BUREAU 13 ZOEKT STAGIAIR (IR) ARCHITECT!
Bureau/firma: Bureau 13 - architecten
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 30-03-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vermeir
Voornaam:Johanna
Adres:Krekelendries 13
Plaats:1785 Merchtem
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
GSM:0478471218
Omschrijving stageplaatsaanbieding:
Ben jij de hipster met een iets te grote zwarte bril en bij voorkeur bijpassende rolkraagtrui? Dan hebben wij een job voor jou!

Grapje. Je mag gewoon jezelf zijn: een creatieveling die denkt met open blik én ontwerpt met oog voor detail. Iemand met inzicht in het bouwproces, nuchter en met twee voeten op de grond, op zoek naar een boeiende uitdaging.
Kunnen we met deze eigenschappen een huis op je bouwen? Dan ben jij de stagiair (ingenieur) architect die we zoeken voor ons jong en dynamisch architectenbureau!

Als stagiair nemen we je mee bij het opvolgen van verschillende dossiers, van ontwerp tot werfopvolging. Het brede scala aan projecten maakt dat je in contact komt met diverse interieur  en architectuuropdrachten. Als bureau leggen we een grote focus op ingrijpende renovaties, afgewisseld met nieuwbouwprojecten. Je krijgt bij ons de nodige tijd en ruimte om te groeien als volwaardige architect binnen het bureau.

Naast een diploma (ingenieur )architect is enige ervaring een troef. Je hebt kennis van Autocad, MS Office, Sketch-Up en Adobe-software. Je bent technisch onderlegd, met een aangeboren nieuwsgierigheid naar het vak en bent steeds bereid je bij te scholen.
Je kan zelfstandig werken, weliswaar met aandacht voor een leuke en aangename werksfeer, al dan niet dankzij verse koffie (of thee) en StuBru op de achtergrond.

We verwelkomen je graag fulltime te Merchtem. Maar een absolute topper die enkel 4/5 wil werken, slaan we ook niet af.

Getriggerd?
Stuur zeker je CV, je portfolio en een korte motivatie naar johanna@bureau13b.e en we nodigen jou graag uit voor een gesprek!
 
Gevraagde softwarekennis: Autocad/ZWCad - MS Office - Sketch-Up - Adobe-software
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder