PROJECTARCHITECT
Bureau/firma: The Home Company Architectenbureau
[Jobaanvraag - Datum: 06-11-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Deze aankondiging is anoniem. U kan de persoon bereiken via onderstaande gegevens.
GSM:0475931371
Omschrijving jobaanvraag:

Ik ben in 1992 met onderscheiding afgestudeerd en onmiddellijk de kans gekregen om projecten te begeleiden van ontwerp tot oplevering. Ondertussen staan er al heel wat werven op de lijst.

Vaak werd ik gedropt op grotere projecten, waar snelle beslissingsvorming, rationeel inzicht in structuren en detaillering onontbeerlijk zijn.

Telkens opnieuw wordt gestreefd naar een zo vlot mogelijke realisatie van het voorliggend project.

Van nature ben ik een perfectionist. Ik heb graag alles goed voorbereid, goeie afspraken, verslaggeving,…

Maar ook communicatie is super belangrijk. Als organisator neem ik graag het voortouw in vergaderingen, werfbezoeken,… maar altijd met respect voor de eigenheid van de mens die voor mij staat, is het nu de directeur, of de metser.

Die goeie 28 jaar dat we in het vak staan, hebben ondertussen geleid naar puur projectmanagement.

In het kader hiervan heb ik mijn éénmanszaak in 2012 omgevormd tot een vennootschap, gezien de projecten alsmaar complexer en groter werden.

Bijna al die tijd werk ik als trouwe freelancer voor andere architecten- en studiebureaus, maar ook als plaatsvervangend bouwheer.

Ik ben graag omringd door een hecht en vast team van collega’s, specialisten,… waarbij we als groep tot het beste resultaat komen. Onderling overleg, bijsturing, planning zijn in deze essentieel.

De klant krijgt een persoonlijke begeleiding. Van bij de aanvang, luisteren naar de eisen, analyse van de mogelijkheden en optimalisatie van de investering. Tijdens de uitvoering gaat bijzondere aandacht naar het respect voor de afgesproken uitvoeringstermijnen, een correcte en duidelijke verslaggeving, rigoureus nazicht van vorderingsstaten, meer dan regelmatige werfbezoeken en uiteindelijk de nodige nazorg.

Het uiteindelijk doel is de realisatie van een ‘thuis’, om te wonen en/of te werken.

De disciplines binnen mijn werkdomein zijn algemene architectuur (nieuwbouw, verbouwingen,…), appartementsbouw.

In de laatste 10 jaar ben ik ook vaak terug te vinden in grootschalige industriële projecten zoals kantoren, loodsen, technische installaties,… Ook het uitwerken van masterplannen voor bedrijven die van scratch beginnen behoort tot ons vakgebied.

Verder heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van waterhuishoudingsconcepten (rioleringen, buffering, infiltratie…) en brandveiligheid (grondige kennis van brandwetgeving).

Vandaag start de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, in contact komen nieuwe mensen, collega’s, vrienden, en kennis uitwisselen. Stilstaan is immers achteruitgaan.

Wenst te werken in: West-Vlaanderen
Softwarekennis: Autocad, Office met C3A-extensies, Sketchup
Ervaring: 28 jaar in het vak, grote industriële projecten, kantoren, appartementsbouw
Talenkennis: NL (moedertaal), FR, ENG, DU (basis)

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder