G&P SINT-NIKLAAS ZOEKT STAGIAIR (IR.- / INTERIEUR) ARCHITECT
Bureau/firma: Goossens & Partners architecten en ingenieurs
[Stageplaatsaanbieding - Datum: 06-06-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Goossens
Voornaam:Vincent
Adres:Truweelstraat 2
Plaats:9100 Sint-Niklaas
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:03 289 82 30
Omschrijving stageplaatsaanbieding:

Studeer je binnenkort af als (ir.-) architect of interieurarchitect en zoek je een goede plaats om de alle facetten van het architectenberoep onder de knie te krijgen? Heb je voeling met architectuurdesign en interieur of ben je eerder technisch aangelegd? Laat dan sowieso iets van je horen. We werken bij G&P aan een breed gamma van opdrachten en bieden de klant graag een totaalconcept aan, zowel voor openbare besturen, zakelijke klanten als particuliere opdrachtgevers. We bieden je een goed begeleide stageplaats en laten je meewerken aan alle facetten van het bouwproces. Zegt het jou iets om in de architectuurbranche aan het werk te gaan, stuur dan graag je CV en/of portfolio naar info@gp-ai.be. We nodigen je dan direct uit voor een kennismakend gesprek. Hopelijk tot binnenkort! Het G&P-team.

Gevraagde softwarekennis: autocad, sketchup, word/excel
Talenkennis: nederlands
Website: https://gp-ai.be

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder