VORM 3 ZOEKT STAGIAIR ARCHITECT
Bureau/firma: Architectenbureau Vorm 3
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 15-01-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Duerinck
Voornaam:Erik
Adres:Bosschaert de Bouwellei 41
Plaats:2100 Deurne
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:03 326 02 39
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Bij VORM 3 werken we aan een grote verscheidenheid van projecten, zowel privaat als openbaar. Het overgrote deel bevindt zich in stedelijke context, waarbij we oog hebben voor inpassing van de projecten in hun omgeving. Daarnaast zoeken we reeds in de ontwerpfase naar een geschikte uitvoeringsmethode die aandacht heeft voor het duurzaam en energetisch optrekken van het gebouw. Regelmatig breiden we ons opdrachtenpakken uit via kandidatuurstellingen  en wedstrijden voor overheidsopdrachten, voornamelijk in de sociale woningbouwsector.

VORM 3 zoekt een stagiair-architect, pas afgestudeerd of tweede jaar stage, die graag op een eerder kleinschalig bureau wil werken. We zoeken een gemotiveerd collega wiens takenpakket zal bestaan uit zowel ontwerpen, bestekken en meetstaten maken als klantencontacten, werven opvolgen en coördineren.

Vlot overweg kunnen met Vectorworks, sketch-up en eventueel epb-software is een pluspunt. 

Ben jij die persoon  die “goesting” heeft om ons team te versterken, met oog voor detail en hou je van duurzaam en energetisch ontwerpen, contacteer ons dan !

 

Architectenbureau VORM 3 bvba

Erik Duerinck

Bosschaert de Bouwellei 41

2100 Antwerpen (Deurne)

erik@vorm3.be

03/326.02.39

www.vorm3.be

Gevraagde softwarekennis: Office en kennis van Vectorworks is een pluspunt
Gevraagde ervaring: Geen of eerste jaar stage volbracht
Talenkennis: Nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder