MASTER MEUBEL ZOEKT: INTERIEURARCHITECTEN
Bureau/firma: Master Meubel
[Jobaanbieding - Datum: 04-07-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Geens
Voornaam:Marijke
Adres:Steenweg op Diest 111
Plaats:2300 Turnhout
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:014/41.61.13
Omschrijving jobaanbieding:

 

Master Meubel is een groeiend bedrijf gevestigd in het hartje van de Kempen, dat 45 mensen tewerk stelt. Onze zaak overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. We bieden onze klanten een uitgebreide serviceverlening met een eigen meubelmakerij, een spuiterij, stoffeerderij en een atelier voor raamdecoratie.

Bij Master Meubel hebben we ‘Meesterlijk Design in ons DNA’. We staan tot ver buiten België bekend als een van de mooiste designmeubel zaken. Master Meubel is gespecialiseerd in totaalinrichtingen met meubelen, maatwerk, kasten, decoratie, gordijnen en verlichting.

Door onze sterke groei is er extra plaats in het Master team. Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de volgende vacatures:


 Meer info vindt u in het bestand in bijlage of surf naar onze website: www.mastermeubel.be/vacature-overzicht 

Website: https://www.mastermeubel.be
Meer informatie in bijlage: Vacaturesinterieurarchitecten.pdf   

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder