GEZOCHT: BIM-TEKENAAR
Bureau/firma: a154 architecten
[Jobaanbieding - Datum: 08-10-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Theyskens
Voornaam:Michael
Adres:Distelstraat 30B
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:092222794
Omschrijving jobaanbieding:

Wie zijn wij?

a154 architecten werd in 1998 opgericht te Gent en is opgebouwd uit een multisdiscilplair team dat bestaat uit 15 tot 20 mensen, waaronder architecten, ingenieurs en interieurvomgevers.

Het portfolio bestaat uit projecten van diverse grootte en complexiteit, gaande van eengezinswoningen, collectief wonen, interieurvormgeving, school- en werkgebouwen en gebouwen van utilitaire aard. Zowel nieuwe gebouwen, verbouwingen, herbestemmingen alsook restauraties behoren tot de specialiteit..

Door het werken op verschillende schaalniveaus ontstaat een heel ruim toepassingsgebied waarin a154 architecten probeert om goede, kwaliteitsvolle en maatgesneden gebouwen te creëren.

 

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een team van gepassioneerde mensen waar een eenieder voor elkaar in de bres springt en de communicatielijnen vlak en kort zijn. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontplooien met voldoende aandacht voor levenskwaliteit en zelfreflectie. Bijscholing wordt ten gronde aangemoedigd.

Je krijgt de kans om te werken aan een portfolio van verschillende grootte en complexiteit waarbij elk project de signatuur en kwaliteit van a154 architecten onderschrijft.

Door de ligging in de buurt van het Sint Pietersstation is de bereikbaarheid optimaal waardoor woon-werk-verplaatsing met fiets of openbaar vervoer verzekerd is.

De verloning staat in verhouding tot jouw ervaring en persoonlijk potentieel.

Gevraagde softwarekennis: AutoCad, Revit, Office,..
Talenkennis: NL
Website: http://www.a154.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder