VACATURES IN DE ARCHITECTUURBRANCHE (1-10 van 140 worden getoond)

 • BUSINESS MANAGER BINNENN ARCHITECTENBUREAU
  Studio Roma, Leuvens architectenbureau gespecialiseerd in bouwkundig erfgoed, zoekt een gedreven business manager om het bureau verder te laten groeien en verbeteren.
  Datum: 18-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • DURV ZOEKT VERSTERKING! - PROJECT-(IR)ARCHITECT GEZOCHT!
  Wij kijken uit naar iemand die voor durv een voltijdse betrekking zoekt in het zelfstandige statuut. Start zo snel mogelijk! Ervaring is vereist, motivatie evenzeer. Heb jij een ontwerpende en onderzoekende attitude? Denk je creatief en oplossingsgericht en ben je stressbestendig en kan je vlot communiceren? Heb je een zekere affiniteit met architecturale detaillering en uitvoering?
  Datum: 15-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • PROJECT ARCHITECT/INGENIEUR ARCHITECT
  Bernard De Clerck Architects is per direct op zoek naar een gedreven project architect/ingenieur architect met oog voor detail en uitvoering om het team te versterken.
  Datum: 14-11-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • BURGERLIJK INGENIEUR-ARCHITECT
  Heb je affiniteit met onderwijs en bouwprojecten? Hou je er van om nieuwe tendensen en ontwikkelingen op de voet te volgen? Zijn analyseren en adviseren je op het lijf geschreven? Dan ben jij de enthousiaste medewerker die we zoeken!
  Datum: 13-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: ARCHITECT, ASSISTENT-ARCHITECT OF INTERIEUR-ARCHITECT VOOR HM ARCHITECTEN
  Voor de uitbreiding van ons bureau zijn we op zoek naar een zelfstandig medewerker voor 3 of 4 dagen per week.
  Datum: 13-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • PROJECTLEIDER
  o Je bent als afgevaardigde van de bouwheer/huisvestingsmaatschappij verantwoordelijk voor de volledige opvolging van nieuwbouw – en renovatieprojecten: haalbaarheidsstudies, schetsontwerp, voorontwerp, bouwaanvraag, uitvoeringsontwerp, werftoezicht, nazorg tot de definitieve oplevering.
  Datum: 13-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • PROJECTLEIDER VOOR HET DUURZAAM WIJKCONTRACT KLEINE HELLING 2020-2027
  RenovaS is op zoek van een projectleider voor het nieuwe duurzaam wijkcontract "Kleine Helling" (2020-2027). Overeenkomst van onbepaalde duur / voltijds / infunctietreding : januari 2020. CV en motivatiebrief voor 5/12 (email : nboroukhoff@renovas.be).
  Datum: 12-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • COME AND SAY HELLO@AIDARCHITECTEN
  door de groeiende opportuniteiten is AIDarchitecten op zoek naar een gepassioneerde architect of ir-architect
  Datum: 08-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • CAAN ARCHITECTEN ZOEKT ...
  CAAN architecten is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor de versterking van zijn team.
  Datum: 07-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • VORM 3 ZOEKT JUNIOR ARCHITECT
  VORM 3 zoekt een junior-architect(e) die recent de stage volbracht heeft en die graag op een eerder kleinschalig bureau wil werken. We zoeken een gemotiveerd collega wiens takenpakket zal bestaan uit zowel ontwerpen, bestekken en meetstaten maken als klantencontacten, werven opvolgen en coördineren. Vlot overweg kunnen met Vectorworks, sketch-up en eventueel epb-software is een pluspunt. Ben jij die persoon met oog voor detail, hou je van duurzaam en energetisch ontwerpen, contacteer ons da
  Datum: 06-11-2019
  Regio: Antwerpen