HASA ARCHITECTEN ZOEKT CREATIEVE SENIOR-ARCHITECT
Bureau/firma: HASA architecten
[Jobaanbieding - Datum: 19-05-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:blancquaert
Voornaam:bart
Adres:Kapellekensweg 5
Plaats:2812 Muizen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:0496845495
GSM:0496845495
Omschrijving jobaanbieding:

Het team van HASA architecten breidt uit. We zoeken nieuwe medewerkers met ervaring:

Senior Architect:
Je hebt een diploma (ir)-architect en minimum 5 jaar ervaring met de verschillende fases van een project. Je bent proactief en bent in staat meerdere projecten en het bijhorende team te leiden. Kennis van Revit, duurzame bouwtechnieken en wetgeving overheidsopdrachten zijn pluspunten. Je krijgt een plaats in een fijn team en werkt nauw samen met de vennoten en onze opdrachtgevers.

Over ons
Een gebouw kan niet los gezien worden van zijn impact op mensen. Daarom zetten we bij HASA architecten volop in op maatwerk: een gebouw niet enkel op maat van de klant, maar ook op maat van de omgeving en de gebruikers.

Afwisseling brengt inspiratie, nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Daarom kiezen we als architectuurstudio bewust voor een stimulerende mix met projecten in heel Vlaanderen en Brussel. Wij werken aan masterplannen, gebouwen in de publieke sector (zorgcentra, scholen, kantoren,…), grote en kleine residentiële projecten en interieurs. Ons team begeleidt projecten van A tot Z.

Ons kantoor in Muizen (Mechelen) ligt op wandelafstand van het station en is ook vlot bereikbaar met de auto.

Meer info

info@hasa.be en www.hasa.be

Gevraagde ervaring: minimaal 5 jaar
Website: http://www.hasa.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder