ASSISTENT-ARCHITECT & INGENIEUR-ARCHITECT | STUDIO KLEIN BRABANT
Bureau/firma: Accord Group
[Jobaanbieding - Datum: 05-02-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Peetroons
Voornaam:Stefan
Provincie:Antwerpen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

Studio Klein Brabant (https://studiokleinbrabant.be), gevestigd te Bornem, verzorgt meer dan architectuur en interieur alleen. Met een ruime passie voor, en ervaring in, lifestyle, fotografie, twee– en drie dimensionele benaderingen, onderscheidt Studio Klein Brabant zich door haar persoonlijke benadering en consciëntieuze opvolging van de architectenopdracht enerzijds, en de continue zoektocht naar meerwaarde anderzijds. Naast de grotere residentiële meergezinswoningen situeert de portefeuille zich voornamelijk in de publieke sector. Zo ontwerpt Studio Klein Brabant voor zorginstellingen, onderwijs, utiliteit en sportinfrastructuur.

Bekijk de portfolio: https://studiokleinbrabant.be/projecten.

Studio Klein Brabant zet sinds jaren in op multidisciplinaire samenwerkingen in ontwerpteams en op BIM-toepassingen. Verschillende uitvoeringen verlopen reeds op een BIM-platform voor gans het bouwteam. In 2020 werkt Studio Klein Brabant o.m. aan drie sporthallen, verschillende middelgrote meergezinswoningen (10 tot 30 eenheden), twee woonzorgcentra, twee scholen, een kinderdagverblijf en de aanleg van 10 speelplaatsen. Ter versterking van het team zoekt Studio Klein Brabant een gedreven (m/v) assistent-architect en een ingenieur-architect. 

Rol: werken aan grotere duurzame, geïntegreerde projecten van A tot Z

 • Zowel als assistent-architect als ingenieur-architect werk je (mee) aan projecten vanaf het ontwerp tot aan de oplevering, en krijg je hierbij de nodige structuur en ondersteuning.
 • Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen en lastenboeken.
 • Je participeert aan het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt je werven nauwgezet op.
 • Je werkt samen met de zaakvoerder, collega’s en projectgebonden partners (interieur, 3D-renderings …).

Profiel: zelfstarter met passie voor hedendaagse architectuur 

 • Je volgde een opleiding toegepaste architectuur of bouwkundig tekenaar (voor de functie assistent-architect) of bent van opleiding (ingenieur)architect/e (voor de functie ingenieur-architect).
 • Je hebt een passie voor moderne, hedendaagse en duurzame architectuur. Werkervaring in een architectenbureau is een plus (doch geen vereiste). De studio voorziet in begeleiding. Je woont idealiter in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent.
 • Je bent een zelfstarter, leergierig, ondernemend en oplossingsgericht, die zowel autonoom als in team functioneert, en planmatig en resultaatgericht te werk gaat, met oog voor detail. Je bent relationeel sterk en ontwikkelt duurzame relaties.
 • Kwaliteit, service en efficiëntie staan bij jou voorop. Je bent PC-vaardig, naast REVIT(ARCH) kan je vlot overweg met Adobe en Office toepassingen. Je hebt interesse voor BIM-toepassingen, en krijgt de mogelijkheid om die kennis verder uit te bouwen.

Aanbod: een toekomst opbouwen in een toonaangevende praktijk

 • Je komt terecht in een succesvolle en gerenommeerde praktijk: de moderne, geïntegreerde projecten van Studio Klein Brabant zetten mee de trend op het gebied van de hedendaagse architectuur.
 • Je voelt je thuis in een huiselijke sfeer en werkt graag in een klein, dynamisch team waar initiatief nemen, kort op de bal spelen, betrouwbaarheid en elkaar ondersteunen belangrijke waarden zijn.
 • Het succes van Studio Klein Brabant is gestoeld op enerzijds een persoonlijke, klantgerichte benadering en opvolging, en anderzijds de continue zoektocht naar meerwaarde voor de opdracht en haar opdrachtgever.
 • Studio Klein Brabant biedt je een boeiende, afwisselende rol door de grote diversiteit aan projecten (2–5 miljoen euro, residentiële meergezinswoningen, zorginstellingen, onderwijs-, utiliteit- en sportinfrastructuur) met toekomstperspectieven.
 • Je werkt voltijds op zelfstandige basis en krijgt een mooie vergoeding, voortbouwend op je ervaring, en aangevuld met ruime ontwikkelingsmogelijkheden, veel vrijheidsgraden en dito verantwoordelijkheden.

Interesse:

 • Richt je kandidatuur (cv met motivatie en evt. portfolio) aan Accord Group t.a.v. Stefan Peetroons: stefan.peetroons@accordgroup.be.
 • Voor inlichtingen kan je bij Stefan terecht op 03 227 52 10. We staan borg voor een discrete, vertrouwelijke en inspirerende behandeling van je kandidatuur.


Stefan Peetroons
Partner, Accord Group Belgium
stefan.peetroons@accordgroup.be
+32 (0)3 227 52 10

Gevraagde softwarekennis: Revit, Adobe, MS Office ...
Gevraagde ervaring: Werkervaring is een plus (geen vereiste)
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder