AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 43 worden getoond)

 • STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  Openstaande vacature voor een zelfstandig (ir)architect stagiair. Ons kantoor is werkzaam in de openbare en private sector, nieuwbouw, renovatie en restauratie. Ge√Įnteresseerd? Maak uw portfolio over samen met uw CV & Neem contact op voor een persoonlijk gesprek.
  Datum: 23-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • JONG DYNAMISCH & STERK GROEIEND ARCHITECTENBUREAU REARCH ZOEKT EEN ARCHITECT/STAGIAIR.
  Jong dynamisch architectenbureau in volle expansie zoekt dringend nieuwe ervaren medewerkers om mee te werken aan projecten van diverse schaal.
  Datum: 21-02-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  MOEA zoekt gemotiveerde stagiair voor ondersteuning tijdens ontwerp en werfopvolging
  Datum: 19-02-2017
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • AROGROUP ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  AROgroup architectuur zoekt een stagiair-architect om ons team te versterken. Je zal ingezet worden bij middelgrote en grote projecten. Er ligt een sterke focus op architecturale kwaliteiten, nauwkeurigheid en detaillering. CV en portfolio opsturen naar info@arogroup.be
  Datum: 15-02-2017
  Regio: Limburg


 • ARCHITECTENBUREAU VANHOORN ZKT. GEMOTIVEERDE STAGIAIR
  Wij zijn een architectenbureau bestaande uit 1 zaakvoerder en 6 tekenaars. Bij ons bureau wordt je als stagiair betrokken in het hele bouwproces van A tot Z, van ontwerp tot oplevering. Je krijgt de kans om naast het opmeten, ontwerpen en uittekenen ook werfvergaderingen en gesprekken met de bouwheer bij te wonen. Bezoek zeker onze website www.vanhoorn.be om een idee te krijgen van reeds gerealiseerde projecten (en je eventuele toekomstige collega's ;-))
  Datum: 14-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR ARCHITECT
  A.D.E. Architects is op zoek naar een gemotiveerde medewerker stagiair architect met 1 jaar ervaring om ons team te versterken. Kennis Archicad en Frans noodzakelijk.
  Datum: 14-02-2017
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEZOCHT: GEMOTIVEERDE MEDEWERKER ARCHITECT
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker architect om ons team te versterken. Je bent architect/stagiair en hebt goede kennis van autocad, sketchup, MS office. We bieden je een gevarieerde job waarin zowel ontwerp, opmaak bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken als projectopvolging tot het tekenpakket behoren. Stuur jouw cv en portfolio naar architect@AVenH.be en we nemen spoedig contact met je op.
  Datum: 14-02-2017
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR (INGENIEUR) ARCHITECT
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect, met sterke affiniteit voor het ontwerpen, (m/v) voor voltijdse medewerking.
  Datum: 13-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR (IR) ARCHITECT: ARCHITECT MEDEWERKER
  TRiAS architecten wil zijn ontwerpteam uitbreiden met (ir)architecten en/of (ir)architect-stagiairs. Bent u een gedreven (ir)architect die graag wil meewerken aan hedendaagse architectuur en stadsontwikkeling, dan kan u misschien ons team van een 10-tal architecten komen versterken. Recent zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Turnhout. Wij kijken alvast uit naar uw kandidatuur! Graag CV en beknopte portfolio mailen naar: info@triasarchitecten.be
  Datum: 12-02-2017
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR)ARCHITECT
  LANDarchitecten zoekt een dynamisch en creatief stagiair (ir.-)architect, om mee te werken aan uiteenlopende projecten zowel verbouwing als nieuwbouwprojecten (privéwoningen,appartementen, sociale woningen, openbare gebouwen) en dit van ontwerp tot en met uitvoering. Kennis van Vectorworks is een must en Sketchup, Photoshop en Indesign zijn pluspunten. Interesse? Stuur je cv naar info@landarchitecten.be, en we nemen contact met je op.
  Datum: 09-02-2017
  Regio: Vlaams-Brabant