OSQB ZOEKT JR. (IR.) ARCHITECT
Bureau/firma: OSQB bvba
[Jobaanbieding - Datum: 09-04-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Oosterlynck
Voornaam:Tanguy
Adres:Duboisstraat 39
Plaats:2060 Antwerpen
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:03 257 28 41
Fax:/
GSM:0496 24 45 27
Omschrijving jobaanbieding:
OSQB architecten & ingenieursbureau is op zoek naar een (Ir.) Architect met enkele jaren (werf)ervaring om ons team van 18 te versterken bij het ondersteunen en uitwerken van onze uitvoerende architectuuropdrachten.

OSQB heeft een expertise in architectuur, stabiliteit en speciale gebouwtechnieken. We richten ons op bouwdossiers en projectmanagement tijdens ontwerp en uitvoering. Onze expertise ligt in het luik uitvoering van onze dossiers en dit voor zowel onze eigen interne dossiers als dossiers voor externe architecten(bureaus) die we ondersteunen bij het uitvoeren van hun bouwprojecten.

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die oog hebben voor architectuur, bouwtechniek en kosten. Wij leveren onze diensten aan publieke en private klanten voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten. We denken mee met de opdrachtgever en architect om binnen het budget de beste oplossing te vinden voor de draagstructuur van een gebouw zodat het architecturaal concept volledig tot zijn recht komt. Wij staan in voor de technische werfopvolging zodat de overeengekomen technische details ook daadwerkelijk volgens de wettelijke regels en het ontwerp worden uitgevoerd.

Ben jij deze projectarchitect met een aantal jaren ervaring in functie?
Ben jij iemand die reeds een aantal jaren werfen opvolgt?
Ben jij iemand die het gewend is om in een team dossiers samen te stellen?
Aarzel niet om een gesprek aan te vragen!

Interesse? Neem contact op via onderstaande gegevens.
OSQB bvba
Duboisstraat 39 bus 7
B-2060 Antwerpen
03 257 24 41
info@osqb.be of maarten@osqb.be
Gevraagde softwarekennis: Autocad - Revit - Office
Gevraagde ervaring: min. 2j (werf)ervaring
Talenkennis: NL - EN - FR

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder