbouw en onderhoudswerken heeft DJAr veel kennis te bieden. Als stagiair werk je in teamverband aan zeer diverse interessante projecten, zowel klein- als grootschalig, renovatie als nieuwbouw. Je krijgt de kans projecten van a tot z op te volgen en zo de verschillende fases van het bouwtraject onder de knie te krijgen.
  Datum: 30-10-2017
  Regio: Limburg


 • STAGIAIR-ARCHITECT GEZOCHT
  Wij zijn op zoek naar een stagiair-architect om ons team te komen aanvullen. Creativiteit, durf en gezonde ambitie zijn jouw bijnamen en je hebt zin om er samen met ons in te vliegen. Wij garanderen je een volledig takenpakket vanaf het eerste concept tot en met de werfopvolging. Aarzel niet ons te contacteren, dan verwelkomen wij je graag voor een eerste gesprek. Tot binnenkort!
  Datum: 29-10-2017
  Regio: Vlaams-Brabant