VACATURE (IR) ARCHITECT
Bureau/firma: Inclusief architecten
[Jobaanvraag - Datum: 25-02-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Van den Bossche
Voornaam:Benoit
Adres:Vaartstraat 76
Plaats:3000 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:0494055074
Omschrijving jobaanvraag:

Inclusief architecten staat voor een complete architectuur met een inclusief bouwproces. Wij streven naar totaalprojecten waarbij de klant doorheen heel het proces betrokken wordt. Al onze projecten worden via onze BIM software verregaand in 3D uitgewerkt. In combinatie met onze Virtual Reality opstelling zorgt dit voor nieuwe ontwerpmogelijkheden.

Je krijgt de kans mee te werken aan projecten die zich centraliseren in de woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie, eengezinswoningen en meergezinswoningen.

Inclusief architecten is gevestigd in een voormalige drukkerij in het hartje van Leuven. Zo kunnen wij onze medewerkers een positieve werksfeer aanbieden met alle kwaliteiten die een stad te bieden heeft.

Wil jij ons jong en vooruitstrevend team ondersteunen? Stuur snel je cv en motivatiebrief naar contact@inclusief.be en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Wenst te werken in: Vlaams-Brabant
Softwarekennis: Archicad
Ervaring: Enkele jaren
Website: https://www.inclusief.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder