GEZOCHT : ARCHITECT, INGENIEUR-ARCHITECT OF INTERIEUR-ARCHITECT
Bureau/firma: Toro architecten bv-bvba
[Jobaanbieding - Datum: 10-04-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Jost
Voornaam:Bernd
Adres:Spoorwegstraat 58
Plaats:3020 Herent
Provincie:Vlaams-Brabant
Land:België
Telefoon:016221585
GSM:0497428644
Omschrijving jobaanbieding:
Bij Toro architecten werken we momenteel met z'n vijven. Ons team is één architecte, één stagiair-ingenieur-architecte, één interieur-architecte en twee architecten-zaakvoerders rijk. Ons kantoor is gelegen in "De Kouter", het huis van de gemeente aan de achterzijde van Herent station. Het is zowel met de trein als de bus perfect bereikbaar. Ook met de wagen via de E314 is er een goede aansluiting en aan parkeerplaats is er geen gebrek. We werken met Revit, enige of uitgebreide kennis hiervan zijn zeker pluspunten. Anderzijds laten wij onze medewerkers zonder Revit-kennis een opleiding volgen. We zijn op zoek naar een bijkomende gedreven medewerk(st)er, die graag in teamverband werkt enprojecten vanontwerp tot oplevering wil opvolgen.
Gevraagde softwarekennis: Word, Excel, Revit
Gevraagde ervaring: Graag enige werf- & aanbestedingservaring
Talenkennis: Nederlands
Website: http://toroarchitecten.be/

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder