AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 35 worden getoond)

 • STARTENDE STAGIAIR ARCHITECT MET PASSIE VOOR ECOLOGISCH BOUWEN
  Wij zoeken een beginnende stagiair architect om vanaf aug/sept ons team te versterken. Binnen ons kleinschalige architectenbureau zal je projecten van voorontwerp t.e.m. oplevering mee opvolgen. Wij doen exclusief ingrijpende energetische renovaties, maar ook veel woningen en uitbreidingen in houtskeletbouw, met het oog op ecologisch bouwen. Onze dossiers worden technisch sterkt uitgewerkt. We zoeken dan ook iemand met een passie voor isolatie, luchtdichting en constructie.
  Datum: 07-02-2020
  Regio: Limburg


 • EEN GEMOTIVEERDE, ZELFSTANDIGE STAGIAIR (IR)ARCHITECT (M/V),
  Voor de versterking van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair (ir)architect (m/v), met sterke affiniteit voor het ontwerpen en dit voor een voltijdse medewerking.
  Datum: 04-02-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  Je krijgt een boeiend en afwisselend takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor het uitwerken en opvolgen van diverse projecten. Wij bieden een grondige en persoonlijke on-the-job opleiding, met veel leermogelijkheden en ontplooiingskansen.
  Datum: 24-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECTENBUREAU LEYSEN ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  Sta je te popelen om je net opgedane kennis om te zetten tot praktijk? Dan hebben wij misschien een fijne job voor jou. Ons kantoor is gespecialiseerd in particuliere projecten, dit gaat van eengezinswoningen tot meergezinswoningen, van verbouwingen tot nieuwbouwprojecten. Je zou worden ingezet en opgeleid worden voor alle aspecten en taken van de architect, tot een volledige opvolging van A tot Z.
  Datum: 20-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • BUREAU IN CENTRUM VAN ANTWERPEN ZOEKT STAGIAIR MET OF ZONDER ERVARING
  Architectenbureau SOPHIE VAN NOTEN zoekt een gemotiveerde (ingenieur-)architect. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten (residentieel, publieke gebouwen en retail) en dit van ontwerp tot uitvoering. Een sterke affiniteit voor het ontwerpen is een vereiste. Je komt terecht in een team van gedreven architecten met een bureau in het centum van Antwerpen. We zorgen voor een aangename werkomgeving en interessante projecten om aan te werken. Nederlands is een vereiste.
  Datum: 19-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • DAM ARCHITECTEN ZKT ENTHOUSIASTE STAGIAIRE(E)
  Goede kennis van Vectorworks, SketchUp, Indesign, PowerPoint, Excel. Geëngageerd & proactief, gestructureerd & nauwkeurig. Je maakt er een sport van om de milieu-impact van projecten zoveel mogelijk te beperken. Aanbod: nauwe samenwerking in een goede sfeer, interessante projecten van kleine schaal tot grote schaal, eigen projecten waarbij je alle aspecten vh bouwproces mag opvolgen, persoonlijke begeleiding, een “opleiding” in gezond bouwen, flexibele uren & correcte verloning.
  Datum: 18-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • DE BEENHOUWER + LéONARD ARCHITECTEN ZOEKT EEN STAGIAIR ARCHITECT
  De Beenhouwer + Léonard architecten zoekt een stagiair architect om in team mee te werken aan boeiende hedendaagse architectuurprojecten. Wij bieden je een correcte verloning, de kans om jezelf te ontplooien in een dynamisch kantoor met gevarieerde architectuuropdrachten, alsook doorgroeimogelijkheden op termijn. Profiel - gepassioneerd door architectuur - Nauwkeurig en grafisch sterk - Kritisch - Zelfstandig en zin voor initiatief - interesse in BIM en kennis van Revit is een pluspunt
  Datum: 16-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • VORM 3 ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  Bij VORM 3 zijn we op zoek naar haalbare ontwerpen in een hedendaagse sfeer. We zijn vooral bezig met particuliere en sociale woningbouw. Via wedstrijden verbreden we ons opdrachtenpakket. Voor de uitbreiding van het kantoor zoeken we een stagiair-architect(e) die graag op een eerder kleinschalig bureau wil werken. Tijdens de stageperiode zal je met alle facetten van het beroep in contact komen. Ben je leergierig met oog voor detail, kom dan je kwaliteiten inzetten in ons team.
  Datum: 14-01-2020
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR(S) (INGENIEUR)-ARCHITECT
  Het Projectbureau van de Universiteit Gent stelt een stageplaats / 2 stageplaatsen open voor een gemotiveerde, Nederlandstalige (ingenieur)-architect.
  Datum: 13-01-2020
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • STAGIAIR MET ENIGE ERVARING OF MEDEWERKER GEZOCHT (LEUVEN)
  Jong bureau te Leuven zoekt versterking. Je werkt mee aan nieuwbouw- en renovatieprojecten en krijgt de kans alle aspecten van het beroep te leren.
  Datum: 13-01-2020
  Regio: Vlaams-Brabant