TWEE STAGIAIRS GEZOCHT
Bureau/firma: Studiebureau Rimanque
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 12-04-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Rimanque
Voornaam:Luc
Adres:Waaibergstraat, 90
Plaats:3300 tienen
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:+3216822440
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
NV Architecten- en Studiebureau Rimanque ontstond in 1942 en groeide in bijna 80  jaar uit tot een vaste waarde zowel binnen als buiten de regio Vlaams Brabant. Het bureau wordt sinds 1980 geleid door ir. Luc Rimanque en wordt hierin bijgestaan door een enthousiast team van 10 medewerkers. NV Architecten- en Studiebureau Rimanque is voornamelijk actief in de sectoren wonen, zorg, industrie, scholenbouw, kantoren, infrastructuur, landmeting, studies en expertises, dit voor particulieren maar vaak voor professionals en openbaar besturen. Om ons team te vervolledigen zijn wij op zoek naar twee stagiairs architect en/of ir. -architect.  

Als stagiair ondersteun je de stagemeester/projectleider van de toegewezen projecten: je doorloopt in jouw twee jaar durende stage het volledige bouwproces. Zie bijlage voor meer informatie. 
Gevraagde softwarekennis: AutoCad
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: Nederlands
Meer informatie in bijlage: Vacature_Stagiairarchitecten-ofingenieurarchitect2021.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder