BIM MODELLER ARCHITECTUUR
Bureau/firma: VK Architects & Engineers
[Jobaanbieding - Datum: 21-04-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Rottier
Voornaam:Elke
Adres:Clemenceaulaan 87
Plaats:1070 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:092103150
Omschrijving jobaanbieding:
Functieomschrijving

We wensen ons team te Brussel te versterken met een (m/v):

BIM MODELLER ARCHITECTUUR

Je functie

 • Als lid van een projectteam draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets- of voorlopig ontwerp. Je wordt hierbij ondersteund door een BIM Model Manager.
 • Je staat in voor het uittekenen en modelleren van grootschalige projecten en het uitwerken van gedetailleerde ontwerp- en uitvoeringsplannen en meetstaten.
 • Als lid van een gemotiveerd team geef je mee sturing aan de verdere uitbouw van BIM en zorg je ervoor dat BIM een vanzelfsprekendheid wordt binnen ons bureau. Dit maakt je functie dynamisch en uitdagend.
 • Je werkt nauw samen met de projectarchitecten, alsook met je collega’s en teamleden van de andere disciplines en vestigingen om in overleg tot een gecoördineerd en kwalitatief resultaat te komen.
 • Via VK Academy krijg je de mogelijkheid om je kennis verder uit te bouwen, te versterken en te delen met je collega’s. Onder andere door je deelname aan werkgroepen draag je bij tot het verhogen van het innovatievermogen en het versterken van het kwaliteitsimago van VK.
Profiel
 • Je behaalde het diploma bachelor Toegepaste Architectuur, Assistent Architect of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het ontwerp van kwalitatieve projecten. Tijdens deze ervaring heb je een sterke kennis van REVIT opgebouwd.
 • Je hebt een sterk ruimtelijk en conceptueel inzicht. Je passie voor je job etaleer je door continu te willen bijleren, je kennis te delen en je collega’s te enthousiasmeren voor BIM.
 • Je bent accuraat, stressbestendig, communicatief en vooral ook een teamplayer en problem solver.
 • Je hebt een uitgesproken interesse voor tekensoftware en gegevensuitwisseling tussen verschillende reken- en tekenpakketten.
 • Je bent PC-vaardig. Naast REVIT (ARCH) kan je ook vlot overweg met Excel. Kennis van andere (teken)software is een pluspunt.
 • Je bent Franstalig of Nederlandstalig met een goede kennis van de andere landstaal.
Gevraagde softwarekennis: Naast REVIT (ARCH) kan je ook vlot overweg met Excel. Kennis van andere (teken)software is een plus
Gevraagde ervaring: Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het ontwerp van kwalitatieve projecten.
Talenkennis: Je bent Franstalig of Nederlandstalig
Website: https://www.vkgroup.be/nl/career-at-vk
Meer informatie in bijlage: BIMmodellerarchitectuurBXL.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder