AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 46 worden getoond)

 • GDESIGN ARCHITECTEN IS OPZOEK NAAR STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  Tijd om de opgedane kennis om te zetten in realisatie ! Op een leuke manier creëren we intelligente gebouwen en dit in heel België. Enthousiast, leergierig, aarzel niet en kom kennismaken. Dit doe je via Letswork@gdesignarchitecten.be.
  Datum: 16-07-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CREATIEVE STAGIAIR ARCHITECT
  Jamaer Architecten is op zoek naar een enthousiaste stagiair architect die in staat is om zelfstandig en in teamverband te werken aan uiteenlopende architectuuropdrachten. Als medewerker heb je interesse in alle facetten van het vak, van ontwerp tot uitvoering. De uiteenlopende projecten bieden je de mogelijkheid om op diverse schaalniveaus bezig te zijn. Ervaring is een pluspunt, maar leergierigheid en nieuwsgierigheid zijn minstens zo waardevol.
  Datum: 14-07-2020
  Regio: Limburg


 • STAGIAIR-ARCHITECT IN SCHILDE
  Als klein bureau zijn wij op zoek naar een startende architect die ons team kan versterken. Een variërende functie waarbij alle stadia van een bouwproces doorlopen worden. Als bureau zijn wij in verschillende sectoren actief (renovatie/nieuwbouw eengezinswoningen, renovatie/nieuwbouw meergezinswoningen, renovatie/nieuwbouw onderwijs).
  Datum: 10-07-2020
  Regio: Antwerpen


 • RMA ZOEKT ENTHOUSIASTE STAGIAIR(E) (IR-)ARCHITECT(E)
  We zoeken een gemotiveerde stagiair(e) (ir.-)architect(e), met aandacht voor detail en zin voor initiatief. We bieden je een grote variatie in opdrachten (van interieurinrichting tot sociale woningbouw, van praktijkruimte tot deelwonen). Je kan kennismaken met alle aspecten van het beroep, met de bedoeling dat je op termijn projecten opvolgt van a tot z. We ontvangen graag je cv en portfolio op info@robmols.be
  Datum: 10-07-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GEVELINZICHT WERFT (STAGIAIR) ARCHITECT AAN!
  In deze functie kom je in contact met verschillende soorten projecten gaande van nieuwbouw tot energetische renovatie van erfgoed. Je zal hierbij alle verschillende fases van een project doorlopen, van masterplan tot controle op de uitvoering en in contact komen met verscheidene opdrachtgevers. Je start op onder de vleugels van een ervaren projectarchitect om de aanwezige expertise binnen Gevelinzicht in bouwdetaillering, duurzaam bouwen, bouwfysica en EPB te integreren in je project.
  Datum: 09-07-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  46n2 architecten is op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect, met oog voor hoogwaardige architectuur zowel design als techniek, om ons super leuk en klein team te versterken en te willen groeien als architect.
  Datum: 08-07-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • GOEDEFROO+GOEDEFROO ARCHITECTEN ZOEKT ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS
  Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken: stagiair architect Wil je weten of jij de collega bent die wij zoeken?, aarzel dan niet en stuur je cv door naar : info@goedefroo-architecten.be
  Datum: 02-07-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • ABC-PEETERS ZOEKT MEDEWERKER.
  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een creatieve, gemotiveerde en dynamische (ir)architect. De projecten zijn zeer gevarieerd. Wij bieden u een aangename werkomgeving en een diversiteit aan opdrachten. Het kantoor is gesitueerd in Antwerpen Noord ('t Eilandje). Goede kennis van Vector Works, Word, Excel en Sketchup is een pluspunt. Kandidaatstellingen met portfolio en cv kan u verzenden naar : info@abc-peeters.be
  Datum: 01-07-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIRE ARCHITECT GEZOCHT REGIO NOORD-LIMBURG
  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiaire architect om ons kleinschalig bureau (2 personen) te versterken. We zijn vooral actief in de particuliere woningbouw, winkel-,handel- en praktijkruimtes en groepswoningbouw, zowel nieuwbouw als verbouwingen. Wij zoeken iemand die nauwkeurig werkt om ons bij te staan bij alle facetten van het beroep: ontwerpen, opmaken omgevingsaanvragen, gedetailleerde uitvoeringsplannen, meetstaten en werfopvolging. Interesse? Stuur ons dan je cv en portofolio.
  Datum: 29-06-2020
  Regio: Limburg


 • IR. ARCHITECT ZOEKT LEERGIERIGE STAGIAIR
  Benieuwd hoe schetsen evolueren naar een afgewerkt gebouw? Ben je creatief, handig met revit en office, geïnteresseerd in de technische uitwerking van een gebouw, ... dan ben jij de stagiair die wij zoeken . Wij doen zowel nieuwbouw als renovaties van diverse omvang. EPB-verslaggeving en stabiliteit behoren ook tot onze diensten. Als stagiair word je betrokken bij meerdere projecten die zich in verschillende fases van het bouwproces bevinden. Wij kijken alvast uit naar je cv en por
  Datum: 28-06-2020
  Regio: Antwerpen