STAGIAIR DIE ER ZIN IN HEEFT
Bureau/firma: Claeys Architecten BV
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 26-04-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Deleu
Voornaam:Sabine
Adres:Koestraat 175A bus 3.1
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:051/780992
GSM:0496/577399
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
Claeys Architecten BV bestaat al meer dan 25 jaar. Het bureau is actief in diverse provincies en in verschillende sectoren; kantoor-en bedrijfsgebouwen, meergezinswoningen, groepswoningbouw en overheidsgebouwen. We hebben heel uitdagende projecten in onze portefeuille. We zijn gehuisvest in een prachtig nieuw kantoor aan de afrit van de autosnelweg te Roeselare. We zullen je wegwijs maken in alle facetten van de job; van omgevingsvergunning opmaken, 3D voorstellingen maken meetstaten en bestekken opmaken als meegaan naar de werven. Het team bestaat uit rotten in het vak en jonge mensen en ze hebben allemaal 2 zaken gemeen; ze houden van hun vak en ze willen ervoor gaan. Herken je zich hierin, neem dan vlug contact op met Sabine Deleu 0496/577399 of mail naar sabine@claeysarchitecten.be
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.claeysarchitecten.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder