TALENT GEZOCHT
[Jobaanvraag - Datum: 02-04-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:dupont
Voornaam:ken
Adres:Wapenhaghestraat 26
Plaats:2600 Berchem
Provincie:Antwerpen
Land:België
Telefoon:0486672767
GSM:0486672767
Omschrijving jobaanvraag:

DAM architecten zoekt een gemotiveerde architect(e) met ervaring.

Kennis vereist van Vectorworks, SketchUp, Indesign, PowerPoint, Excel ... Andere vereisten: ervaring met lastenboeken & detaillering, initiatief nemen & pro-actief zijn, gestructureerd werken, zelfstandig en nauwkeurig ... Ervaring in VMSW-projecten is een pluspunt. Goesting om ecologisch & energetisch te bouwen een must. Portfolio & cv via e-mail : ken@damarchitecten.be

DAM architecten is een geëngageerd bureau dat zich bezig houdt met maatschappelijk relevante thema’s  & bouwt met een minimale milieu-impact. Ecologisch maar hedendaags. We houden ons voornamelijk bezig met wonen in al zijn vormen; van verbouwingen &

particuliere woningen, over kangoeroewoningen & zorgwoningen, tot kleine & grote cohousingprojecten, masterplans voor duurzame stedenbouwkundige ontwikkelingen etc.

 

Wenst te werken in: Antwerpen
Softwarekennis: Vectorworks, InDesign, PowerPoint, Exell...
Ervaring: Ervaring vereist.

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder