AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 52 worden getoond)

 • GEZOCHT STAGIAIR
  Archa bvba zoekt stagiair. Wij zijn een kleinschalig architectuurbureau met een zeer gevarieerd takenpakket. We zijn op zoek naar een stagiair om ons team te versterken en opdrachten uit te voeren van A tot Z
  Datum: 17-04-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT STAGIAIR-(E)
  Toro architecten is een dynamisch architectenbureau. Onze opdrachten zijn zeer divers van particuliere opdrachten (verbouwing, nieuwbouw, interieur) tot investeringsprojecten. Zoek je een bureau in de omgeving van Leuven waar werken in een goede sfeer belangrijk is, aarzel dan niet om ons te contacteren.
  Datum: 10-04-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • OSQB ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT (M/V)
  OSQB architecten & ingenieurs is op zoek naar een medewerker Stagiair (Ir.) Architect om ons team van 18 te versterken bij het ondersteunen en uitwerken van onze uitvoerende architectuuropdrachten.
  Datum: 09-04-2019
  Regio: Antwerpen


 • ARCHITECTUUR DEPOT ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  Architectuur Depot is een creatief, dynamisch bureau met gevarieerd aanbod aan projecten met een uitdaging. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en realiseert de projecten van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 09-04-2019
  Regio: Limburg


 • WIJZE STAGEPLAATS ZOEKT TOFFE STAGIAIR(E)
  BAEYENS & BECK ir. architecten bouwen sinds 20 jaar aan een divers architecturaal portfolio en dit hoofdzakelijk in de particuliere sector. Gaande van high-end villa’s, meergezinswoningen, studentenhuisvesting, kantoorgebouwen….tot totaalinrichtingen. Tevens hebben we flink onze sporen verdiend op de renovatiemarkt. Wij maken er een erezaak van om onze stagiairs met het volledige aspect van het beroep in contact te brengen (ook de werf).
  Datum: 05-04-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • OOST WEST UIT GENK ZOEKT (STAGIAIR)-ARCHITECT, ARCHITECT-ASSISTENT, BOUWKUNDIG TEKENAAR
  Oost West architectuur is een kleinschalig architectenbureau uit Genk dat zich voornamelijk richt op particuliere verbouwings- en nieuwbouwprojecten.
  Datum: 04-04-2019
  Regio: Limburg


 • GEZOCHT: STAGIAIR (IR) ARCHITECT
  Wens je te leren hoe een boeiend ontwerp wordt omgezet in duurzame architectuur en heb je aandacht voor detail en kwaliteit? Dan kan dit de perfecte stageplaats voor je zijn! Met 2 + jij erbij werken we voor private en publieke opdrachtgevers aan een gevarieerd portfolio. Meer hierover op www.ddmarchitectuur.be. Graag ontvangen we je portfolio en motivatiebrief per post of email. Tot binnenkort!
  Datum: 04-04-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • RING PARTNERS ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING
  Jij: Een stagiair(e)- (ir)architect met een creatieve geest en ruimtelijk & technisch inzicht, leergierig en ambitieus. Wij: 2 gedreven (ir)architectes die binnenstebuiten denken en graag onze kennis willen delen. Samen realiseren we projecten van A tot Z in uiteenlopende sectoren, zowel nieuwbouw als renovatie (woningbouw - kantoorbouw - industriebouw - sociale huisvesting - service flats). Dit vanop een prachtige locatie in de Kruibeekse Polder.
  Datum: 04-04-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DMOA ZOEKT STAGIAIR - (IR.-) ARCHITECT TE LEUVEN
  DMOA is op zoek naar een gemotiveerde, creatieve, goed georganiseerde en sympathieke (ir.-) architect. Ervaring is niet vereist, gezond boerenverstand en een grote dosis enthousiasme des te meer!
  Datum: 03-04-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • SBA ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECTEN
  Stéphane Beel Architects is op zoek naar gemotiveerde stagiair(e) (ir.) architecten.
  Datum: 02-04-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen