AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 80 worden getoond)

 • GEZOCHT: STAGIAIR-ARCHITECT (M/V)
  Als versterking van het team wordt er gezocht naar een STAGIAIR-ARCHITECT (M/V) op zelfstandige basis.
  Datum: 23-05-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT STAGAIR OF MEDEWERKER ARCHITECT
  Ons bureau is op zoek naar een collega met een all-round focus, daar ons bureau gespecialiseerd is in zowel renovatieprojecten, nieuwbouw, als restauratie en cohousing. Volledige opvolging van een project onder begeleiding. Kennis van vectorworks is een pluspunt, en uitwerking en presentatie van projecten in de vorm van renderingen en opgewerkte voorstellingsbeelden. Vacature vanaf begin september.
  Datum: 23-05-2017
  Regio: Antwerpen


 • A-ID ARCHITECTEN ZOEKT GEDREVEN STAGIAIR-ARCHITECT
  Om ons huidig team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent enthousiast, hebt zin voor verantwoordelijkheid en je werkt nauwkeurig en met inzet, zowel zelfstandig als in teamverband.
  Datum: 23-05-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGAIR ARCHITECT GEZOCHT
  LABO architecten uit Diest zoekt een gedreven stagiair architect om mee te werken aan uiteenlopende projecten in alle fasen van het bouwproces
  Datum: 23-05-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ARCHITECTENBUREAU DRIES BONAMIE BVBA ZOEKT GEMOTIVEERDE STAGIAIR(S) ...
  Ik ben op zoek naar gemotiveerde stagiairs met een grote dosis empathie, een onstilbaar doorzettingsvermogen en oog voor detail om vanaf januari 2018 ons dynamisch team te versterken. Onze activiteiten richten zich voornamelijk tot de sector van de particuliere conservatie en restauratie van erfgoedsites, exclusieve residentiële nieuwbouw en landschapsarchitectuur (zie www.driesbonamie.be). Mail uw cv door naar architectenbureau@driesbonamie.be en we nemen contact met u op. Dries BONAMIE
  Datum: 22-05-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCERO ARCHITECTEN ZOEKT EEN GEMOTIVEERDE STAGIAIR ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT
  ARCERO ARCHITECTEN heeft een vacature voor een gemotiveerde zelfstandige medewerker:  stagiair - architect / ir.-architect.   Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 22-05-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: STAGIAIR-ARCHITECT (M/V)
  BURO IIII Architectuur BVBA zoekt een stagiair(e)-architect met maximaal 1 jaar ervaring om haar team te versterken. Kennis van AutoCad en SketchUp is vereist - Kennis van Revit is een plus. Er wordt een aangename werkomgeving aangeboden met voldoende ruimte om te leren en door te groeien. We mikken op een langdurige samenwerking. Sollicitaties bij voorkeur via e-mail: info@buro4.be.
  Datum: 18-05-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGEPLAATS
  Zin om de uitdaging aan te gaan om mee te werken aan enkele klein- en grootschalige utiliteitsprojecten? Wij bieden u een mooie stageplaats in een team waarin ervaring en dynamiek perfect gecombineerd zijn.
  Datum: 17-05-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • WE ZOEKEN JONGELING DIE OP EEN WERF WIL STAAN EN MASSA'S KENNIS WIL OPDOEN
  We starten binnenkort een bouwproject aan de Nieuwe Voorhaven te Gent. Naast de senior projectmedewerker zoeken we een nieuwe kracht die zich durft in te zetten voor een mooi maar complex project. Iemand die durft duiken dus. Eerlijke verloning is verzekerd en een tof team om mee te werken ook. Stuur CV en portfolio naar contact@compagnie-o.be en wij beantwoorden je aanvraag. Kennis van nederlands is een must omwille van werfsituatie
  Datum: 17-05-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • SHECI.BE ARCHITECTEN ZOEKT EEN STAGIAIR ARCHITECT OF IR. - ARCHITECT
  Heb jij een passie voor interieur en architectuur? Straal jij het nodige enthousiasme uit? Beschik je over voldoende inzet en doorzettingsvermogen om deadlines te respecteren? Zelfstandigheid alsook teamverband , zin voor verantwoordelijkheid en oog voor detail zijn belangrijke eigenschappen. Je bent sterk in het organiseren en kan vlot multitasken en bent administratief correct. Ervaring met revit is een pluspunt!
  Datum: 17-05-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen