VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 77 worden getoond)

 • ELD NV (ANTWERPEN) ZOEKT PROJECT (IR) ARCHITECT
  Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en sturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten
  Datum: 27-05-2020
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT : MEDEWERKERS (IR)ARCHITECTEN MET ERVARING
  MODULO archituit Brussel zoekt 2 zelfstandige ervaren (ir-) architecten met minimum 3 jaar ervaring en met grote interesse voor hedendaagse architectuur, voor projectdirectie en voltijdse medewerking aan middelgrote en grote projecten in diverse sectoren binnen een creatief team (20-tal medewerkers). Ervaring met Bim en 3D zijn pluspunten. Graag cv en portfolio op jobs@modulo-architects.be. Voor meer info www.modulo-architects.be
  Datum: 26-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VACATURE (IR) ARCHITECT MET MINSTENS 1 à 2 JAAR ERVARING
  ARCHITECTUURPLATFORM Terwecoren-Verdickt zoekt gemotiveerde medewerkers. Wij bieden een uitdagende job met boeiende projecten aan een gangbare verloning en in functie van ervaring en rendabiliteit. De projecten variëren sterk in schaal en beogen allen kwalitatieve, duurzame architectuur en stedenbouw. Geïnteresseerd? Richt uw portfolio en CV aan info@architectuurplatform.be, wij nemen daarna contact op voor een gesprek.
  Datum: 22-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DE BAES ARCHITECTS ZOEKT GEMOTIVEERDE IR ARCH MET AFFINITEIT VOOR BOUWTECHNIEK
  We zijn op zoek naar een gemotiveerde ir-architect(e) met een affiniteit voor stabiliteit en bouwtechniek. Ontwerpend onderzoek vormt de basis van onze praktijk, en samen met lokale en internationale partners kan je meewerken aan gevarieerde projecten, met een focus op digitalisering en materialiteit. Je beheert meerdere projecten, tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase, in nauw verband met de bouwheer, het team, en de partners.
  Datum: 22-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • HASA ARCHITECTEN ZOEKT CREATIEVE SENIOR-ARCHITECT
  Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers met ervaring: Senior Architect: Je hebt een diploma (ir)-architect en minimum 5 jaar ervaring met de verschillende fases van een project. Je bent proactief en bent in staat meerdere projecten en het bijhorende team te leiden. Kennis van Revit, duurzame bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten en onze opdrachtgevers.
  Datum: 19-05-2020
  Regio: Antwerpen


 • ATELIER T ZOEKT EEN TECHNISCH / BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Atelier T zoekt een bouwkundig/technisch tekenaar om schema's en technische plannen uit te werken en te actualiseren, projecten van a-z voor te bereiden in opdracht en onder supervisie van een ingenieur of architect om zo bij te dragen tot de ontwikkeling van bouwprojecten en/of daaraan gekoppelde ingenieursstudies.
  Datum: 18-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DIENSTHOOFD PATRIMONIUM
  Als diensthoofd patrimonium sta je in voor het goed onderhouden en beheren van veilige, toegankelijke en aangename gebouwen.
  Datum: 18-05-2020
  Regio: Antwerpen


 • OMGEVINGSAMBTENAAR RUIMTELIJKE ORDENING (M/V/X)
  Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening bouw je mee aan de ruimtelijke toekomst van de stad. Je zet mee het stedenbouwkundig beleid uit en tilt bouwprojecten naar een hoger niveau. Je staat in voor de correcte, efficiënte en stedenbouwkundige kwalitatieve voorbereiding en afhandeling van de dossiers. Je hebt een master in de studierichting stedenbouw en ruimtelijke planning of een algemene bachelor met bijkomende opleidingen en aangetoonde verworven kennis over dit thema.
  Datum: 18-05-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DEHULLU ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING VAN ZIJN TEAM
  Aanbod voor een gemotiveerde (stagiair) (ir.)-architect om mee te werken aan gevarieerde projecten.
  Datum: 15-05-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • VEILIGHEIDSCOöRDINATOR VOOR TIJDELIJKE OF MOBIELE BOUWPLAATSEN
  Bij de Technische Diensten beheren een team van gedreven collega's het patrimonium van de KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. Binnen de Technische Diensten sta je in voor de veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen.
  Datum: 13-05-2020
  Regio: Vlaams-Brabant