INGENIEUR ARCHITECT OF ARCHITECT BIJ ATELIER TOM VANHEE. WIJ OMARMEN JE TALENT!
Bureau/firma: HTTP://www.ateliertomvanhee.be
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 18-09-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vanhee
Voornaam:Tom
Adres:Bloemenstraat 32, level 2
Plaats:1000 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:3222451618
GSM:0496127438
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Stagiair Ingenieur architect of architect  bij atelier tom vanhee

We zijn een enthousiaste jonge groep creatieve ontwerpers met uitgebreide ervaring in privébouw en openbare sector. We gaan voluit voor architecturale meerwaarde in een stedelijke omgeving en benaderen onze projecten met een open en kritische houding.

Omgaan met erfgoed, uiteenlopende regelgevingen en normen, moeilijke programma’s, strenge voorschriften,  passief-benwoning of lage energiewoning, aanpasbaar bouwen, ciruculair bouwen, meegroeiwonen,  complexe programma’s en bouwvraagstukken, aanvoelen wensen van opdrachtgevers,  grote schaal, chirurgische schaal,… Wij houden ervan al deze gegevens-eisen-vraagstukken te bundelen in een creatieve ruimtelijke  oplossing.

Nieuwbouw in een dense omgeving, verbouwing of herbestemming: we zoeken om een plek positief op te laden, om gebruikers (maar ook toevallige passanten) te stimuleren. Een gebouwde omgeving dient in eerste instantie goed werkend en geliefd te zijn, zodat de nood aan aanpassing  beperkt blijft in de toekomst.

Ben je ingenieur architect of architect en ben je op zoek naar een creatieve uitdagende stage? Je werkt mee aan verschillende projecten in nauw overleg. Je werkt naar een artistieke lijn, en je bent een goede communicator naar klant en aannemers, maar ook naar de administratieve overheden. Je volgt de projecten nauwgezet en leert rekening te houden  met het beschikbare budget. Je leert je tijd te beheersen en prioriteiten te stellen. Je werkt mee aan  voorontwerpen, omgevingsvergunningsaanvragen, meetstaten en bestekken, je gaat mee naar de werf.

We realiseren projecten in Brussel, Vlaanderen en Wallonië: nieuwbouw en renovatie, wedstrijden en offertes, privaat en publiek, enz. Ieder project is uniek op maat van de opdrachtgever en context. Heb je oog voor detail, verantwoordelijkheidszin, sta je voor sterk projectbeheer en open communicatie? Heb je zin in een fijne creatieve open minded werksfeer in het centrum van Brussel, nabij Brouckèreplein?

Contacteer ons voor een babbel in ons kantoor in hartje Brussel! Mail naar tom@ateliertomvanhee.be

Gevraagde softwarekennis: Acadlt, BIM software Revitlt, Micr Office(Excell, Word), C3A-apllicaties, Indesign, Photoshop, SketchUp

Gevraagde ervaring:  >1 jaar

Talenkennis: Nederlands +++ (kennis van Frans is +)

Website: http://www.ateliertomvanhee.be

https://www.instagram.com/ateliertomvanhee/

https://www.facebook.com/ateliertomvanhee/

Opgelet aub: bijlages sollicitaties per mail <6Mb aub, graag “sollicitatie” in onderwerp van mail vermelden.

 

Gevraagde softwarekennis: Acadlt, BIM software Revitlt, Micr Office(Excell, Word), C3A-apllicaties, Indesign, Photoshop, Sketc
Gevraagde ervaring: >1 jaar
Talenkennis: Nederlands ++++ Frans bij voorkeur +++ Engels ++
Website: https://ateliertomvanhee.be
Meer informatie in bijlage: ATVHomarmt.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder