GOESTING IN ARCHITECTUUR ?
Bureau/firma: Architecten Demeestere+Garmyn
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 11-01-2021]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Mortier
Voornaam:Griet
Adres:politiekegevangenenstraat, 24
Plaats:9600 Ronse
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Jij hebt sinds kort het diploma van ir-architect op zak en bent op zoek naar een stageplaats waar je je talent kan ontwikkelen. Je hecht belang aan een goede begeleiding, een sterk en open team dat samen vooruit wil en er voor gaat. Je bent leergierig, nieuwsgierig, hebt een goed ruimtelijk inzicht en een frisse creatieve geest. Je hebt ambitie en zoekt inspirerende projecten om deze ambitie in te verwezenlijken. Je bent op zoek naar een stageplaats met doorgroeimogelijkheid. Je wil geen uren in de file staan om je werkplek te bereiken. Je wil graag in een mooie en architecturaal boeiende omgeving werken. Je hebt interesse voor oud en nieuw, voor ons architecturaal erfgoed en voor de toekomst. Je hebt oog voor detail en het grotere geheel.

Wij hebben een stageplaats voor jou. Wij bieden een afwisselende, uitdagende en inspirerende stage in een sterk en gemotiveerd team, in prachtige nieuwe kantoren in het hartje van de Vlaamse Ardennen op 2 minuten loopafstand van het treinstation. We bieden uitstekende begeleiding in je stage in onze kernactiviteiten : architectuur, stedenbouw, erfgoed en engineering. Mail ons je cv en portfolio en we nodigen je uit voor een kennismaking !
Gevraagde softwarekennis: CAD-software
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder