IK BEN OP ZOEK NAAR EEN STUDENTENJOB ALS ARCHITECT-MEDEWERKER.
[Jobaanvraag - Datum: 07-06-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vermijl
Voornaam:Emelie
Plaats: 3530 Helchteren
Provincie:Limburg
Land:België
GSM:+32483101709
Omschrijving jobaanvraag:

Ik ben op zoek naar een vakantiejob gedurende de maanden juli en augustus. Ik heb mijn bachelor architectuur afgerond aan de Universiteit Hasselt. Mijn studie vervolg ik momenteel met een master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning aan de Universiteit van Antwerpen. Ik heb ervaring als jobstudent voor de onderzoeksgroep ArcK van de Universiteit Hasselt waar ik instond voor het maken van kaarten en het voorbereiden van een online participatieproces via Miro. Tijdens deze vakantiejob deed ik een eerste ervaring op met Qgis. Deze kennis werd dit academiejaar uitgebreid in mijn huidige opleiding. Daarnaast kan ik vlot overweg met verschillende Adobe programma’s (Photoshop, Indesign, Illustrator, Spark), SketchUp en Archicad.

Wenst te werken in: Limburg
Softwarekennis: SketchUp, Archicad, Qgis, Adobe (Photoshop, Indesign, Illustrator, Spark)
Ervaring: Jobstudent onderzoeksgroep ArcK UHasselt
Talenkennis: Nederlands, Engels en een basiskennis Frans

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder