SPATIAL DESIGN TRACTEBEL GENT ZOEKT ONTWERPERS
Bureau/firma: Tractebel Engineering
[Jobaanbieding - Datum: 23-07-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Tractebel
Voornaam:Engineering
Adres:Esplanade Oscar Van De Voorde 1
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:+32 9 240 09 11
Omschrijving jobaanbieding:
Het Team Spatial Design van Tractebel in Gent bestaat uit vijftien jonge en gedreven ontwerpers en beschikt over een veelzijdige opdrachtenportefeuille. De thema’s ‘productive landscapes, public space, water urbanism, places of mobility, recycling territories, smart infrastructure en civic architecture’. We richten ons op lokale maar in de toekomst ook op internationale projecten. Onze medewerkers krijgen ruime verantwoordelijkheid en voeren een uitgebreid takenpakket uit. De projecten komen tot stand in een open sfeer waar een kritische ingesteldheid en eigen initiatief op prijs gesteld worden. Wij zijn op zoek naar ontwerpers
Je hebt een masteropleiding in de (ingenieurswetenschappen) architectuur en/of in de stedenbouw en de ruimtelijke planning, of gelijkwaardig, afgerond. Een afgeronde architectuurstage is een plus-punt. Je bent een gedreven ontwerper met een kritische geest. Je werkt vlot in team en je neemt graag initiatief. Je bent vertrouwd met grafische software en CAD-pakketten.
Zowel beginnende ontwerpers als personen met enkele jaren ervaring zijn welkom om te solliciteren.
Meer informatie in bijlage: vacatureONTWSPATIALDESIGN-GENT.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder