AANGEBODEN STAGEPLAATSEN (1-10 van 52 worden getoond)

 • CREATIEVE EN GEMOTIVEERDE STAGIAIR
  Ons kantoor is op zoek naar een toffe en talentvolle collega. Wij werken zowel aan solitaire eengezinswoningen, meergezinswoningen, groepsbouw, tertiaire als industriële gebouwen. Ondertussen bestaat ons team al uit 9 leden, maar hebben nog plaats voor een extra creatieveling. Interesse? Stuur uw cv naar acw@rik-verlinde.be
  Datum: 12-02-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • STAGIAIR INGENIEUR-ARCHITECT
  Architectuur & Structuur, een kleinschalig bureau met zowel opdrachten architectuur als opdrachten stabiliteit zoekt een stagiair met een grote interesse in alle aspecten van het bouwen.
  Datum: 09-02-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • MAN ZOEKT STAGIAIR-ARCHITECT
  MAN is op zoek naar een stagiair-architect voor de versterking van het bestaande 10-koppige team
  Datum: 07-02-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • DESIGN & PROJECTS ARCHITECTS ZOEKT (STAGIAIR-) ARCHITECT(E)
  Wij zoeken een stagiair die zichzelf wil ontplooien in interieur als architectuur projecten.
  Datum: 06-02-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT(E) GEZOCHT
  Kleinschalig architectenbureau zoekt stagiair-architect(e)
  Datum: 05-02-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGIAIR ARCHITECT
  Zen Architecten biedt een stageplaats aan waar alle facetten aan bod komen, van voorontwerp tot uitvoering. Stuur je cv en motivatie door naar info@zenarchitecten.be Eigen vervoer is wenselijk.
  Datum: 03-02-2019
  Regio: Oost-Vlaanderen


 • GEMOTIVEERDE (INGENIEUR-) ARCHITECT
  VAN BESIEN VAN NOTEN zoekt een gemotiveerde (ingenieur-) architect. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten (residentieel, publieke gebouwen en retail) en dit van ontwerp tot uitvoering. Een sterke affiniteit voor ontwerpen en interesse voor detaillering en materialen is een vereiste.
  Datum: 01-02-2019
  Regio: Antwerpen


 • FRIDAY OFFICE ZOEKT VERSTERKING!
  Wij, een 3-koppig team, zijn op zoek naar een dynamisch persoon (m/v/x), om een nieuwe uitdaging aan te gaan én grenzen te verleggen! Jouw stage moet nog van start gaan of je ben al aan de slag en op zoek naar een nieuwe ervaring. Wij beschikken over diverse projecten (particuliere projecten/ utiliteitsbouw/ interieuropdrachten/ retail) waar je mee je tanden in wil zetten, gaande van ontwerp t.e.m. oplevering. Zin? Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten! Tot binnenkort!
  Datum: 30-01-2019
  Regio: Antwerpen


 • STAGEPLAATS
  We zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair (ir.) architect ter versterking van ons team. Ons kantoor is voornamelijk werkzaam voor particuliere opdrachtgevers, en werkt zowel exterieur als interieur gedetailleerd uit. Als stagiair word je ingezet in alle fases van onze projecten : opmeting, voorontwerp, visualisatie, bouwaanvraag, uitvoeringsdossiers en werfopvolging.
  Datum: 30-01-2019
  Regio: West-Vlaanderen


 • WIJ BIEDEN EEN AANGENAME EN LEERRIJKE STAGEPLAATS
  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde stagiair. Je krijgt de kans om het bouwproces van zowel nieuwbouw- als verbouwingsprojecten op te volgen van ontwerp tot uitvoering. Wij bieden een gevarieerde job, aangename werkplek, flexibele werkuren en een correcte verloning.
  Datum: 29-01-2019
  Regio: Vlaams-Brabant