D E ARCHITECTEN ZOEKT NIEUWE MEDEWERK(ST)ER
Bureau/firma: D E Architecten
[Jobaanbieding - Datum: 12-10-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Eckelmans
Voornaam:Tom
Adres:Brusselsesteenweg, 43
Plaats:3080 Tervuren
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:025820493
Omschrijving jobaanbieding:

D E Architecten bv is op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde en dynamische medewerk(st)er. Zowel het profiel van architect, stagiair architect of assistent-architect komen in aanmerking en dit voor een voltijdse samenwerking op zelfstandige basis dan wel op loonbasis.

D E Architecten bv is een interprofessioneel architectenbureau dat werkt aan zowel grote projecten (woon en zorgcentra, semi-industriële projecten, collectieve woonprojecten…) als aan particuliere woningbouw.  Medewerkers van ons team worden betrokken bij elk aspect van het bouwproces.

Vereisten : je bent leergierig, flexibel en gepassioneerd van architectuur. Je beheerst volledig het Nederlands, en hebt een goede kennis van Engels en Frans. Kunnen werken met autocad en ms-office zijn essentieel; kunnen werken met Revit en sketchup zijn pluspunten.

 

Indien je geïnteresseerd bent, gelieve dan een CV en eventueel korte port folio over te maken aan D E Architecten bv, Brusselsesteenweg 43, 3080 Tervuren, of via mail naar info@dearchitecten.be

Gevraagde softwarekennis: Autocad, ms-office, sketchup, Revit (optioneel)
Gevraagde ervaring: Geen ervaring vereist, maar is wel een pluspunt
Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels
Website: http://www.dearchitecten.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder