DIAL ARCHITECTS ZOEKT EEN MEDEWERKER/STAGIAIR.
Bureau/firma: Dial Architects
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 27-12-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Pauwels
Voornaam:Geert
Adres:Hoogstraat 4
Plaats:9636 Zwalm
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:055/330555
GSM:0494/165234
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Dial Architects Zoekt een Medewerker/Stagiair.

Je bent gedreven, je bent kritisch en je wilt je verdiepen in uitdagende en duurzame architectuur.

Wij zijn een creatief bureau met een interessant curriculum en bieden je een persoonlijke begeleiding en boeiende projecten in de publieke en private sector.  Als stagiair kom je alle aspecten van het beroep tegen.  Ook met wat meer ervaring liggen de uitdagingen hier op je te wachten.

Een bioboerderij, een sociaal woonproject, een school, een concertzaal of residentiele verbouwingen behoren tot de opdrachten.

Wij werken in de landelijke rust van Nederzwalm in een authentieke pastorij en zijn vlot verbonden met de trein vanuit Gent, Kortrijk of Brussel. De stations van Zingem of St Denijs Boekel liggen op 4 resp. 1,5 km van het kantoor.

Stuur je kandidatuur met CV en portfolio naar geert@dial-architects.be

Bekijk onze projecten op www.dial-architects.be

Je zal rechtstreeks door arch Geert Pauwels worden begeleid en je maakt deel uit van een klein team van ervaren architecten.

Het architectenbureau is heel erg bedreven in duurzame architectuur, waarbij we het experiment niet schuwen. Circulariteit is geen loos begrip en Natuur Inclusief bouwen nemen we ook ter harte. Arch Geert Pauwels geeft bovendien les aan de MA1 Sustainable Architecture Design Studio van de VUB & ULB .

Elk project is een zoektocht. Je zal dus merken dat we alle ontwerptools gebruiken om tot het juiste resultaat te komen. Dit gaat van schetsen, maquettebouw, 3D simulaties en onderzoek naar materialen en detaillering.

Wil je hier met volle enthousiasme aan meewerken, dan is dit je plek.
 
Gevraagde softwarekennis: Vectorworks of evenwaardig, Sketchup, Indesign,...
Gevraagde ervaring: 1 jaar stage of soortgelijke ervaring
Talenkennis: nederlands
Website: https://www.dial-architects.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder