OMGEVINGSAMBTENAAR RUIMTELIJKE ORDENING (M/V/X)
Bureau/firma: Stad Oudenaarde
[Jobaanbieding - Datum: 18-05-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van Waeyenberghe
Voornaam:Koen
Adres:Tussenmuren 17
Plaats:9700 Oudenaarde
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Stad en OCMW Oudenaarde zoeken

een Omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening (m/v/x)

 

Stad en OCMW Oudenaarde zijn op zoek naar een omgevingsambtenaar,

niveau B4-B5, in voltijds contractueel dienstverband. 

Je functie

Als omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening bouw je mee aan de ruimtelijke toekomst van de stad. Je zet mee het stedenbouwkundig beleid uit en tilt bouwprojecten naar een hoger niveau. Je staat in voor de correcte, efficiënte en stedenbouwkundige kwalitatieve voorbereiding en afhandeling van de dossiers. 

Je profiel

  • Je hebt een master in de studierichting stedenbouw en ruimtelijke planning of een algemene bachelor met bijkomende opleidingen en aangetoonde verworven kennis over dit thema.  
  • Je hebt een grote zelfstandigheid en kan nauwkeurig werken.
  • Je bent houder van een rijbewijs B.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon. Relevante werkervaring kan worden meegenomen. 

Aanvullend heb je recht op heel wat extralegale voordelen: maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, tussenkomst in verplaatsingskosten woon/werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, mogelijkheden tot vorming en een ruime vakantieregeling.

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot uiterlijk 02.06.2020 via de rechtstreekse link https://www.jobsolutions.be/register/5633, waarbij je gevraagd wordt naar een sollicitatiebrief, curriculum vitae, diploma, rijbewijs en een uittreksel uit het strafregister. Onvolledige sollicitaties op de dag van afsluiting worden niet aanvaard.

Meer informatie kan je vinden op onze website www.Oudenaarde.be. Je kan ook terecht op de personeelsdienst: personeel@oudenaarde.be

Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.oudenaarde.be

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder