STAGIAIR GEZOCHT MET PASSIE VOOR PASSIEF BOUWEN
Bureau/firma: Archi-F architectenbureau
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 09-10-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:favoreel
Voornaam:evie
Adres:Kwamol 43
Plaats:3945 Ham
Provincie:Limburg
Land:België
GSM:0477607719
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
We zijn op zoek naar een stagiair om ons team te versterken. We zijn een kleinschalig bureau met vooral opdrachten in de particuliere woningbouw. We doen nieuwbouw in houtskelet en doorgedreven energetische renovaties met het oog op isolatie en luchtdichting. We bieden je als stagiair en zeer uitgebreide praktijkervaring aan met als doel een toekomstige vaste medewerker te vinden. 
Enige ervaring in het tekenprogramma Vectorworks is zeker een pluspunt maar geen vereiste.

Als je bij ons stage komt doen kom je in aanraking met alle facetten van ons mooie beroep. We begeleiden onze klanten van zeer dichtbij waardoor we altijd veel werfbezoeken gaan doen. We zoeken dus iemand die op termijn werven kan mee opvolgen. 
Ook ventilatie staat bij ons zeer centraal en dit wordt altijd zeer ver uitgewerkt. Verder ligt de nadruk op ecologische bouwmaterialen, isoleren en bijïsoleren, luchtdicht bouwen en lage S-peilen. 

Als uw interesse hier ligt, geef ons zeker een seintje voor een eerste gesprek. 
Evie, Thibault en Kimberly
evie@archi-f.be
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.archi-f.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder