ARCHITECT OF IR.-ARCHITECT MET EEN PASSIE VOOR FUNDAMENTELE DUURZAAMHEID
Bureau/firma: ABDM architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 17-12-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Martens
Voornaam:D.
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+3193847640
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Architect of ir.-architect met ervaring.

Je staat in voor de opmaak van uitvoeringsdossiers en de werfopvolging van een aantal middelgrote fundamenteel duurzame projecten. Je kan hiervoor rekenen op de nodige ondersteuning betreffende tekenwerk en administratie.  Je fungeert als aanspreekpunt voor de bouwheer.

Je komt terecht in een gedreven team samengesteld uit ir.- architecten, architecten,  ingenieurs technieken en stabiliteit, een BREEAM assessor en een akoesticus.

Ervaring met overheidsopdrachten is een meerwaarde.

Wij bieden een boeiende en aangename werkomgeving in een multidisciplinair team waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, collegiaal overleg, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving? Stuur ons alvast je cv en motivatiebrief of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

jde@abdm.be of 09 384 76 40 (Josiane)

www.ABDM.be

Gevraagde softwarekennis: Revit, Autocad, Office, ...
Gevraagde ervaring: minstens 2 jaar
Talenkennis: nederlands
Website: https://www.bureaudirkmartens.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder