KRAS ZOEKT STAGIAIR (IR.) ARCHITECT
Bureau/firma: KRAS architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 31-05-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Timbermont
Voornaam:Femke
Adres:Geldmunt 6C
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Wie is KRAS?

KRAS is een dynamisch architectenbureau met 12 enthousiaste architecten, jong én ervaren, die zich met veel energie op elke nieuwe opgave storten. Een moeilijk terrein of een complexe opgave trekt ons aan en daagt ons uit om samen met de klant nieuwe mogelijkheden en krasse oplossingen te gaan ontdekken.

KRASSEN is ook een werkwoord. De naam verwijst naar het artistieke ambacht; snijden, kerven, graveren, krabben, schetsen. Creatief ontwerpmatig onderzoek is voor ons de basis van elke opdracht. We doen dit in eerste instantie via workshops met veel losse ideeën, schetsen en proefmaquettes. Vervolgens worden deze concepten omgezet in concrete driedimensionale bouwtekeningen en geschikte visualisaties. Gelet op het belang van de verschuiving naar geïntegreerde digitale modellen zetten we sterk in op Building Information Modelling (BIM).

KRAS wil toekomstbewust bouwen en richt zich bij voorkeur op complexe binnenstedelijke opgaves, transformaties, gemengd gebruik en densiteit.

Wie zoekt KRAS?

Wij zijn dringend op zoek naar een jonge nieuwe kracht, die ons bureau kan versterken. Instapmoment in overleg te bepalen. We bieden een stageplaats aan in een jong en dynamisch Gents bureau, met een gevarieerd en ervaren team. Je zal werken aan een waaier aan projecten en door de schaal van ons bureau kunnen wij een stage aanbieden waarin alle aspecten van het beroep van een architect aan bod komen. Van eerste schets tot oplevering.

We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, die graag initiatief neemt, die analytisch en gestructureerd te werk kan gaan en die vooral veel zin heeft in een interessante stage. Kennis van Revit is een plus maar is niet per se vereist.

Wij hebben zowel ruimte voor stagiairs die net aan hun stage beginnen, als voor wie reeds wat stage-ervaring heeft.

KRAS iets voor jou?

Solliciteren kan via info@krasarchitecten.be. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en portfolio.

Nieuwsgierig naar ons bureau? Bezoek alvast onze website via www.krasarchitecten.be.

Gevraagde softwarekennis: Kennis van Revit is een plus maar geen vereiste.
Gevraagde ervaring: 0-1 jaar
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder