STAGIAIR ARCHITECTEN
Bureau/firma: DEWIL ARCHITECTEN
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 04-11-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:VAN DEN WIJNGAERDE
Voornaam:Reine
Adres:Huart Hamoirlaan, 105
Plaats:1030 Brussel
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:22421375
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar enthousiasme en efficiëntie had in hand gaan? Neem dan snel een kijkje op www.dewil-architect.be en maak kennis met onze uiteenlopende projecten. Wij hebben in ons team namelijk nog een plek vrij voor een architect of een stagiair-architect.


Profiel:

Vermits we een klein maar fijn bureau zijn, zijn we op zoek naar iemand die bereid is om alle facetten van het architectenberoep te ontdekken. We werken op een hechte manier samen binnen ons bureau  en daarom kan iedereen voor elke taak ingezet worden, van opmeting tot werfopvolging en administratieve opvolging van een project. We zijn een tweetalig architectenbureau (NL / FR) dat in basis Nederlandstalig is. Een goede kennis van het Nederlands is een absolute vereiste. Basiskennis Frans is een plusplunt. Wij werken momenteel met Autocad, Microsoft office, ...  In het bezit zijn van een rijbewijs B is een pluspunt. 


Aanbod:

Wij bieden een aangename werkomgeving waar samenwerking, efficiëntie en continue vorming hand in hand gaan. Wij zijn steeds op zoek naar interessante projecten zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië en dit zowel voor kantoorbouw, (sociale)woningbouw, scholenbouw als privatieve residentiële projecten waardoor we een afwisselende job kunnen aanbieden waar elke medewerker goed ondersteund en opgevolgd wordt. Ons kantoor ligt op 5 min wandelafstand van het station en is dus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen. 

Gevraagde softwarekennis: Autocad, microsoft office
Talenkennis: NL
Website: http://www.dewil-architect.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder