IK BEN OP ZOEK NAAR EEN VAKANTIEJOB ALS ARCHITECT-MEDEWERKER
[Jobaanvraag - Datum: 20-05-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Belle
Voornaam:Milan
Plaats:2900 Schoten
Provincie:Antwerpen
Land:België
GSM:0489785610
Omschrijving jobaanvraag:
Ik ben op zoek naar een vakantiejob als jobstudent in de architectuur voor de maand juli van 2021. In 2020 heb ik reeds mijn Bachelor Architectuur aan UAntwerpen afgerond en momenteel volg ik nog een master in de Stedenbouw & Ruimtelijke Planning. Met een vakantiejob in een architecten of stedenbouwkundig bureau wil ik een eerste kennismaking ervaren met het beroep. Ik heb reeds bij Lantis gewerkt als veiligheidscoördinator, dus op de werf staan is mij niet onbekend. Ik ben oplossingsgericht en perfectionistisch, wat betekent dat ik mij volop richt op het uitwerken van opdrachten. Ik heb in mijn studie reeds 3 jaar ervaring met Sketchup en Revit, alhoewel Revit opfrissing kan gebruiken. Dagelijks werk ik ook met Illustrator en Photoshop om beelden en plannen uit te werken. 
Wenst te werken in: Antwerpen
Softwarekennis: Revit, SketchUp, Photoshop, Illustrator, InDesign
Ervaring: Werfveiligheid
Talenkennis: Nederlands, Engels en een basisniveau Frans, Duits

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder