A-RES ZOEKT PROJECTMANAGER MET ERVARING EN KENNIS IN DE BOUWSECTOR
Bureau/firma: A-RES
[Jobaanvraag - Datum: 27-05-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Caenegem
Voornaam:Stephanie
Adres:Vijfwindgatenstraat 21E
Plaats:9000 Gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:09 321 72 80
Omschrijving jobaanvraag:

A-RES is een consultancy-bedrijf werkzaam in de bouwsector met kantoren te Gent. De activiteiten van A-RES richten zich op het professioneel begeleiden van publieke of private bouwheren doorheen hun vastgoed- en ontwikkelingsproject. Dit kan zowel onder de vorm van een consultingopdracht als van een totale projectbegeleiding, zij het als Assistent Bouwheer of als Gedelegeerd Bouwheer.

Enkele bijzondere projecten waar beroep werd gedaan op de diensten van A-RES zijn het stadsvernieuwingsproject en nieuwe bibliotheek «De Krook» te Gent, het nieuw kankerinstituut Jules Bordet te Brussel, het nieuw Casino van Middelkerke, het Wintercircus te Gent, de BOZAR in Brussel, het Commissariaat van Moeskroen …

Aangezien wij momenteel actief zijn in meerdere zieknhuisprojecten is de ideale kandidaat iemand met ervaring in de ziekenhuissector maar dit is geen must. Belangrijker is een goede portie motivatie om je zelfstandig onder te dompelen in een nieuwe uitdaging en een nieuw project.

Goede communicatieskillsis en het leiden van vergaderingen op een gestructureerde en overzichtelijke manier zijn vaardigheden waar we bij A-RES veel belang aan hechten. Als projectmanager moet je enerzijds een macro-visie over een groot project kunnen ontwikkelen maar dien je anderzijds ook te kunnen inzoomen op micro-schaal waar nodig. 

Wij bieden een marktconforme verloning aan + opleidingsmogelijkheden en zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een diploma als Burgerlijk-Ingenieur Architect / Architect / Bouwkundig Ingenieur of relevante werkervaring.

Hebben wij uw interesse gewekt, bezorg ons uw sollicitatiebrief en CV op jobs@a-res.be.

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: MS Office, MS Projects
Ervaring: Ervaring in de bouwsector is een must, ervaring in projectmanagement een meerwaarde.
Talenkennis: Vloeiend Nederlands
Website: http://a-res.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder