AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 45 worden getoond)

 • STAGIAIR ARCHITECT GEVARIEERDE OPDRACHTEN
  Stageplaats voor een architect of ir-architect. Hier kan je opdrachten uitwerken en opvolgen van A-Z. Voornamelijk actief in de particuliere sector. Zowel renovaties als nieuwbouw projecten worden uitgevoerd.
  Datum: 12-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STADT ARCHITECTEN ZOEKT (STAGIAIR-)ARCHITECT MET 1STE WERKERVARING
  Architectenbureau zoekt enthousiaste medewerker voor boeiende renovatieprojecten in Brussel en nabije omgeving.
  Datum: 11-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • VK ARCHITECTS & ENGINEERS ZOEKT EEN ARCHITECT-STAGIAIR
  VK Architects & Engineers zoekt een ARCHITECT-STAGIAIR (m/v) voor haar vestiging in Roeselare. Binnen een multidisciplinair team volg je het volledig projectverloop van concept tot uitvoering mee op. Je maakt deel uit van wedstrijdteams voor prestigieuze projecten in binnen – en buitenland. Je voldoet aan de vereisten om je als architect-stagiair in te schrijven op de tabel van de Orde van Architecten in België.
  Datum: 09-03-2020
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  Als stagiair architect krijg je de kans om door te groeien binnen het team als project-architect. Je wordt met alle aspecten van het vak intensief geconfronteerd en doorloopt alle facetten van het bouwproces. Je werkt in teamverband aan diverse bouwprojecten met zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Je bent sterk in het grafisch uitwerken van projecten en hebt een initiatie binnen het BIM-platform.
  Datum: 08-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • JOBAANBIEDING ARCHITECT STAGAIR(E)
  Architecten Jan Aerts is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). We bieden een leerrijke stage aan in een aangename werkomgeving
  Datum: 08-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT MET EVENVEEL GOESTING IN ARCHITECTUUR ALS WIJ?
  Ben je (ingenieur) architect en wil je een creatieve gevarieerde leerrijke stage? Je werkt in nauw overleg aan verschillende projecten op verschillende schaal. Je werkt naar een artistieke filosofie, je bent leergierig en een goede communicator. Je volgt de projecten nauwgezet en weet prioriteiten te stellen. Je werkt in alle aspecten van het beroep. Wordt je geprikkeld door te werken aan uitdagende projecten?? Stuur je portfolio <6Mb en kom langs voor een babbel in ons bureau in hartje BXL
  Datum: 06-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR-ARCHITECT
  Polygoon Architectuur uit Antwerpen is op zoek naar een gedreven stagiair-architect(e) die meewerkt aan diverse projecten, zoals private en collectieve woningen en cohousingprojecten. Kennis van Vectorworks, SketchUp, Photoshop en/of InDesign is een pluspunt. Stuur je CV en portfolio naar domien@polygoon.be.
  Datum: 06-03-2020
  Regio: Antwerpen


 • ENTHOUSIASTE STAGIAIR ARCHITECT GEZOCHT.
  46n2 architecten is op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect, met oog voor hoogwaardige architectuur zowel design als techniek, om ons team te versterken en te groeien als architect. Skills in vectorworks, technische knobbel en tekenvaardigheid zijn een pluspunt. Omgaan met deadlines, stressbestendig en flexibel. We bieden je een gevarieerd takenpakket waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen en je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien binnen een jong, dynamisch team.
  Datum: 05-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant


 • BAKERMAT ZOEKT EEN ENTHOUSIASTE STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
  We bieden je een stageplaats aan in een klein bureau waarbij je kleine tot middelgrote projecten van A tot Z kan opvolgen.
  Datum: 04-03-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ENTHOUSIASTE STAGIAIR ARCHITECTEN GEZOCHT
  46n2 architecten is op zoek naar een gemotiveerde stagiair architecten, met oog voor hoogwaardige architectuur zowel design als techniek, om ons team te versterken en te groeien als architect. Omgaan met deadlines, stressbestendig en flexibel. We bieden je een gevarieerd takenpakket waarbij alle aspecten van het bouwproces aan bod komen en je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien binnen een jong, klein en dynamisch team.
  Datum: 04-03-2020
  Regio: Vlaams-Brabant