IK ZOEK EEN STUDENTENJOB ALS STUDENT TOEGEPASTE ARCHITECTUUR
Bureau/firma: Howest
[Jobaanvraag - Datum: 12-05-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Cammu
Voornaam:Joshua
Plaats:9300 Aalst
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:053418626
GSM:0486468591
Omschrijving jobaanvraag:

Ik ben op zoek naar een vakantiejob in de architectuur. Dit in de zomer van 2021, alsook voor onder de loop van het schooljaar. Ik studeer Toegepaste Architectuur aan Howest Brugge.

Door als jobstudent te werken kan ik mijn kennis van programma’s zoals ArchiCad, AutoCAD, SketchUp en Photoshop gebruiken in het werkveld. Er wordt in mijn studie volop ingezet op het aanleren van deze programma’s en ik kan er ook al vlot mee werken.

Daarnaast kan ik met de recentste EPB-software werken om ventillatieplannen te berekenen en uit te tekenen. Uitvoeringsdossiers en bouwbestekken zijn mij ook niet onbekend. Een van de eindopdrachten was een uitvoeringsdossier aanmaken voor een woonproject in West-Vlaanderen.

Zelf heb ik reeds 2 woningen ontworpen met de zonet vermelde applicaties. Eerst een tiny house, bestaande uit 2 containers die deels gesitueerd zijn op het water. Nadien een rijwoning met patio en vide, ingeplant op de Spoorwegstraat 296 te Brugge. Beide woningen zijn zowel in AutoCAD en ArchiCad uitgetekend. Niet alleen als voorontwerp voor de bouwheer, maar ook als uitvoeringsontwerp.

Zoekt u dus een student Toegpaste Architectuur die u op praktisch en theoretisch vlak te werk kan stellen, dan ben ik de geknipte persoon.

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: ArchiCad, AutoCAD, SketchUp, EPB-software, Photoshop, Office
Ervaring: 1 jaar als student
Talenkennis: Nederlands, Engels, Frans en Duits

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder