(IR)ARCHITECT DIE ER GOESTING IN HEEFT
Bureau/firma: Claeys Architecten BV
[Jobaanbieding - Datum: 26-04-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Deleu
Voornaam:sabine
Adres:Koestraat 175a bus 3.1
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:051/78.09.92
GSM:0496/577399
Omschrijving jobaanbieding:
We zijn op zoek naar een (ir)architect die houdt van een uitdagende job met veel afwisseling. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen en een team aan te sturen. Je bent technisch aangelegd en je volgt de meer complexere werven op. We zijn actief in diverse provincies en in verschillende domeinen; kantoor- en industriebouw, meergezinswoningen, projectbouw en overheidsgebouwen. We hebben een heel tof en dynamisch team en we zitten in een prachtig kantoor dat heel gemakkelijk bereikbaar is. We hebben rotten in het vak in ons team en heel jonge mensen en ze hebben allemaal 1 iets gemeen ze willen er allen voor gaan. We hebben hele mooie en uitdagende projecten in onze portefeuille. Als je jezelf hierin herkentn neem dan snel contact op met Sabine Deleu 0496/577399 of mail naar sabine@claeysarchitecten.Be
Gevraagde softwarekennis: bij voorkeur Vectorworks maar geen must
Gevraagde ervaring: vooral iemand die houdt van zijn vak
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.claeysarchitecten.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder