ARCHITECT-ASSISTENT DIE HOUDT VAN ZIJN VAK
Bureau/firma: Claeys Architecten BV
[Jobaanbieding - Datum: 26-04-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Deleu
Voornaam:Sabine
Adres:Koestraat 175A bus 3.1
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:051/780992
GSM:0496/577399
Omschrijving jobaanbieding:
We zijn op zoek naar een architect assistent die houdt van een uitdagende en gevarieerde job. De ene dag werk je mee aan een omgevingsvergunning en de andere dag maak je 3D voorstellingen voor een wedstrijd. We zijn actief in verschillende domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en overheidsgebouwen. We zijn heel gemakkelijk bereikbaar en je zit in een heel mooie werkomgeving. In ons team zitten er rotten in het vak en heel jonge mensen en ze hebben 1 iets gemeen ze houden van hun vak en ze wilen ervoor gaan. We hebben hele mooie en uitdagende projecten in onze portefeuille. Zie je het zitten om deel te maken van ons team, neem dan snel contact op met Sabine Deleu 0496577399 of mail naar sabine@claeysarchitecten.be
Website: https://www.claeysarchitecten.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder