ASSISTENT-PROJECTVERANTWOORDELIJKE GROTE PROJECTEN - (INGENIEUR) ARCHITECT
Bureau/firma: KU Leuven - Divisie Nieuwbouw en Laboratoria
[Jobaanbieding - Datum: 08-01-2020]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Thys
Voornaam:Guy
Adres:Willem de Croylaan 60A
Plaats:3001 Leuven
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:+32 16 32 83 13
Omschrijving jobaanbieding:
Functie

Zoek je een nieuwe uitdaging en wil je meewerken aan boeiende bouwprojecten die bovendien maatschappelijk verantwoord zijn? Dan is deze functie iets voor jou!

 • Zo zoeken we iemand die het projectteam van Bio-science wil vervoegen. Bio-science is meer dan 30.000 m² groot en het grootste bouwproject van de KU Leuven voor de volgende jaren. Onderzoeksgroepen uit verschillende departementen, waaronder Biologie, zullen er gehuisvest worden.
 • Verder is er versterking nodig voor het projectteam van Bio-incubator IV. In onze bio-incubatoren huisvesten we spin-offs die op basis van het wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit de eerste stappen zetten in de ontwikkeling van de geneesmiddelen van morgen.
 • Tot slot starten met we met de opmaak voor programma's van nieuwe gebouwen op onze campussen in Gent en Sint-Katelijne-Waver en worden de projectteams hiervoor gevormd.

 

Jij wordt assistent-projectleider van één van bovenstaande grote multidisciplinaire bouwprojecten:

 • Je wordt nauw betrokken bij het ganse bouwproces, je maakt analyses en lost deelproblemen op.
 • Je maakt het verslag van de coördinatie- en/of werfvergaderingen.
 • Je assisteert bij de afhandeling van aanbestedingen.

Je handelt steeds binnen timing en budget en je waakt continu over de gestelde kwaliteitsnormen op het vlak van architectuur, bouwtechniek en -fysica.

Profiel
 • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur van architect, ingenieur of ingenieur-architect of je hebt een gelijkwaardig niveau door je ervaring.
 • Je hebt bij voorkeur een 3-tal jaren ervaring.
 • Projecten met complexe installatietechnieken schrikken je niet af, meer zelfs, je bent geprikkeld om via jouw projecten hierover bij te leren en de link met de onderzoeksinfrastructuur te leggen.
 • Je hebt een vlotte pen en je bent in staat te communiceren met alle betrokkenen. Door initiatief te nemen, in overleg te gaan en problemen aan te pakken, neem je je verantwoordelijkheid op in het project.
 • Je kan werken met Word, Excel en AutoCAD.
Aanbod
 • Een voltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur alsook een voltijdse tewerkstelling voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
 • Deze functie is gekoppeld aan een salaris in graad 6, 7 of uitzonderlijk 8, afhankelijk van je ervaring en competenties.
 • Klantgericht, Waardering, Initiatief, Samen en Professioneel zijn kernwaarden van ons DNA. Ze zijn richtinggevend voor de manier waarop we met collega's en externen omgaan.
 • We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we willen inzetten op jouw talenten en persoonlijke groei.
 • We vinden een goede work-life balans van al onze medewerkers belangrijk.
 • Bovendien biedt KU Leuven heel wat extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bijkomende verlofdagen, gratis of tegen gunsttarief pendelen met het openbaar vervoer, (elektrische) bedrijfsfiets.
Interesse?
Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Guy Thys, tel.: +32 16 32 83 13.
Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 23/01/2020 via onze online sollicitatietoepassing
KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via diversiteit.HR@kuleuven.be.
Gevraagde softwarekennis: Word, Excel en AutoCAD
Gevraagde ervaring: bij voorkeur een 3-tal jaren
Talenkennis: Nederlands
Website: https://www.kuleuven.be/kuleuven/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder