VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 199 worden getoond)

 • ANNO ARCHITECTEN ZOEKT ARCHITECT!
  aNNo architecten is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor de versterking van zijn team.
  Datum: 23-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ZELFSTANDIG (IR.-) ARCHITECT / PROJECTLEIDER BIJ G&P TE SINT-NIKLAAS
  We zijn op zoek naar een (ir-) architect of interieurarchitect die weet van aanpakken, een teamplayer met een brede interesse. Heb je voeling met architectuurdesign en interieur of ben je eerder technisch aangelegd? Laat dan sowieso iets van je horen. Wij bieden een toffe werksfeer, goede verloning en een grote variatie aan interessante projecten. Je wordt ingezet vanaf voorontwerp tot en met de uitvoering. Geïnteresseerd? Stuur je cv en/of portfolio naar info@gp-ai.be.
  Datum: 21-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECTARCHITECT GEZOCHT! GA JIJ DE UITDAGING AAN?
  Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde projectarchitect op zelfstandige basis met min. 4 jaar ervaring.
  Datum: 21-06-2019
  Regio: Limburg


 • (INGENIEUR) ARCHITECT
  Antwerps Architecten Atelier is een jong, dynamisch en multidisciplinair bureau dat een vijftal architecten, een interieurarchitect, een ingenieur architect, twee productontwikkelaars en een erfgoedconsulent telt. We zijn op zoek naar een (ingenieur) architect met ervaring om het team te versterken. Onze bouwheren zijn zowel particulieren en bedrijven als publieke instellingen. Ons architectuurportfolio is zeer uiteenlopend.
  Datum: 20-06-2019
  Regio: Antwerpen


 • IO-ARCHITECTEN IS NOG OP ZOEK ! WIJ ZOEKEN EEN ZELFSTANDIG (IR)-ARCHITECT
  Wij zoeken een zelfstandig (ir)-architect om ons team te versterken in de hoofdstad van de culturele pechstrook tussen Antwerpen en Gent, Sint-Niklaas !
  Datum: 19-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GOEDEFROO+GOEDEFROO ZOEKT ENTHOUSIASTE COLLEGA'S
  goedefroo+goedefroo zoekt gedreven, enthousiaste en leergierige collega’s 1) Architect ontwerper 2) Projectarchitect 3) BIM manager/verantwoordelijke 4) Administratief bediende
  Datum: 19-06-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • ARCHITECT ASSISTENT
  Studio Inarco ontwerpt vernieuwende stedenbouwkundige en architecturale concepten in binnen- en buitenland en specialiseert zich in residentiële en toeristische projecten. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een architect assistent.
  Datum: 19-06-2019
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECT ONTWERPER
  Ken je iemand, of ben je zelf een ontwerper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kom samen met ons vernieuwende concepten bedenken en realiseren!
  Datum: 19-06-2019
  Regio: Antwerpen


 • HELON ARCHITECTEN WERFT AAN
  Helon Architecten uit Sint-Pieters-Leeuw zoekt een nieuwe medewerker: We zoeken een (ir.) architect met 2 à 5 jaar jaar ervaring. De functie omvat het volledige takenpakket van de architect. Kunnen tekenen met Autocad is een vereiste, met Revit is een pluspunt. Verder werken wij met Word, Excel, Sketchup en Photoshop en zijn we bij voorkeur op zoek naar een persoon die Nederlands spreekt en zich vlot kan uit de slag trekken in het Frans.
  Datum: 18-06-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ATELIER MA+P ZOEKT EEN (IR.) ARCHITECT
  Je hebt al enkele jaren ervaring als (ir.) architect. Je bent creatief, hebt oog voor materiaalgebruik en detail. Je bent gemotiveerd en hebt de nodige verantwoordelijkheidszin. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je werkt in een dynamisch en creatief team. Je werkt mee aan diverse hedendaagse architectuuropdrachten van uiteenlopende schaal en programma. Je kan je creativiteit ten volle benutten bij het uitwerken van wedstrijdprojecten. Stuur je portfolio en CV naar info@a-map.be
  Datum: 18-06-2019
  Regio: Vlaams-Brabant