SCHATTER
Bureau/firma: NMBS
[Jobaanbieding - Datum: 08-05-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:De Bosscher
Voornaam:Kim
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Als medewerker Evaluation & Pricing - Schatter draag je bij aan een correcte schatting van de onroerende goederen van de NMBS.

De belangrijkste verantwoordelijkheden binnen deze functie zijn:

  • Je bent verantwoordelijk voor de analyse en evaluatie van de waarden (marktwaarde, markthuurwaarde, gedwongen verkoopwaarde, gelegenheidswaarde, …) van de onroerende goederen NMBS. (Hoofdzakelijk regio Oost- en West-Vlaanderen).
  • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en analyseren van alle pertinente gegevens over het opstellen van de marktwaardes en de huurwaardes: de evolutie van de immobiliënmarkt, de socio- economische studies, de fysieke kenmerken, de mogelijke inkomsten, de exploitatiekosten, wetteksten en rechtspraak, opbrengstratio’s, kapitalisatieratio’s en alle andere relevante elementen.
  • Je maakt schattingen van de waarden van onroerende goederen (gebouwen en terreinen) op basis van verschillende schattingsmethodes (cash flow, vergelijkingspunten, toekomstig gebruik, vastgoedberekening voor projectontwikkelaars), rekening houdend met het optimale gebruik en in functie van de diverse wetten en reglementering.
  • Je werkt samen met externe schatters in functie van een kadercontract en in functie van het beschikbare budget.
  • Je analyseert en beantwoordt de vragen om herziening van een schatting.
  • Je werkt nauw samen met de andere betrokken diensten (verkopen, concessies, GIS, Inventaris, …).
  • Je maakt gestructureerde schattingsdossiers op.
Gevraagde softwarekennis: Windows en office 365
Talenkennis: Nederlands & Frans
Website: https://jobs.nmbs.be
Meer informatie in bijlage: Schatter.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder