B2AI ZOEKT EEN PROJECTARCHITECT TE ROESELARE
Bureau/firma: B2Ai
[Jobaanbieding - Datum: 13-03-2019]
Terug naar vorige pagina

Contactgegevens:
Achternaam:Tuytens
Voornaam:Griet
Adres:Kwadestraat 149a 0.1
Plaats:8800 Roeselare
Provincie:West-Vlaanderen
Land:België
Telefoon:051211105
Omschrijving jobaanbieding:

Functie
Je begeleidt het project van ontwerp tot de oplevering van de werken. Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten. Je begeleidt en ondersteunt een klein team van medewerkers.

Profiel
Je hebt een goede vorming als architect of ingenieur-architect, met minimum 5 jaar werfervaring van middelgrote tot grote architectuurprojecten. Je hebt een uitgebreide ervaring in de coördinatie van alle actoren van het bouwproces. Je kan een team aansturen, werkt accuraat, proactief en flexibel. Uiteraard ben je een teamspeler met organisatietalent. Je bent Nederlandstalig. Een goede kennis van het Frans en/of Engels is een pluspunt.

Aanbod
Je komt terecht in een dynamisch, multidisciplinair ontwerpbureau met vier ateliers en een nationale en internationale uitstraling. Je krijgt ruime ontplooiingskansen en maakt kennis met uitdagende projecten. Mensgerichtheid, vakkundigheid en nieuwsgierigheid zijn de waarden die we op alle gebied nastreven. Wij bieden een competitief salaris in overeenstemming met je ervaring en competenties.

Gevraagde softwarekennis: Autocad - Office - Revit is een pluspunt
Gevraagde ervaring: 5 jaar
Talenkennis: Nederlands
Website: http://www.b2ai.com

Contact opnemen per e-mail:
De persoon, die deze aanvraag heeft geplaatst, kan gecontacteerd worden via e-mail. Uit veiligheidsoverwegingen is het e-mailadres momenteel niet zichtbaar.
Om het e-mailadres van deze aanvraag te doen verschijnen, gelieve hieronder de letters uit het beeld over te typen en op 'E-mailadres weergeven' te klikken.

       Opties voor deze aankondiging:
Wijzig ;Verwijder