STARTENDE STAGIAIR ARCHITECT MET PASSIE VOOR ECOLOGISCH BOUWEN
Bureau/firma: Archi-f BVBA
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 09-02-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Favoreel
Voornaam:Evie
Adres:kwamol 43
Plaats:3945 Ham
Provincie:Limburg
Land:België
Telefoon:0477607719
GSM:0477607719
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Gezocht: enthousiaste stagiair architect met passie voor ecologisch bouwen

 

Wij zoeken een beginnende stagiair architect om ons team te versterken. Ons bureau bestaat uit 1 medewerkster architect en 1 zaakvoerster architect. Binnen ons kleinschalige architectenbureau zal je projecten van voorontwerp t.e.m. oplevering mee opvolgen. Wij bieden veel werfervaring aan. In het begin mee gaan, maar al snel ook alleen een of meerdere werven opvolgen.

 

Wij doen exclusief ingrijpende energetische renovaties, maar ook veel woningen en uitbreidingen in houtskeletbouw, met het oog op ecologisch bouwen.  Onze dossiers worden technisch sterkt uitgewerkt.

 

Wij doen veelal residentiële woningen maar doelen ook op grotere projecten. In 2020 start een cohousingproject op in Beringen.

 

We zoeken dan ook iemand met een passie voor isolatie, luchtdichting en constructie. Samen denken, uittekenen en verbeteren. Samen met verschillende bouwpartners proberen we onze klanten zo goed mogelijk bij te staan.

 

Wij begeleiden je in onze manier van werken en leiden je op tot een volwaardig architect met het oog op een langdurige werkrelatie.

 

Wanneer?

Starten vanaf augustus/september 2020

 

Kennis?

Vereiste kennis of notie van: tekenen in Vectorworks, sketchup, werken met office,…

 

Waar?

Ons kantoor is gelegen in Oostham, in de woning van de zaakvoerster. Zij zal je begeleiden in alles wat je doet. Vragen staat vrij, ieder moment van de dag.

 

Wie wil ons helpen om onze klanten beter te begeleiden?  Contacteer ons dan zeker op evie@archi-f.be en laat ons weten waarom jij ons team wilt versterken.

 

Neem zeker een kijkje op onze website of onze facebookpagina. 

Gevraagde softwarekennis: vectorworks, sketchup, office
Gevraagde ervaring: geen
Talenkennis: nederlands
Meer informatie in bijlage: stagiairgezocht.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder