PROFESSOR IN ARCHITECTUURONTWERP - ONTWERPEN, ONTWERPMEDIA EN VORMLEER
[Jobaanbieding - Datum: 05-10-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Vandenhende
Voornaam:Karel
Provincie:Antwerpen
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:
Aan de Groep Wetenschap & Technologie, Faculteit Ingenieurswetenschappen, Departement Architectuur van de KU Leuven is er een deeltijdse vacature in het zelfstandig academisch personeel in het domein van architectuurpraktijk op de campus Leuven-Heverlee. We zoeken gemotiveerde kandidaten met een (inter)nationaal erkende en betekenisvolle architectuurpraktijk die blijk geeft van een onderzoekende houding; met de capaciteit om deze praktijk, en de inzichten die deze praktijk met zich meebrengt, academisch te katalyseren; en met de capaciteit te reflecteren over architectuur als discipline.

Meer info via:
https://architectuur.kuleuven.be/departementarchitectuur/english/jobs/job-items/architectural-practice-2013-design-design-media-and-morphology 

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder