ORCA BREIDT UIT! STAGIAIR-INGENIEUR
Bureau/firma: ORCA architectuur & stabiliteit
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 15-09-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Bex
Voornaam:Jade
Adres:Blijde Inkomststraat, 35
Plaats:3000 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:016231072
GSM:0479644191
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
ORCA architecten & ingenieurs uit Leuven is op zoek naar een nieuwe medewerker voor stabiliteitsontwerpen en -berekeningen. Wil je werken aan kleine en middelgrote projecten en heb je interesse om staal, hout en beton te (leren) berekenen, stuur dan zeker je cv naar orca@orcaarchi.be of bel eens naar 016/231072. Op onze site vindt je voornamelijk foto's van onze eigen architectuurprojecten, maar we doen hiernaast ook stabiliteitsstudies voor andere architecten en constructieadviezen voor particulieren en bedrijven.

Je krijgt een leerrijke, groene stageplaats in hartje Leuven waar je van bij het begin betrokken wordt bij verschillende projecten van ontwerp t.e.m. werfopvolging. Er is ook altijd ruimte voor workshops en opleidingen.
Talenkennis: Goede kennis van Nederlands is een must

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder