VEILIGHEIDSCOöRDINATOR VOOR TIJDELIJKE OF MOBIELE BOUWPLAATSEN
Bureau/firma: KULeuven
[Jobaanbieding - Datum: 13-05-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Guy
Voornaam:Thys
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:
Bij de Technische Diensten beheren een team van gedreven collega's het patrimonium van de KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. Er zijn voortdurend een 400-tal tijdelijke of mobiele bouwplaatsen in studie of in uitvoering, van groot tot zeer klein.
Functie

Binnen de Technische Diensten sta je in voor de veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen.

 • Je staat in voor de uitvoering van de veiligheidscoördinatie, zowel in de ontwerpfase als in de fase van verwezenlijking.
 • Voor projecten van niveau B doe je dit in belangrijke mate zelf in nauwe samenwerking en afstemming met de collega's projectcoördinator. Je kan hiervoor echter ook beroep doen op externe veiligheidscoördinatoren. Daarbij zie je erop toe dat zij hun opdracht goed uitvoeren en stuur je tijdig bij waar nodig. Voor projecten van niveau A wordt er sowieso beroep gedaan op externe veiligheidscoördinatoren. 
 • Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de cel Veiligheidscoördinatie.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de projectcoördinatoren voor alle vragen op het vlak van veiligheidscoördinatie.
Profiel
 • Je beschikt over een getuigschrift van veiligheidscoördinator TMB.
 • Je hebt minimaal volgende beroepservaring in de bouwsector (architectenbureau, studiebureau, bouwbedrijf …): 2 jaar ervaring als ingenieur of architect of 5 jaar ervaring als professionele bachelor of 10 jaar ervaring als afgestudeerde van het secundair onderwijs.
 • Enige ervaring als veiligheidscoördinator en/of een parate kennis van de regelgeving is een pluspunt.
 • Een doorgedreven interesse in de materie is een must.
 • Je hebt sterke communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt organisatietalent en je kan goed coördineren. Je weet mensen te motiveren. Je werkt graag zelfstandig maar je bent ook een goede teamspeler.
 • Je kan vlot werken met MS Office en AutoCAD. 
Aanbod
 • Een voltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur
 • Deze functie is gekoppeld aan een salaris in graad 5, 6 of uitzonderlijk 7, afhankelijk van je ervaring en competenties.
 • Klantgericht, Waardering, Initiatief, Samen en Professioneel zijn kernwaarden van ons DNA. Ze zijn richtinggevend voor de manier waarop we met collega's en externen omgaan.
 • We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we willen inzetten op jouw talenten en persoonlijke groei.
 • We vinden een goede work-life balans van al onze medewerkers belangrijk.
 • Bovendien biedt KU Leuven heel wat extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gratis of tegen gunsttarief pendelen met het openbaar vervoer, (elektrische) bedrijfsfiets.
Interesse?
Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Guy Thys, tel.: +32 16 32 83 13.
Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 08/06/2020 via onze online sollicitatietoepassing
KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via diversiteit.HR@kuleuven.be.

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder