AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 60 worden getoond)

 • ARCHITECT GEZOCHT
  Architektenburo Ward De Beule heeft een vormentaal ontwikkelt die niet te vatten is in één stijl. Elk project is een reflectie van de persoonlijkheid van de bouwheer. De schoonheid schuilt in het harmonieus geheel tussen vorm en functie. Deze instelling laat toe om projecten te realiseren, ongeacht de grootte en complexiteit. Zo heeft het bureau zijn wortels binnen de particuliere eengezinswoningen als projecten op schaal van meergezinswongen en woonzorgcomplexen. Het ambitieniveau in
  Datum: 11-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • CAAN ARCHITECTEN ZOEKT ...
  CAAN architecten is op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor de versterking van zijn team.
  Datum: 07-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT: MEDEWERKER STAGIAIR ARCHITECT/INGENIEUR ARCHITECT
  Dringend gezocht om ons team te versterken: gemotiveerde stagiair architect /ingenieurarchitect met goede kennis van revit, autocad, sketchup, ms office. We bieden een gevarieerde job met zowel ontwerp, opmaak bouwaanvraag- en uitvoeringsdossiers, meetstaten en bestekken als projectopvolging. Stuur uw cv met portfolio naar architect@AVenH.be en we contacteren u snel.
  Datum: 07-11-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • VORM 3 ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
  Bij VORM 3 zijn we op zoek naar haalbare hedendaagse ontwerpen in de particuliere en sociale woningbouwsector. Via wedstrijden en offerteaanvragen verbreden we ons opdrachtenpakket. Voor de uitbreiding van het kantoor zoeken we een stagiair-architect(e) die graag op een eerder kleinschalig bureau wil werken. Tijdens de stageperiode zal je met alle facetten van het beroep in contact komen. Ben je leergierig met oog voor detail, hou je van duurzaam en energetisch ontwerpen, contacteer ons dan.
  Datum: 06-11-2019
  Regio: Antwerpen


 • GEZOCHT: STAGIAIR VOOR HM ARCHITECTEN
  korte omschrijving: Voor de uitbreiding van ons architectenbureau zijn we op zoek naar een stagiair architect.
  Datum: 06-11-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • CH-ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE MEDEWERK(ST)ER
  CH-Architecten zoekt een enthousiaste (stagiair)architect om ons hecht team te versterken bij de uitwerking van projecten binnen de particuliere en openbare sector. Interesse? Prikkel dan ook onze interesse door uw motivatiebrief met cv en portfolio te versturen naar info@ch-architecten.be. Ps. Onze jobaanbieding is zeer gevarieerd (van ontwerp tot uitvoering) en beperkt zich niet louter tot tekenwerk Pss. Wij werken met Vectorworks. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
  Datum: 06-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEZOCHT : STAGIAIR BIJ SIGNUM+ ARCHITECTS TE GENT
  signum+ architecten zoekt: 1. (ir-)architect voor middelgrote en grote bouwprojecten: ontwerp, opmaak uitvoeringsdossiers, werfopvolging. Min. 5 jaar ervaring. Goede kennis gebruikelijke software. 2. een gedreven en creatieve jonge medewerker of stagiair.
  Datum: 05-11-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • ARCHITECT STAGIAIR GEZOCHT
  Voor de verdere ontwikkeling van ons bureau, dat bestaat uit vier architecten en een interieurarchitect, zijn we op zoek naar een toffe gemotiveerde collega. VPA is een jong architectenbureau met een gevarieerde opdrachtenportefeuile die variëren van woningen, ontwikkelingsprojecten, industrie en overheidsopdrachten. Een stageplaats waarbij alle facetten van het beroep aan bod komen en waar je projecten doorloopt van ontwerp tot oplevering.
  Datum: 02-11-2019
  Regio: Limburg


 • STAGIAIR ARCHITECTEN
  Ben je op zoek naar een werkomgeving waar enthousiasme en efficiëntie had in hand gaan? Neem dan snel een kijkje op onze website en maak kennis met onze uiteenlopende projecten. Wij hebben in ons team namelijk nog een plek vrij voor een stagiair-architect.Wij bieden een aangename werkomgeving waar samenwerking, efficiëntie en continue vorming hand in hand gaan.
  Datum: 31-10-2019
  Regio: Vlaams-Brabant


 • STAUT ARCHITECTEN ZOEKT VERSTERKING!
  Door de uitbreiding van onze projectportfolio zoeken wij dringend een voltijds stagiair architect(e). Als architect zal je zelfstandig en in teamverband werken aan projecten op verschillende schaalniveaus gedurende het hele projectproces.
  Datum: 30-10-2019
  Regio: Antwerpen