PROJECTARCHITECT RESTAURATIE EN HERBESTEMMING
Bureau/firma: MAAT_WERK architecten
[Jobaanbieding - Datum: 01-06-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Mertens
Voornaam:Rudi
Adres:Jules Bordetstraat 22 bus 101
Plaats:2018 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:032187000
GSM:0472414454
Omschrijving jobaanbieding:

MAAT_WERK architecten, Antwerpen, zoekt

een medewerker architect of ir. architect, voor medewerking aan restauratie-, renovatie- en herbestemmingsprojecten. We zoeken mensen met meerdere jaren ervaring en voorkennis of interesse ter zake, die zelfstandig of met aangepaste ondersteuning een dossier van ontwerp tot oplevering opvolgen en beheren. Ontwerpaffiniteit is een pluspunt.

MAAT_WERK architecten legt zich in hoofdzaak toe op restauratie- en herbestemmingsprojecten, waarbij een hoge kwaliteit wordt nagestreefd. Projecten zijn uiteenlopend en afwisselend o.a. restauratie en (gedeeltelijke) herbestemming van musea, zwembaden, scholen, een stadhuis, stadspaleizen, woningen, industrieel erfgoed,… 

De beperktere omvang van ons kantoor maakt het mogelijk dat U zich heel snel volwaardig in het team inschakelt en zelfstandig functioneert.

Afhankelijk van Uw voortraject werkt U onder begeleiding of volledig zelfstandig aan de meest uiteenlopende projecten: een historisch zwembad, een interbellumschool, een 16de eeuws museum, een interbellumwoning, een 19de eeuwse kerk, een historisch pakhuis, ….

Naast boeiende en afwisselende projecten een kantoor dat streeft naar een balans tussen werken en leven. Inhoudelijk en organisatorisch moet het werk op Uw maat zijn. Qua verloning moet U zich er ook goed bij voelen. Deeltijds thuiswerk is na een inwerkperiode zeker bespreekbaar.

Indien interesse, graag CV en portfolio per mail aan info@maatwerkarchitecten.be, of per post aan MAAT_WERK architecten BVBA, Jules Bordetstraat 22 bus 101, 2018 Antwerpen. 

Voor meer inlichtingen contacteert U Rudi Mertens (0472 414 454).

Gevraagde ervaring: Enkele jaren relevante ervaring
Talenkennis: Nederlands
Meer informatie in bijlage: MWA2021projectarchitectOvAsite.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder