INTERIEURVORMGEVER, TECHNISCHE TEKENAAR
[Jobaanvraag - Datum: 17-01-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Tomita
Voornaam:Ryuo
Adres:Geldenaaksebaan 304
Plaats:3001 Heverlee
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
GSM:+32493693980
Omschrijving jobaanvraag:

Ik zie graag hoe projecten worden opgedragen als een interdisciplinair collectief tot een realiseerbaar project . Het geeft mij de juiste voldoening en motivatie om het ontwikkelen van iets complex tot een realiseerbaar en functioneel ruimte.

 

Ik heb ook een administratief en logistieke redenering  waar orde en zelfstandigheid een belangrijke rol speelt in het ontwikkelen van een ruimte . Het is cruciaal om alles op een nauwkeurig en systematisch manier te analyseren in een 2d en 3D weergaven tot een functioneel interactie met de ruimte.

 

Voor mij is het belangrijk om naar andere te luisteren en openlijk naar de juiste oplossing te zoeken. Het is belangrijk om met een open geest de nodige stappen te zetten voor de juiste beslissing dat invloed heeft op de werkomgeving en werksfeer.

 

Ik heb vooral interesse in nieuwe technologie en ambachtelijk werk waar het cruciaal was voor de economie en cultuur. Het is leuk om deze twee werelden te bestuderen en combineren naar een nieuwe formaat van innovatie en vorm . Ik ben voor al 

geobsedeerd in 3D printen en biomicry het zijn nieuw soorten technieken waar er veel mogelijkheden zijn, zoals efficiëntie en functie. Het biedt ook nieuwe methodes in constructies en het productieproces. Het geeft mij ook een fascinatie hoe natuur zo simpel kan zijn met minimum van energie en afval gebruik. Hoe iets complex en minimaal van energiegebruik zonder na te denken kan evolueren. 

 

Ik hou van hands-on experimenteren met materialen en technieken om nieuwe vormen van interactie met de ruimte te verkennen.

Het is interessant hoe technieken en materialen evolueren naar een praktische simpel essentie in vormgeving en functie

 
Wenst te werken in: Buitenland , Vlaams-Brabant , Antwerpen
Softwarekennis: Vectorworks, Draftsight, photoshop, illustrator,Cura
Ervaring: assistentie Atelier 44: Architect Olivier Vulysteke
Talenkennis: Nederlands, Engels

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder