OFFICEU ARCHITECTS FOR URBANITY IS OP ZOEK NAAR NEDERLANDSTALIGE (IR.) ARCHITECTEN MET ERVARING.
Bureau/firma: OFFICEU architects
[Jobaanbieding - Datum: 03-06-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Thibaut
Voornaam:Pieter
Adres:Paleizenstraat 153
Plaats:1030 Schaarbeek
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:
Door enkele nieuwe boeiende projecten is OFFICEU architects for urbanity op zoek naar Nederlandstalige (ir.) architecten om ons team te versterken: een projectleider met minimaal 5 jaar ervaring en een projectmedewerker met minimaal 2 jaar ervaring.

OFFICEU architects for urbanity is een geëngageerd Brussels ontwerpbureau met een fundamenteel stedelijke ontwerpattitude. Door middel van intelligente stedelijkheid - urbanity - willen we oplossingen aanreiken voor de complexe maatschappelijke uitdagingen binnen het veld van architectuur en stedenbouw.

We zijn op zoek naar gepassioneerde, ruimdenkende architecten voor het ontwerpen, uitwerken en opvolgen van projecten van uiteenlopende schaal en programma. Goede kennis van Vectorworks en Adobe is vereist.

Wij bieden een fijne werkplek in een jong en dynamisch team, met mogelijkheid om te groeien.

Heb je interesse, stuur dan je cv, portfolio en motivatie naar jobs@offic.eu en vermeld erbij voor welk profiel je solliciteert. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Gevraagde softwarekennis: Vectorworks, Adobe
Gevraagde ervaring: 5 jaar / 2 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: https://offic.eu/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder