AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 82 worden getoond)

 • WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE STAGIAIR- (IR-) ARCHITECT !
  ARKS architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair- (ir-) architect.
  Datum: 21-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR(E)
  Antwerps Architecten Atelier is een jong, dynamisch en multidisciplinair bureau dat een vijftal architecten, een interieurarchitect, een ingenieur architect, twee productontwikkelaars en een erfgoedconsulent telt. We zijn op zoek naar een stagiair(e) architect om ons team te versterken. Onze bouwheren zijn zowel particulieren en bedrijven als publieke instellingen. Ons architectuurportfolio is zeer uiteenlopend.
  Datum: 20-06-2019
  Regio: Antwerpen


 • UITDAGENDE JOB MET VEEL AFWISSELING. WAAG JE KANS!
  Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair (ir.) architect met ervaring (of zonder ervaring en extra veel goesting) en een passie voor masterplanning, design en architectuur. Je houdt van samenwerken, je bent leergierig en niet bang van een uitdaging en je bent bereid er iedere dag volle bak in te vliegen. Je hebt de drive om jezelf steeds verder te ontwikkelen en je bijt je graag vast in een project. Maar je bent vooral niet té braaf.
  Datum: 20-06-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR (IR.)ARCHITECT
  Licence to Build Architects-Engineers uit Lennik is op zoek naar extra versterking voor onze projecten in oa scholenbouw en de zorgsector maar ook voor onze particuliere projecten. Wij bieden een stimulerende job in een dynamisch team en de mogelijkheid om jezelf voortdurend te ontplooien. Stuur je cv naar talent@licencetobuild.be en we nodigen je graag uit voor een gesprek!
  Datum: 20-06-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • IO-ARCHITECTEN IS OP ZOEK ! WIJ ZOEKEN EEN ZELFSTANDIG STAGAIR(E) (IR)-ARCHITECT
  Wij zoeken een zelfstandig stagair(e) (ir)-architect om ons team te versterken in de hoofdstad van de culturele pechstrook tussen Antwerpen en Gent, Sint-Niklaas !
  Datum: 19-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • CATALPA ARCHITECTENBUREAU KIJKT UIT NAAR EEN JONGE MEDEWERK(ST)ER !
  Catalpa architectenbureau uit Mol heeft een zeer gevarieerd opdrachtenpakket in de portefeuille. Wij kijken uit naar een jonge, enthousiaste medewerk(st)er. We bieden een volwaardige werkpost in ons kantoor zodat je meteen mee kan werken aan onze dossiers. Graag lezen we jouw reactie via jan@catalpa-architecten.be
  Datum: 19-06-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR-ARCHITECT
  Wij zoeken een stagiair die leergierig en gemotiveerd is, en eventueel bereid om na verloop van tijd onder het nodige toezicht een project van A tot Z te begeleiden en op te volgen. Goed ruimtelijk inzicht en bouwtechnische kennis of interesse zijn een pluspunt. Meer details op www.mekersbroekx.be.
  Datum: 18-06-2019
  Regio: Limburg


 • HELON ARCHITECTEN WERFT AAN
  Helon Architecten uit Sint-Pieters-Leeuw zoekt een nieuwe medewerker: We zoeken een (ir.) architect stagiair met of zonder ervaring. De functie omvat het volledige takenpakket van de architect. Kunnen tekenen met Autocad is een vereiste, met Revit is een pluspunt.
  Datum: 18-06-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • ATELIER MA+P ZOEKT EEN STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  Je bent net afgestudeerd als (ir.) architect. Je bent creatief, hebt oog voor materiaalgebruik en detail. Je bent gemotiveerd en hebt de nodige verantwoordelijkheidszin. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Je werkt in een dynamisch en creatief team. Je werkt mee aan diverse hedendaagse architectuuropdrachten van uiteenlopende schaal en programma. Je kan je creativiteit ten volle benutten bij het uitwerken van wedstrijdprojecten. Stuur je portfolio en CV naar info@a-map.be
  Datum: 18-06-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • WIJZE STAGEPLAATS ZOEKT TOFFE STAGIAIR(E)
  BAEYENS & BECK ir. architecten bouwen sinds 20 jaar aan een divers architecturaal portfolio en dit hoofdzakelijk in de particuliere sector. Gaande van high-end villa’s, meergezinswoningen, studentenhuisvesting, kantoorgebouwen….tot totaalinrichtingen. Tevens hebben we flink onze sporen verdiend op de renovatiemarkt. Wij maken er een erezaak van om onze stagiairs met het volledige aspect van het beroep in contact te brengen (ook de werf).
  Datum: 17-06-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen