KARMA-ARCHITECTEN ZOEKT ACHITECT MEDEWERKER
Bureau/firma: KARMA-architecten
[Jobaanbieding - Datum: 05-09-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Foccaert
Voornaam:Quinten
Plaats:3090 Overijse
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Omschrijving jobaanbieding:

KARMA-architecten is een Kollektief voor ARchitecturaal MAatwerk, gevestigd in Overijse. Wij zijn een jong en creatief bureau met grote ambities. Wij beschikken over een gevarieerde portfolio met zowel projecten in de woningbouw als de publieke sector.

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een getalenteerde en creatieve architect met minstens 2 jaar ervaring die gepassioneerd bezig is met architectuur en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Kennis van Engels en/of Frans is een plus.

Wij bieden een boeiende werkplek aan waarbij je wordt betrokken bij verschillende projecten van ontwerpfase tot uitvoering.

 

Ben jij de gemotiveerde architect medewerker die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur jouw reactie, voorzien van curriculum vitae, portfolio en motivatie aan info@KARMA-architecten.be

Talenkennis: nederlands

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder