AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 56 worden getoond)

 • ARCHITECTEN MOORS (UIT BRECHT) ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  Architectenbureau Moors uit Brecht zoekt stagiair om mee te werken aan zeer uiteenlopende (ver)bouwprojecten, hoofdzakelijk binnen de residentiële sector. Ook renovaties, openbare en dienstverlenende gebouwen behoren tot onze portfolio. U wordt betrokken bij het volledige bouwtraject, zodat alle aspecten van het ontwerpen en bouwen aan bod komen.
  Datum: 24-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • VBVN ZOEKT EEN STAGAIR (IR.)ARCHITECT OM EEN GEDREVEN TEAM TE VERSTERKEN
  VAN BESIEN VAN NOTEN zoekt een gemotiveerde stagair met een sterke affiniteit voor het ontwerpen. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten (residentiëel, publieke gebouwen en retail) en dit van ontwerp tot uitvoering. Een interesse voor detaillering en materialen is een pluspunt.
  Datum: 23-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • 'GEZOCHT: STAGAIR ARCHITECT
  Trant-architecten is een jong en ambitieus architectenbureau uit kortrijk dat op zoek is naar een gemotiveerde en leergierige medewerker. Ben jij een jonge (stagair) architect(e) of ir-architect(e) die interesse heeft om het gehele bouwproces van diverse projecten te doorgronden? Ontdek waar we mee bezig zijn op www.trant-architecten.be en mail ons op ilse@trant-architecten.be.
  Datum: 22-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR ARCHITECT OP ZELFSTANDIGE BASIS
  We zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair architect (1e jaars of 2e jaars) op zelfstandige basis met bouwtechnische kennis en affiniteit voor ontwerp. Idealiter ben je beschikbaar vanaf juli 2018.
  Datum: 22-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • GEZOCHT: STAGIAIR (ARCHITECT OF INGENIEUR-ARCHITECT)
  AIV ARCHITECTEN & INGENIEURS zoekt een stagiair (architect of ingenieur-architect)
  Datum: 22-05-2018
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR GEZOCHT
  Quirynen Jacobs architecten zoeken een ARCHITECT STAGIAIR. Ontwerp en uitvoering van nieuwbouw, renovatie en restauratie, met oog voor stedenbouwkundige kwaliteiten.
  Datum: 21-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAGIAIR ARCHITECT BIJ BBSC-ARCHITECTS TE ANTWERPEN
  Je bent gebeten door Architectuur en schoonheid, je bent nauwgezet in alles wat je doet, je wil meedenken in team maar kan ook de wereld van de bouwkunst uitpluizen om zelf tot een oplossing te komen. Je kan je werkzaamheden ook duidelijk uitwerken in een voor iedereen duidelijk document. Je zal samen met projectarchitect en architectassistent het project uitwerken in grafische plannen en aanbestedingsdocumenten. Je detailleert en zoekt mee naar oplossingen tijdens de werf die je samen me
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • OP ZOEK NAAR (IR) ARCHITECT STAGIAIR
  M10 - architecten is op zoek naar een architect-ontwerper om het kantoor te versterken. Gedrevenheid, enthousiasme en verdieping, vormen de sleutel binnen ons team. Hou je van uitdagingen, ben je iemand met visie, kan je proactief werken, bezorg dan je portfolio zodat we kunnen kennismaken. Ervaring, veelzijdigheid, en goede communicatieve vaardigheden zijn pluspunten. We kijken uit naar de reacties.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Antwerpen


 • MEDEWERK(ST)ER - STAGIAIR GEZOCHT
  TARCH architectenbureau bvba zoekt een enthousiaste en gemotiveerde medewerk(st)er om ons team te ondersteunen. TARCH zoekt (assistent-)architecten of technisch tekenaars met zin voor zelfstandigheid en goede communicatie.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • NIEUW MEDEWERKER (INGéNIEUR) ARCHITECT GEZOCHT
  Wij zoeken een INGENIEUR ARCHITECT of ARCHITECT die snel en efficiency in tekenprogramma’s. Je moet ambitieus zijn en het beroep van architect willen leren. Je komt mee naar werven en je bent voor minstens één project volledig verantwoordelijk. Naast ons aanbod zoeken we iemand die een 3D inzicht heeft. Stuur je cv en uw ambities. Langdurig medewerking is zeker mogelijk. Bij ons leer je het beroep van A tot Z.
  Datum: 16-05-2018
  Regio: Vlaams-Brabant