ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
Bureau/firma: Nu architectuuratelier bvba
[Jobaanbieding - Datum: 11-04-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Eeckels
Voornaam:armand
Adres:hagelandkaai, 51
Plaats:9000 gent
Provincie:Oost-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:09 324 35 98
GSM:0485 50 81 71
Omschrijving jobaanbieding:

NU wenst het team te versterken met een administratief medewerker (deeltijds)

Je voelt je thuis in een gediversifieerd takenpakket, gaande van dagelijkse ondersteuning van de beheer van het kantoor, financieel beheer, agendavoering van het kantoor, administratieve ondersteuning in projecten, opmaak van kandidatuurstellingen en monitoring van de markt. Je werkt hierbij binnen een team van jonge en creatieve mensen waarbij dialoog, verantwoordelijkheidgevoel en initiatief worden aangemoedigd- dit alles binnen het kader van de uitbouw van een duurzaam en professioneel samenwerkingsverband. Vaardigheden: je hebt min 2j ervaring, werkt vlot met de meeste courante software. Je bent taalvaardig (Fr, Nl, Eng,…) en communicatief sterk. Gevoeligheid voor architectuur en grafiek zijn een grote plus.

Ons kantoor is gelegen te centrum Gent, op 100m van station Dampoort.  Stuur ons een mailtje op office@nu-web.be voor een kennismakend gesprek.

Gevraagde softwarekennis: word, excell, indesign
Gevraagde ervaring: 2j
Talenkennis: nl fr eng

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder