INTERIEURARCHITECT
Bureau/firma: KM Interieur
[Jobaanvraag - Datum: 16-10-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Meersman
Voornaam:Muriël
Adres:Warandestraat 6
Plaats:9240 Zele
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:052 44 60 56
Omschrijving jobaanvraag:

EEN DOORDEWEEKSE DAG

 • Na het opstarten van je pc, het halen van een oppeppende koffie uit een koffiemachine in een van onze state-of-the-art keukens in de toonzaal vliegen we er helemaal in. Tijdens een babbel met je team, bespreek je wat er reilt en zeilt op de werkvloer en pingpong je met informatie en ideeën.
 • Je eerste klantengesprek van de dag: een keuken- en badkamerproject. Samen met de klant overloop je de ruime waaier aan stijlen, materialen, kleuren, toestellen en afwerkingsmogelijkheden, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Je gooit meteen een van je grootste troeven in de strijd en luistert naar de wensen van de klant.
 • Je hunkert om te starten met tekenen, je laat je creativiteit helemaal begaan en je geeft je creatie vorm. De middagpauze is in zicht.
 • Inspiratie – inspiratie – inspiratie. Bij KM Interieur is elk ontwerp uniek en gaan we voor topdesign. Instagram? Interieurmagazines? Pinterest? Je bagage uit je opleiding? Inspiratie vliegt bij KM Interieur over tafel.
 • Enthousiast stap je met je offerte en ontwerp naar je klant. Klantgericht als je bent, bespreek je je idee en werk je stap na stap naar een definitief ontwerp toe.
 • Heb je een go van de klant? Dan stroomt je project door naar de technisch tekenaars die het project verder opvolgen. Heeft je klant nog vragen? Dan blijf jij het aanspreekpunt.

LEG JE TROEVEN MAAR OP TAFEL

Beginnen je ogen spontaan te schitteren als je denkt aan woon- en praktijkinrichting, projectopvolging, technisch tekenen, opmetingen en ontwerpen in 3D? Geeft klantencontact jouw energielevel een serieuze boost? Lees dan zeker verder…
 • Je bent commercieel ingesteld en je hebt een dienstverlenende aanpak.
 • Heb je dan ook nog relevante ervaring – een must voor deze functie – als interieurarchitect in totaalprojecten en de opvolging ervan? Dan hoor je volledig thuis in ons team.
 • Van een sterk creatief talent met een passie voor interieur krijgen we het zeer warm. Doe je hier nog een schepje bovenop met kennis van Sketchup en AutoCAD? Zet de airco dan maar op volle toeren.
 • Werken in het weekend? Dat valt best mee, met twee zaterdagen per maand die je kan compenseren met verlofdagen in de week.
 • En hoewel niemand perfect is kom je daar in onze ogen dicht bij in de buurt als je boven dit alles ook nog eens uit de buurt bent.
 

SOLLICITEREN?

Overdonder ons met jouw cv en motivatie en solliciteer nu!

Wenst te werken in: Oost-Vlaanderen
Softwarekennis: Sketchup en AutoCAD
Ervaring: relevante ervaring vereist
Talenkennis: Nederlands
Website: https://kminterieur.be/jobs/

Contact opnemen:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan enkel gecontacteerd worden via de eventueel hierboven vermelde telefoonnummers of via het formulier hieronder. U kan een kort bericht (max. 500 karakters) naar de persoon sturen. Vul hieronder uw voornaam en achternaam, e-mailadres en bericht in.
Typ tevens de code over in het invulvak alvorens het bericht te versturen.

Achternaam *: 
Voornaam *: 
E-mailadres *: 
Uw bericht *: (Typ hieronder uw bericht van max. 500 karakters. )
Code *:  Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder